ΑΦΜ και δελτίο ταυτότητας για κατάταξη
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
Εγω θα παρω μαζι το απολυτηριο λυκειου και ειδικοτητας απο ΕΠΑ. Λ και το ΑΦΜ με την ταυτοτητα για να ειμαι καλυμενος...
Καλημερα παιδια ηθελα να ρωτησω το πως θα λαβω το ασμ γιατι εχω παει στο ΄ρουφ΄
και εχω δηλωσει να παω εθελοντης και δν μου εδωσαν το ασμ και εγω 9 φλεβαρη μπαινω και δν ξερω που ορκιζομαι. υπαρχη αλλος τροπος να το μαθω;
και εχω δηλωσει να παω εθελοντης και δν μου εδωσαν το ασμ και εγω 9 φλεβαρη μπαινω και δν ξερω που ορκιζομαι. υπαρχη αλλος τροπος να το μαθω;
-
- Λοχίας
ΤΑΣΟΣ έγραψε:Καλημερα παιδια ηθελα να ρωτησω το πως θα λαβω το ασμ γιατι εχω παει στο ΄ρουφ΄
και εχω δηλωσει να παω εθελοντης και δν μου εδωσαν το ασμ και εγω 9 φλεβαρη μπαινω και δν ξερω που ορκιζομαι. Υπαρχη αλλος τροπος να το μαθω;
Το ΑΣΜ σου το λεει επανω στο χαρτι που περασες περιοδευων στα κεπ της περιοχη σου αν εχεις χασει το χαρτι πηγαινε παλι στα κεπ να σου πουν τι μπορεις να κανεις...
-
- Λοχίας
kerkuraios έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι; Χρειαζεται οπωσδηποτε αφμ; Δεν βρισκω το προτοτυπο, απο ενα κεπ μπορω να το παρω;
απο κεπ δεν νομιζω να μπορεις να βγαλεις αφμ... Πρεπει να πας στην εφορια... Και να ξερεις οτι παρασκευες δεν βγαζουν αφμ...
Δεν ξέρω που να ρωτήσω για αυτό θα ρωτήσω εδώ... Όταν είχα περάσει περιοδεύον είχαν γράψει το όνομα της μητέρας μου λάθος. Έκανα τις απαραίτητες διαδικασίες άλλα μου είπαν θα αργήσει να το αλλάξουν. Στο χαρτί κατάταξης το έχουν γραμμένο λάθος. Στην ταυτότητα είναι σωστά γραμμένο. Θα με πουν τίποτα εκεί;
-
- Στρατηγός
Τι να σου πούνε; Αφού είναι λαλάκες.
Αν μπορείς απάντησε μου και για το 1) και για το αν θα πρεπει η φωτοτυπια ΑΦΜ να ειναι επικυρωμενη
NASSOS φίλε σε ευχαριστώ πολύ!
NASSOS φίλε σε ευχαριστώ πολύ!
Δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένο το αντίγραφο του ΑΦΜ.

Σε ευχαριστώ και πάλι nassos!
Γεια σας παιδιά. Έχω και γω ένα πρόβλημα με το ΑΦΜ. Το έχω βγάλει όταν ήμουν σε μια πόλη πολύ πολύ μακριά απο κει που μένω τώρα. Πήγα λοιπόν σήμερα να πάρω πιστοποιητικό ΑΦΜ και μου λένε επειδή το βγαλα σε άλλη πόλη δε μπορούν να μου δώσουν. Πρέπει λέει, είτε να πάω σε κείνη την πόλη που απέχει 160 ευρώ πήγαινε έλα, είτε να κάνω μια αίτηση για μεταφορά του ΑΦΜ στην πόλη που μένω τώρα και που μάλλον δε θα έχει γίνει μέχρι να παρουσιαστώ (30/8). Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι να κάνω?
Το παλαιό έγγραφο απόδοσης ΑΦΜ (όταν το πρωτοέβγαλες) το έχεις;
Έχεις κανένα άλλο έγγραφο που να αναγράφει το ΑΦΜ σου;
Επίσημο όχι. Απλά ξέρω το νούμερο.
Τι μπορεί να γίνει; Ρωτάω μήπως υπάρχει περίπτωση να μη με πάρουν και με κηρύξουν ανυπότακτο στα καλά καθούμενα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης