Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Ntelos »

Καλησπερα σε ολους. για τα αθληματα που ρωτουσε ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα, δεν ειναι τιποτα τα αθληματα. αν αντεχεις το χιλιομετρο δεν ειναι τιποτα τα υπολοιπα. το υψος ειναι πολυ χαμηλο και αν σκεφτεις οτι εχει στρωμα απο πισω που πεφτεις, οποτε οπως και να το περασεις δεν θα εχεις προβλημα. αλλο να το κανεις στο γυμναστηριο και αλλο να κανεις αλμα με φορα. μην το σκεφτεσαι καθολου. οσο για το ποτε θα συμπληρωθουν οι αιτησεις μονο προκυρηξεις να κοιτατε. αλλα καλου κακου (γνωμη μου) ενα τηλεφωνο στο α. τ. της περιοχης σας για ακριβεις πληροφοριες γιατι πολλες φορες αργουν στο ιντερνετ. για το ποσα ατομα θα παρει οπως ειπε και ο lefterisg δεν ειναι αξιοπιστο το αρθρο. μονο οι επισημες ανακοινωσεις ειναι αξιοπιστες. ακομα ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν εξαρταται απο πολλους παραγοντες οπως μνημονιο κτλ. καλη επιτυχια σε ολουσ

North4
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από North4 »

Ειναι πολυ σπαστικο οταν βλεπεις νεους να επιλεγουν την αστυνομια ως εργασια απλα και μονο για την επαγγελματικη αποκατασταση, ειδικοτερα αν καποιοι προσπαθουν για ακομη μια φορα να πραγματοποιησουν το ονειρο τους και βλεπουν εμποδια λογο της κατακορυφης αύξησης της βασης που οφειλεται στα παραπανω.

Δεν θα επρεπε να εφαρμοστουν καποια αυστηροτερα κριτηρια εισαγωγης αστυνομικων Δεν θα επρεπε να μετραει η θεληση του υποψηφιου Λυπαμαι αν θίγω καποιον αλλα αυτη ειναι η αποψη μου, ειτε σωστη ειτε λαθος. Ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Λεφτερι ευχαριστω που εδωσες το λινκ στα πεδια γιατι εγω δεν το εβρισκα
αντε καλη τυχη σας πεδια
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μακαρι να ειναι αληθεια Αδερφε
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από REPAINER »

Εκτος τοπου και χρονου. Καλη η επλιδα και τα ονειρα αλλα θελει και λιγο λογικη
thodora

Δημοσίευση από thodora »

Συγγνωμη, να κανω και εγω μια ερωτηση; Θελω να περασω στην σχολη αστυφυλακων αλλα θελω να ειμαι καπου κοντα στην αθηνα... εχει στην αθηνα σχολη; Μια μου λενε οχι. και μια ναι. ακομα δεν εχω μαθει... ευχαριστω για τον χρονο σασ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν έχει όχι
anestios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από anestios »

thodora έγραψε:Συγγνωμη, να κανω και εγω μια ερωτηση; Θελω να περασω στην σχολη αστυφυλακων αλλα θελω να ειμαι καπου κοντα στην αθηνα... Εχει στην αθηνα σχολη; Μια μου λενε οχι. Και μια ναι. Ακομα δεν εχω μαθει... Ευχαριστω για τον χρονο σασ

η πιο κοντινη ειναι στη καρδιτσα απο οσο ξερω.Εικόνα
Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Ntelos »

thodora η πιο κοντινη ειναι στην καρδιτσα αλλα εκει πανε με σειρα προτεραιοτητας πολυτεκνοι και ειδικες κατηγοριες γενικοτερα συνηθως. Απο εκει και περα εχει ναουσα γρεβενα ξανθη κομοτηνη διδυμοτειχο σητεια και ρεθυμνο. Οσο για την μεταφορα απο τη σχολη στον τοπο κατοικιας εχει η σχολη πουλμαν αλλα οπως καταλαβαινεις ειναι πολλες οι ωρες οπως και με τρενο. Αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα αεροπλανο ειναι η καλυτερη λυση.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

thodora έγραψε: Θελω να περασω στην σχολη αστυφυλακων αλλα θελω να ειμαι καπου κοντα στην αθηνα... Εχει στην αθηνα σχολη;

Μην ανησυχείς, σχολές μπορεί να μην έχει κάπου κοντά στην Αθήνα, αλλά θα φροντίσει η υπηρεσία να την 'σιχαθείς' μετά το πέρας της σχολής θές δεν θές Εικόνα Εικόνα

blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από blademaster »

Χαχα σωστός! Αθήνα η μάυρη τρύπα της αστυνομίας. Πολλοί μπαίνουν, λίγοι ξεφεύγουν απο αυτήν
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Παιδια αυτο το αρθρο σας φαινετε αξιοπιστο; Κατι δεν μου αρεσει...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

tsikou έγραψε: Παιδια αυτο το αρθρο σας φαινετε αξιοπιστο; Κατι δεν μου αρεσει...

Επειδή το άρθρο (ο θεός να το κάνει) αφορά όλα τα σώματα ασφαλείας οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

Δεν καταλαβαινω γιατι σας φένεται παραξενο να παρουν 1500-2000 στην αστνομία; Δεν βλεπετε οτι εχουμε εξαρση της εγκληματικοτητας ! Ειδικα σε μια περιοδο κρισης καθε μερα τα πραγματα γινοντε και χειροτερα ληστειες φόνοι κτλ! Ειναι λογικο να δωθει προταιρεότητα στηναστυφυλακων! Αν θελουννακοουνθα κοψουν απο φιλολογια και τετοια που υπαρχουν 100000 φιλολογοι να πουμε! Αστυνομια θα παρουν και πολλους μαλιστα! Και οσο αναφορα τα μορια αν παρουν 1500-2000 θα πανε σιγουρα καπου 13500-14300
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

... Μιλτε για τα σωματα ασφαλειας οτι δεν θα παρουν πολλά άτομα και εγω το κανω πιο συγκεκριμενο και αναφερομαι στην αστυνομια οπου εκει και αν ακουεγεται οτι θα παρουν και 500 ατομα

επικεντρώθηκα σε αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω
Δεύτερον, γνωστοί μου μέσα στο σώμα και γενικά μέσα στις σχολές μου είπανε ότι ακούγεται έντονα ότι η σχολή θα γυρίσει σε 2 χρόνια μέσα και ότι θα πάρουν 2500 άτομα στην Αστυφυλάκων... Ωστοσο τιποτα δεν είναι σίγουρο! Θα δειξει οταν βγει η προκηρυξη τελος απριλιου αν δεν κάνω λάθος;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης