Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)
Να σαι καλα φιλε μου! οσο για αυτους που αγχωνονται για τα ατομα που θα παρει εχω να πω το εξης: βαλτε τα δυνατα σας, συγκετρωθειτε στο διαβασμα σας καντε οτι καλυτερο μπορειτε και μην ψαχνεστε περαιτερω για τα ατομα. καλη επιτυχια σε ολους μας.
Δηλαδη αμα τωρα που θα δοσω πανελληνιες τον μαιο δεν περασω και ξαναδοσω του χρονου που θα ειμαι αποφοιτος δεν μπορω να δηλώσω για αστυφυλακων?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
tsikou έγραψε:Δηλαδη αμα τωρα που θα δοσω πανελληνιες τον μαιο δεν περασω και ξαναδοσω του χρονου που θα ειμαι αποφοιτος δεν μπορω να δηλώσω για αστυφυλακων;
Καμία σχέση, διάβασε προσεκτικά τι έγραψε το παιδί και τι ρώτησε
tsikou φιλε μου ακου προσεκτικα. επειδη τα πραγματα φετος ειναι δυσκολα απόσο ακουγεται μεχρι στιγμης (αν και εγω προσωπικα εμπιστευομαι μονο την επισημη προκυρηξη και ολα τα αλλα ειναι απλα εικασιεσ) ασχολησου μονο με το διαβασμα σου. μην πηγαινεις με αρνητικη ψυχολογια του τυπου "αν δεν περασω φετος τι θα κανω". κανε οτι πιο καλο μπορεις και τα αποτελεσματα θα σε δικαιωσουν. μακαρι να περασεις αλλα αν δεν στρωθεις στην καρεκλα να διαβασεις, δεν θα ερθουν ουρανοκατεβατοι οι βαθμοι!
Φιλε ντελιο εχεις απολυτο δικιο! Μαζι σου ειμαι σε αυτα που λες αλλα ειναι πολυ δυσκολα ολλοι τα εχουμε περασει προσπαθω αρκετα αλλα ποτε δεν ξες. Το θεωρω αδικο γιατι το 2009 ηταν μολις 13 η βαση! Την ειχα για την πλακα!
Μπορει να επεσε παρα πολυ η βαση αλλα αυτο δεν λεει κατι. τα θεματα ειναι ιδια για ολους. οποιος εχει δουλεψει σκληρα κατα τη διαρκεια της χρονιας θα παει καλα και στις εξετασεις. οποτε μην αγχωνεσαι και κυριως μην ψαχνεσαι για το τι θα γινει μονο αρνητικη ψυχολογια σου δινει. ελπιζω να βοηθησα.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου εχεις δικιο! Τωρα εμιναν 2 μηνες θα δουμε! Κ εσυ αστυνομια θελεις?
Ναι αστυφυλακων θελω. περσυ εβγαλα 14548 και φετος ειναι η τριτη φορα που δινω πανελληνιες. εδωσα κανονικα αθληματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα αλλα λογω βαθμολογιας δεν μπηκα. φετος το εχω βαλει σκοπο και πιστευω να τα καταφερω. ελπιζω να τα καταφερεις και εσυ γιατι απ'οτι φαινεται το θες αρκετα. αλλα μονο με το διαβασμα θα τα καταφερεις. τα υπολοιπα (αθληματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα) δεν ειναι τιποτα.
ναι ομως αφηστε το φορουμ και στρωθειτε! Μην αναλωνεστε εδω περα. Και το καθε λεπτο ειναι σημαντικο! Σας Το λεω εκ πειρας! Αφου δωσετε καντε οτι θελετε1θα εχτε το χρονο να πειτε τα παντα! Τελειως φιλικα και καλοπροαιτερα παντα!Ntelos έγραψε:Ναι αστυφυλακων θελω. Περσυ εβγαλα 14548 και φετος ειναι η τριτη φορα που δινω πανελληνιες. Εδωσα κανονικα αθληματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα αλλα λογω βαθμολογιας δεν μπηκα. Φετος το εχω βαλει σκοπο και πιστευω να τα καταφερω. Ελπιζω να τα καταφερεις και εσυ γιατι απ'οτι φαινεται το θες αρκετα. Αλλα μονο με το διαβασμα θα τα καταφερεις. Τα υπολοιπα (αθληματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα) δεν ειναι τιποτα.
Σωστος! καλη συνεχεια λοιπον στο διαβασμα και καλη επιτυχια σε ολους.
καλη επιτυχια μαγκες και κουραγιο...Ntelos έγραψε:Σωστος! Καλη συνεχεια λοιπον στο διαβασμα και καλη επιτυχια σε ολους.
Παιδεια θελω και εγω να περάσω αστυφυλακων. Θα ηθελα να ροτήσω τι διαδικασίες πρεπει να κάνω και πότε_εννοω πρεπει αν συμπληρόσω τιποτα χαρτια σε κανα α. Τ απο τώρα; Η κατι τελωσπαντο
Θα περιμένεις την προκήρυξη πρώτα. Έχουμε καιρό ακόμα...
Όχι δεν προλαβαίνω τις φετινές διότι φέτος πέρασα ΕΠΟΠ, οπότε καταλαβαίνεις. Θα δώσω του χρόνου και ελπίζω να έχουνε πέσει απο φέτος οι βάσεις κατακόρυφα. 
Καλή επιτυχία και σε σένα.

Καλή επιτυχία και σε σένα.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης