Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
elafaki85
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από elafaki85 »

Ξερει μηπως κανεις να υπαρχει καμια ειδικη κατηγορια... εκτος απο πολυτεκνοι και τριτεκνοι... δηλαδη για ορφανα (απο πατερα που δεν ηταν στρατιωτικοσ); αν μπορει ας μου απαντησει καποιος. αα και αν υπαρχει τι πλεονεκτιματα εχει στις πανελληνιες.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από electrolisa »

elafaki85 έγραψε:Ξερει μηπως κανεις να υπαρχει καμια ειδικη κατηγορια... Εκτος απο πολυτεκνοι και τριτεκνοι... Δηλαδη για ορφανα (απο πατερα που δεν ηταν στρατιωτικοσ) ; Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος. Αα και αν υπαρχει τι πλεονεκτιματα εχει στις πανελληνιες.

τσεκαρε εδω κοπελια... Ισως να βρεις απαντηση στο ερωτημα σου http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='.'&perform=view&id=3029&Itemid=510&lang=

MPAMPIS

Δημοσίευση από MPAMPIS »

Ποτε βγεινει η προκυρηξη περιπου; Και ποσα ατομα πιστευεται οτι θα παρουν για σχολη αστυφυλακων;
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Τα 2000 ατομα που ανεφερα ηταν για το 2009 ειναι αδικο γιατι πανε πολυ για την σιγουρια κ δεν μπορουμε να μπουμε εμεις που μας αρεσει. Φετος η βασει πιστευετε να ξεπαρασει το 16; Αν παλυ δεν τα καταφερω με πανελληνιες πως αλλιως εχω ελπιδες να μπω αστυνομια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

tsikou έγραψε:Τα 2000 ατομα που ανεφερα ηταν για το 2009 ειναι αδικο γιατι πανε πολυ για την σιγουρια κ δεν μπορουμε να μπουμε εμεις που μας αρεσει. Φετος η βασει πιστευετε να ξεπαρασει το 16; Αν παλυ δεν τα καταφερω με πανελληνιες πως αλλιως εχω ελπιδες να μπω αστυνομια;

Από ειδικούς φρουρούς και επειδή θα ρωτήσεις τι και πως, διάβασε την προηγούμενη προκήρυξη εδώ

tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Παιδια εχω μπευρδευτει φετος στην ατυνομια με πανελληνιες δεν θα μπουμε?
MPAMPIS

Δημοσίευση από MPAMPIS »

Ρε παλικαρια μην συγκρινεται το περσυ με το φετος... Ειναι μερα με την νυχτα! Οπως ειπα και σε προηγουμενη απαντιση μου περσυ η προκηρυξη ειχε βγει απο τον αυγουστο γιατι δεν ξεραν τι θα γινοταν με την οικονομια και γιαυτο την αλαξαν 2 φορες... Φετος ολλοι γνωριζουν κ γιαυτο αργουν κ τις προκηρυξεις (οχι μονο της αστυνομιας) ειναι πολυ λεπτο το θεμα στα υπουργια αφου δεν θα γινουν πουθενα αλλου προσληψεις παρα μονο παιδια-υγεια-ασφαλεια... Ας ευχηθουμε ολοι εμεις που θελουμε σωματα ασφαλειας, να βγουν θετικα ολα τα μετρα της ελλαδας προς την τροικα ωστε να παρουμε τον επομενο δανισμο και να μην μας κουτσουρεψουν τα ατομα ωστε να τα κρατισουν ετσι Οπως σχεδιαζει η κυβερνιση. Την δευτερα ειναι η συναντιση με τους τροικανους για τον επομενο δανισμο την ελλαδας! Μετα απο λιγες μερες (γνωμη μου) θα βγουν σιγα σιγα οι προκηρυξεις... !

tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Εχεις δικιο φιλε μ μπαμπι αλλα νωρις δν ειναι για τις προκηρυξεις; Κατα μαιο δμ βγαινουν;
MPAMPIS

Δημοσίευση από MPAMPIS »

Οχι οχι... Τον μαιο περιπου βγαινουν οι προκηρυξεις που δεν σχετιζονται με τις πανελλαδικες. Οι αλλες τωρα στα κοντα αν και τον πρωτο λογο τον εχουν τα υπουργεια! Φιλε τσικου εσυ για αστυφυλακων θελεις?
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gregory-90 »

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παιδια αλλη μια ερωτηση θελω να κανω. Απο οτι γνωριζω πρεπει να κανεις αιτηση στην αστυνομια για εισοδο στις αστυνομικες σχολες. Ξερει κανεις ποτε πρεπει να την κανω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gregory-90 έγραψε:Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες παιδια αλλη μια ερωτηση θελω να κανω. Απο οτι γνωριζω πρεπει να κανεις αιτηση στην αστυνομια για εισοδο στις αστυνομικες σχολες. Ξερει κανεις ποτε πρεπει να την κανω;

Νομίζω μέσα στο Φεβρουάριο ρώτα καλύτερα στο σχολείο σου
MPAMPIS

Δημοσίευση από MPAMPIS »

Απο 10-25 φεβρουαριου.
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Ναι φιλε μπαμπι θελω πολυ να μπω αστυφιλακων! Πραγματικα το θελω πολυ ελπιζω να περασω. Για τις προκυριξεις ακουσα οτι θα βγουν κοντα στον μαιο.
MPAMPIS

Δημοσίευση από MPAMPIS »

και εγω δυστυχος κατα τον μαιο ακουσα! Τωρα. Θα δειξει!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τι δυστηχώς; Αφού τότε βγαίνει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης