ρε παιδια τα εχουμε πει Χιλες φορες το φεκ ειναι επι του πιεστηριου υπομονη στηλ Ελλαδα ζουμε δεν υπαρχει περιπτωση να διωξουν κανεναν μην αγχωνεστε και οποιος αμφιβαλει ας διαβασει και την γνωμοδοτηση του νομικου συμβουλιου του κρατους περι επ. Οπ και μονιμοποιησης Καλο βραδυ και οπως ειπαμε υπομονηηηηηηηηηηη!ελενη έγραψε: Ξερει κανενας ποτε θα βγει αυτο το φεκ για την 3 σειρα εποπ; Υπαρχει περιπτωση να διωξουν εκτος απο αυτους που εχουν φυγει;
Oρκομωσία ΕΠΟΠ 3ης Σειράς
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Δεν κινειται φυλλο σε αυτο το θεμα.
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
ελα ρε σοβαρα; Που υπηρετεις στο εθνικο τυπογραφειο; Καληνυχτα εθελοντη...emth έγραψε:Δεν κινειται φυλλο σε αυτο το θεμα.
Το φεκ με οσους δεν επιθυμουσαν μονιμοποιήση εχει βγει παντως...
Καλησπέρα παιδια! Κατι ακούγεται για εκλογές 3 Απρίλιου. Λέτε όλο αυτό να επηρεάσει την ορκωμοσία?
ελενη έγραψε:Καλησπέρα παιδια! Κατι ακούγεται για εκλογές 3 Απρίλιου. Λέτε όλο αυτό να επηρεάσει την ορκωμοσία;
Δεδομένου ότι η ορκομωσία υποτίθεται πως θα γίνει Τέλη φλεβάρη για ποιό λόγο να την επηρεάσει;

Όχι εντάξει, απλά το υπέθεσα, σε περίπτωση που δεν γίνει τέλη του μήνα, γιατί άλλωστε δεν γνωρίζω αν έχει πάει κάποιο σχετικό χαρτί στις μονάδες για το πότε θα ορκιστούν. Επιπλέον έχω γνωστό που περιμένει να ορκιστεί και φεύγει στις 28 για άσκηση
Θέλω να πιστεύω πως αυτές τις μέρες θα φτάσει και η σχετική διαταγή στις μονάδες. 

- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
D.Y.K έγραψε:Θέλω να πιστεύω πως αυτές τις μέρες θα φτάσει και η σχετική διαταγή στις μονάδες.
ακομή κανένα νέο. Πάντως στη μονάδα του άντρα μου ειπανε να μην πάρει κανεις αδεια (οσοι ειναι για μονιμοποίηση) το πρωτο 10ημερο μαρτιου.
Μέχρι τις 15 μαρτίου θα γίνει evi85 η ορκομωσία τους!
- evi85
- Ταγματάρχης
D.Y.K έγραψε:Μέχρι τις 15 μαρτίου θα γίνει evi85 η ορκομωσία τους!
αντε μακαρι... ! Το περιμενουν πως και πως. Αντε και στα δικα σας!

Σε μοναδα στην Ροδο μας αναγγειλαν οτι σε 15 ημερες θα εχουμε ορκιστει, ασχετα με αυτους που ηταν επιλαχων στους επιλαχωντες, αρα μαγκες μην ανχωνεστε, ηρθε επιτελους η ωρα!
- evi85
- Ταγματάρχης
Cureboy έγραψε:Σε μοναδα στην Ροδο μας αναγγειλαν οτι σε 15 ημερες θα εχουμε ορκιστει, ασχετα με αυτους που ηταν επιλαχων στους επιλαχωντες, αρα μαγκες μην ανχωνεστε, ηρθε επιτελους η ωρα!
σε μοναδα στη ρόδο που ειναι και ο άντρας μου τους ειπανε για αρχες μαρτιου! Ναι επιτελους! Σειρα να παιρνουν και οι επομενοι
Οκ ρε μαγκες μακαρι ! στην ιστοσελιδα του ΓΕΣ δεν λεει τιποτα ! μην στηριζεστε σε φημες καθιστε να ερθει το χαρτι και μετα! εκτος αν καποιος ξερει κατι παραπανω, αν ναι ας το δικαιολογησει !
Στην μοναδα του αντρα μου δεν τους ειπαν τιποτα ακομη. Και μαλιστα ο αντρας μου εχει αδεια τις πρωτες 12 μερες του Μαρτη...
Στην αρχη της χρονιας τους δωσανε καποιες ημερομηνιες που μπορουν να βαλουν αδεια (με βαση τις ασκησεις κτλπ που εχει η μοναδα) και αρχες Μαρτη τους ειπαν να προγραμματισουν αδεια... Αρα σε εμας δεν θα εχει ορκομοσια; Αλλα υσχιουν σε μια μοναδα και αλλα σε αλλη;
Στην αρχη της χρονιας τους δωσανε καποιες ημερομηνιες που μπορουν να βαλουν αδεια (με βαση τις ασκησεις κτλπ που εχει η μοναδα) και αρχες Μαρτη τους ειπαν να προγραμματισουν αδεια... Αρα σε εμας δεν θα εχει ορκομοσια; Αλλα υσχιουν σε μια μοναδα και αλλα σε αλλη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες