blademaster έγραψε:Άν πάρουν παραπάνω άτομα απο πέρσι (πολύ πιθανό) τότε είσαι μέσα. αλλα άν μείνουν ίδια τα άτομα, τότε παίζετε. φέτος λόγο της προβολής που έγινε λόγο της δίας και τα 2 παιδιά, και λόγο της κρίσης η ζήτηση θα αυξηθεί σίγουρα.
ενας παραπανω λογος για να το σκεφτεσαι να μπεις. Οσον αφορα τη κριση συμφωνω απολυτα
blademaster έγραψε:Άν πάρουν παραπάνω άτομα απο πέρσι (πολύ πιθανό) τότε είσαι μέσα. αλλα άν μείνουν ίδια τα άτομα, τότε παίζετε. φέτος λόγο της προβολής που έγινε λόγο της δίας και τα 2 παιδιά, και λόγο της κρίσης η ζήτηση θα αυξηθεί σίγουρα.
μπορει ομως να φοβηθουν και μερικοι με αυτο το γεγονος. Αυτοι που σκεφτονται να Πανε αστυνομια μονο για τα λεφτα και την μονιμοτητα θα το σκεφτουν δυο φορες τωρα αν αξιζει να κινδυνεψει η ζωη τους για τον λογο αυτο.
Φιλε Τσικου εισαι λιγο τρομαγμενος ε; Χαχαχα! Κοιτα οι παραμετροι ειναι πολλοι... Φετος θα γινει χαμος με τις συνταξιοδοτησεις... Και τα πραγματα περι υφεσης εχουν παρει το δρομο τους... Θεωρω οτι δεν θα παρουν λιγοτερους απο 1000... Υπαρχουν αναγκες... Βεβαια μην ξεχναμε οτι τη βαση τη διαμορφωνουμε εμεις... Θεωρω οτι φετος θα γινει σφαγη στο αοδε κ στο αοθ!
Τρομαγμενος δεν ειμαι αχωμενος ειμαι γιατι το θελω πολυ! Ας ελπισουμε οτι θα παρουν πανω απο 1000 ατομα. Εχουν αναγες αλλα δεν υπαρχουν χρηματα. Αοδε και αοθ γιατι λες οτι θα γινει σφαγη;
Οπα λάθος... Η βάση στα επαλ πέρσι ήτανε πάνω από 15800. Τώρα δεν ξέρω ακριβώς. Και δεν είναι ρατσιστικό φίλε. Έχουνε μεγάλη διαφορά τα μαθήματα του ενιαίου με του επαλ