katie έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα;Άκουσα από κάποιον γνωστό μου ότι φέτος θα είναι πιο εύκολο να μπω από πανελλήνιες στη σχολή αστυφυλάκων και ότι θα πάρουν περίπου 450 άτομα από επαλ σε αντίθεση με Πέρσυ Που πήραν Μόλις 17 και ότι η βάση εισαγωγής από 18+ θα κυμανθεί από 13.5-14.8!Γνωρίζεται αν αληθεύει κάτι τέτοιο;
1. Συμβουλή : Μην ακούς τίποτα και από κανέναν. Αν δεν βγει κάτι επίσημα. Ο καθένας λέει ότι του κατεβαίνει 2. Όχι δεν αληθεύει κάτι τέτοιο
katie έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Άκουσα από κάποιον γνωστό μου ότι φέτος θα είναι πιο εύκολο να μπω από πανελλήνιες στη σχολή αστυφυλάκων και ότι θα πάρουν περίπου 450 άτομα από επαλ σε αντίθεση με Πέρσυ Που πήραν Μόλις 17 και ότι η βάση εισαγωγής από 18+ θα κυμανθεί από 13.5-14.8! Γνωρίζεται αν αληθεύει κάτι τέτοιο;
αμα παρουν 450 απο επαλ απο τα γελ ποσα θα παρουν;5000;
Και εμένα μου φάνηκε πολύ παράλογο κάτι τέτοιο. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ με απολυτήριο η πτυχίο επαλ μπορώ να συμμετάσχω σε Προκήρυξει αστυφυλάκων; Η μόνο σε ειδικών φρουρών;
katie έγραψε:Και εμένα μου φάνηκε πολύ παράλογο κάτι τέτοιο. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ με απολυτήριο η πτυχίο επαλ μπορώ να συμμετάσχω σε Προκήρυξει αστυφυλάκων; Η μόνο σε ειδικών φρουρών;
Αστυφυλάκων μπαίνεις από πανελλήνιες, στους ειδικούς φρουρούς είναι με μοριοδότηση. Καμία σχέση το ένα με το άλλο
Ε ναι... Ελπίζω δηλαδή γιατί θέλω να δώσω και εγώ του χρόνου για την Αστυφυλάκων και... Ελπίζω και εγώ όπως καταλαβαίνεις. Τελείωσα ΤΕΕ Β' κύκλου το 2006 και θέλω να ξαναδώσω του χρόνου (λογικά απο ΕΠΑΛ) για την Αστυφυλάκων.(έχει παρέλθει η 3ετία που έδωσα πανελλήνιες).
Είμαι ΕΠΟΠ πλέον, αλλά η αστυνομία ήτανε πάντα αυτό που ήθελα και θέλω.
Όχι του χρόνου δίνω εγώ και ευελπιστώ να πέσουν απο φέτος οι βάσεις μετά τα τελευταία γεγονότα. Φέτος δεν προλάβαινα να δώσω έκ φύσεως λόγω του ότι πέρασα ΕΠΟΠ.
Άν πάρουν παραπάνω άτομα απο πέρσι (πολύ πιθανό) τότε είσαι μέσα. αλλα άν μείνουν ίδια τα άτομα, τότε παίζετε. φέτος λόγο της προβολής που έγινε λόγο της δίας και τα 2 παιδιά, και λόγο της κρίσης η ζήτηση θα αυξηθεί σίγουρα.