Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Α βρε γρικ αρμι ολα τα θυμασαι!

Ναι 1500 λαθος μου! Μακαρι στο μελλον να ξαναγινει, το καλο ειναι οτι εχω χρονο
Ευτυχως οι περισσοτεροι εχουμε χρονακια μπροστα μασ, αρα αρκετες ευκαιριεσ! Αλλα με το δντ πανω απο τα κεφαλια μας για τα επομενα χρονια χλωμο το κοβω.

dez1! έγραψε:Ευτυχως οι περισσοτεροι εχουμε χρονακια μπροστα μασ, αρα αρκετες ευκαιριεσ! Αλλα με το δντ πανω απο τα κεφαλια μας για τα επομενα χρονια χλωμο το κοβω.
ναι αλλα οπως ειχε πει καποιος δεν θυμαμαι

Εννοειτε σιγα μην το αφησω να με παρει απο κατω θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!
Γεια σας παιδιά. Ήθελα να σας ρωτήσω εγώ που έχω 2300 μόρια έχω ελπίδες σε κάτι ή μπααα; Ευχαριστώ.
Θοδωρής έγραψε:Γεια σας παιδιά. Ήθελα να σας ρωτήσω εγώ που έχω 2300 μόρια έχω ελπίδες σε κάτι ή μπααα; Ευχαριστώ.
Α ή Β ομαδα εισαι; Για Α αν παρει πανω απο 500 ατομα μαλλον εισαι καλα. Αν εισαι Β κατηγορια τοτε μαλλον δεν εχεις καθολου ελπιδες
dez1! έγραψε:Βασικα δεν νομιζω να ειχαν ζητησει 3000 φρουρους πρεπει να ειχαν ζητησει 1.500 η 2.000 εκεινη τη χρονια. Παλιες ωραιες εποχες εκεινεσ
ωραιες εποχες γιατι συνηθως πηγαινε οποιος γουσταρε να μπει στην αστυνομια. Τωρα μπαινουν οι περισσοτεροι λογω ανεργιας
Και εγω εχω 2320 στην α και παρακαλω να παρει πανω απο 500
Μακαρι ρε παιδια αν και εγω δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για το νουμερο οτι θα ειναι μεγαλο !
Με 2600 β κατηγορια εχω ελπιδες; Αν βγαλει για 500 ατομα δυσκολα με βλεπω... Θα επρεπε να εχω 2800 αποσο εχω διαβασει εδω...
Για την ακριβεια 2780 αν δεν κανω λαθος ηταν η βαση στην Β.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Σωτηρης έγραψε:Για την ακριβεια 2780 αν δεν κανω λαθος ηταν η βαση στην Β.
2764

Σωστη η παρεμβαση σου φιλε αρμυ [:Y:]
Κανενα νεο για ειδικούς φρουρούς παιδια; Τι γινεται με αυτο το ΙΕΚ με την ειδικότητα «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».
Ξερει καποιος πληροφοριες; Που μπορώ να ρωτήσω; Τι χρειάζεται ια να πας; Θα ήθελα να πάω άμεσα; Φιλε GREEK ARMY βοηθεια.
Ξερει καποιος πληροφοριες; Που μπορώ να ρωτήσω; Τι χρειάζεται ια να πας; Θα ήθελα να πάω άμεσα; Φιλε GREEK ARMY βοηθεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες