Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Απλα ρωταω επειδη συζητιεται πολυ οπως βλεπω. Και απο πολλους γνωστους ακουω πως θα βγει. Εχεις ακουσει το αντιθετο γκρικ; Τουλαχιστον απο θεμα μοριων μου ανεβασες την ψυχολογια. Τι να πω, μακαρι να βγει. Ευχαριστω γκρικ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Πολιτης έγραψε:Απλα ρωταω επειδη συζητιεται πολυ οπως βλεπω. Και απο πολλους γνωστους ακουω πως θα βγει. Εχεις ακουσει το αντιθετο γκρικ; Τουλαχιστον απο θεμα μοριων μου ανεβασες την ψυχολογια. Τι να πω, μακαρι να βγει. Ευχαριστω γκρικ.
Εγώ φίλε δεν ακούω τίποτα. Απλά περιμένω να δω κάτι επίσημο. Αυτοί οι "γνωστοί" μας έχουνε φάει όλους.
Καλή τύχη σου εύχομαι 

Αμα δεν εχει καποιος χαρτι στα αγγλικα καθολου και παει ιδικες διναμεις και εχει τελειωσει με 17 το επαλ μπορει να περασει ιδικος φρουροσ;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Βγαζεις 2200 αδελφε κ πας στην α κατηγορια! Προσπαθησε αν μπορεις να τα ανεβασεις.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
Αν δεν βγάλεις διπλώματα οδήγησης χωρίς παρεξήγηση δεν πας πουθενά
Εχω 2500 Μορια και ειμαι κοριτσι Να κανω χαρτια
λου έγραψε:Εχω 2500 Μορια και ειμαι κοριτσι Να κανω χαρτια
αν εισαι απο ενιαιο λυκειο α ομαδα ναι ειναι σχεδον σιγουρο (γιατι με αυτους ποτε δεν ξερεις) οτι θα εισαι μεσα.
αν εισαι β ομαδα δεν εχεις πιθανοτητες.
Παιδια καλησπερα προτη φορα γραφω σε φορουμ δεν ξερω αν το γραφω κ στη σωστη εννοτητα.1) ποσα μορια πρεπει να εχεις για να μπεις ειδικος γρουρος (τα λιγοτερα ας πουμε. Αναφερομαι στην α κατηγωρια. Π. Χ :1900; ) 2) με τις ενστασεις τι παιζει. Δλδ πως μπορει μια ενσταση να βοηθησει καποιον που δεν μπικε για λιγα μορια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
sporos έγραψε:Παιδια καλησπερα προτη φορα γραφω σε φορουμ δεν ξερω αν το γραφω κ στη σωστη εννοτητα.1) ποσα μορια πρεπει να εχεις για να μπεις ειδικος γρουρος (τα λιγοτερα ας πουμε. Αναφερομαι στην α κατηγωρια. Π. Χ :1900;) 2) με τις ενστασεις τι παιζει. Δλδ πως μπορει μια ενσταση να βοηθησει καποιον που δεν μπικε για λιγα μορια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
καλησπερα
1) περσυ ηταν 2450 α ομαδα
2) δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο ειναι γελοιο αφου τοσα παιδια μενουν εξω ακομα και για ισα μορια...
Σε οτι αναφορα τα μορια που θα παρουν οι τσολιαδες τα περνουν ολοι οσοι εχουν υπηρετησει μεχρι τωρα η απο το ετος 2010 και μετα?
Κανεις δε ξερει, αλλα γνωμη μου, αν παρουν μορια θα ισχυουν για ολες τις σειρες
Χαχαχα πλακα θα εχει να τα περνουν ολες οι σειρες, αν ειναι ετσι ειναι για κλαματα η υποθεση...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Που κολλαει ρε παιδια να περνουν μορια για την αστυνομια και οι τσολιαδες... ;
Τι μαγειρεματα ειναι αυτα... Να δουμε ποιοι αλλοι θα παρουν στην συνεχεια!
-
- Στρατηγός
serpico_gr έγραψε:Που κολλαει ρε παιδια να περνουν μορια για την αστυνομια και οι τσολιαδες... ;
Οι στρατόμπατσοι που πλάκα πλάκα μου φαίνεται ποιο λογικό από το να παίρνουνε οι τσολιάδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες