Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
Επειδη ειναι λιγο ασχετοι εκει που ρωτησες μπορεις να βαλεις μονο πτυχιο! Κοιτα και τον σχετικο νομο. http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/epaggelmatika/epal/1014-eggrafes-mathhtwn-sta-epal.html
Κοιτα στο Γ το λεει καθαρα! Προς αποφυγή απόκτησης δεύτερου απολυτηρίου). Οποτε μπορεις να πας να κανεις 2 ταξς και να παρεις μονο το πτυχιο! Οποτε για β κατηγορια!
Κοιτα στο Γ το λεει καθαρα! Προς αποφυγή απόκτησης δεύτερου απολυτηρίου). Οποτε μπορεις να πας να κανεις 2 ταξς και να παρεις μονο το πτυχιο! Οποτε για β κατηγορια!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Εχεις δικιο. Μηπως αλλαξε προσφατα...
-
- Αρχιλοχίας
Δεν ξερω αν αλλαξε αλλα η γνωμη μου ειναι να μην πας στην β! Προσωπικα νομιζω οτι δεν ειναι καλη επιλογη! Αν το θες τοσο πολυ πηγαινε ιεκ βγαλε κ το ανωτατο στα αγγλικα κ εισαι μεσα!
Ακου το σκεπτικο μου για να μου πεις αν εχω δικιο. Αν παω στη β δλδ κανω μονο τα μαθηματα ειδικοτητας απολυτηριο θα παρω 20 χωρις υπερβολεσ. Το λεω αυτο επειδη η ειδικοτητα που θα παω ειναι ηλεκτρολογος εγκαταστατησ. Δουλευωεδω και χρονια και εκτος απο αυτο εχω τελειωσει και αντιστοιχω δημοσιο ιεκ. Οποτε κανοντας μονο τα μαθηματα ειδικοτητας δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαλω τουλαχιστον 19. Αρα με ενα απολ.19 και τα παραπανω μορια που σας ειπα θα φτασω να εχω 3000 μορια στη β. Πολυ καλυτερα απο το να εχω 2190 στην α, σωστα?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν βγαλεις τοσα μορια στην Β εισαι μεσα, το θεμα ειναι εισαι τοσο σιγουρος οτι θα βγαλεις 19; Δεν ειναι τοσο απλο κι ας εχεις δουλεψει εξω σαν ηλεκτρολογος.
-
- Αρχιλοχίας
Καταλαβα τι λες! Εγω στη θεση σου θα χτυπαγα προφιστανση +200 μορια και αν το ηθελα τοσο πολυ θα πηγαινα κ ιεκ για να ειμαι σιγουρα μεσα! Παντως δυσκολα θα αφηνα την α για την β! Λογο αναλογιας θεσεων. Παντως οτι και αν αποφασισεις καλη τυχη να εχεις φιλε!
Μα δεν αφηνω την α. Απλα μετα θα εχω τη δυνατοτητα να παω σε οποια κατηγορια θελω, γιατι θα εχω και το πτυχειο του επαλ και το απολυτηριο του ενιαιου
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλα θα κανεις, θαχεις περισσοτερες επιλογες, μετα βλεπεις και κανεις.
Μαγκες εγω εχω απολυτηριο ΕΠΑΛ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Σε ποια κατηγορια ανηκω?
-
- Αντισυνταγματάρχης
στην Α΄ κατηγορια!pipis! έγραψε: Μαγκες εγω εχω απολυτηριο ΕΠΑΛ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Σε ποια κατηγορια ανηκω;
-
- Αρχιλοχίας
Δεν εννοω οτι θα την αφησεις! Απλα σου λεω οτι εγω θα προτιμουσα να παλεψω να παρω μορια στην α παρα στην β που οι θεσεις ειναι λιγοστες αυτο εννοω! Και δεν χαρακτηριζω λαθος την επιλογη επαλ! Απλα προσωπικα θα διαλεγα την αλλη λυση. Η επιλογη δικια σου βεβαια!
Θελω να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη αλλα θελω να μου απαντηση καποιος που εχει παει στο ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας. Εχω βγαλει δημοσιο ιεκ γλυτωνω καποια μαθηματα αν παω σε αυτο το τμημα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Θελω να κανω μια ερωτηση λιγο ασχετη αλλα θελω να μου απαντηση καποιος που εχει παει στο ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας. Εχω βγαλει δημοσιο ιεκ γλυτωνω καποια μαθηματα αν παω σε αυτο το τμημα;
Όχι. Τι να γλυτώνεις; Αν τέλειωσες άσχετη ειδικότητα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα, γνωρίζει καποιος που υπάρχει αυτό το δημόσιο ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας δεν το βρίσκω πουθενά στην αθήνα, εγώ εχω άδεια ως φύλακας και έχω δουλέψει και σε εταιρεία γίνεται να κάνω λιγότερο απο δύο χρόνια που είναι το ιεκ; Αν ξερει καοιος ευχαριστώ εκ των προτέρων
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Καλησπέρα, γνωρίζει καποιος που υπάρχει αυτό το δημόσιο ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας δεν το βρίσκω πουθενά στην αθήνα, εγώ εχω άδεια ως φύλακας και έχω δουλέψει και σε εταιρεία γίνεται να κάνω λιγότερο απο δύο χρόνια που είναι το ιεκ; Αν ξερει καοιος ευχαριστώ εκ των προτέρων
δες εδω φιλε. http://www.oeek.gr/html/CG-specialty2.asp?id=158&id2=11 Εχε υπ' οψην σου οτι αλλαζουν καμια φορα τα τμηματα. Πχ απ' ο. Τι βλεπεις προστεθηκαν και αλλα πολλα τμηματα π υπαρχουν σε διαφορες περιοχες της ελλαδας. Πριν κανα χρονο, ητανε πολυ λιγοτερα.(μονο δημοσια κοιτας, ετσι;)
δε νομιζω να γινεται να κανεις λιγοτερο καιρο επειδη εχεις δουλεψει σαν φυλακας.2 χρονια κ πιστοποιηση για να μετρισουν τα μορια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες