Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Φίλε την κοίταξα την τελευταία προκύρηξη αλλα δεν αναφέρει συγκεκριμένα αν αναγνωρίζονται το ίδιο αυτά τα δύο! Και επειδή πολλά παιδιά εδω πέρα λένε για το toeic, γι'αυτο ρώτησα αν αναγνωρίζεται το ίδιο το tie για να μη φάω τα μούτρα μου! Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πεί! Ευχαριστώ πάντως
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

blademaster έγραψε:Τα γεγονότα με τα παιδιά της δίας δέν νομίζω να κάνουν πολλούς να μήν έρθουν αστυνομία. Με το γεγονός υπήρξε μεγάλη προβολή που λειτούργησε υπέρ του σώματος.

το 2008 που όλοι ήταν κατα της αστυνομίας με τα δεκεμβριανά, πάλυ οι βάσεις δέν έπεσαν τραγικά. Τώρα και λόγο οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας στην αγορά εργασίας όλοι θα αναζητήσουν κάτι σταθερό.
Ας μην ξεχνούμε ότι η προκήρυξη και πρόσληψη των επιτυχόντων Ε. Φ. Το 2008 προηγήθηκε των γεγονότων του Δεκεμβρίου. Επίσης στην αμέσως επόμενη προκήρυξη του Απριλίου 2009 Ο τελευταίος Επιλαχών που προσελήφθη Από την Α κατηγορία είχε περίπου 1570 μόρια [συγχωριανός μου].

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Φιλε τα πτυχια των αγγλικων ειναι περιπου 25 το θεμα ειναι ποσα ισχυουν μερικα ειναι περαστικα δηλαδη μια ισχυουν και σε ενα χρονο οχι. Ψαξε πριν πας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

REPAINER έγραψε: Οποιος δε εχει τουλαχιστον τα μορια που απαιτηθηκαν για να μπει καποιος στη τελευταια προκηρυξη, ας μην εχει καθολου ελπιδες, γιατι τσαμπα θα στεναχωρηθει μετατωρα οποιος θελει να εχει ελπιδες ας εχει. Η πραγματικοτητα ειναι σκληρη. Αν θελετε δειτε τα ορθολογικα. Αλλιως κακο του κεφαλιου του καθενοςεχω μια ξαδερφη η οποια εχει 2100 α κατηγορια. Ε αυτη λοιπον νομιζει οτι εχει ελπιδες και περιμενει ποτε θα βγαλει ακομα και για 500 ατομα. Οταν δε θα μπει θα στεναχωρηθει ομως. Οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται
συμφωνω κι εγω... Ετσι εναι τα πραγματα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

blademaster έγραψε: Θα παίξει ρόλο και το πόσο γρήγορα θα βγεί η προκύρηξη. Αν βγεί σύντομα τότε οι βάσεις ίσως πέσουν λίγο. Η προηγούμενη προκύρηξη είχε λίγα άτομα αλλα και είχε καιρό να βγεί για αυτό πήγαν στο θεό. Αν η επόμενη βγεί στο καπάκι θα έιναι αλλιώς τα πράγματα.
φιλαρακο μου και αυριο να βγει δεν θα πεσουν, στα ιδια θα ειναι και μετα απο 1 χρονο να βγει παλι στα ιδια θα ειναι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:
blademaster έγραψε:Τα γεγονότα με τα παιδιά της δίας δέν νομίζω να κάνουν πολλούς να μήν έρθουν αστυνομία. Με το γεγονός υπήρξε μεγάλη προβολή που λειτούργησε υπέρ του σώματος. Το 2008 που όλοι ήταν κατα της αστυνομίας με τα δεκεμβριανά, πάλυ οι βάσεις δέν έπεσαν τραγικά. Τώρα και λόγο οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας στην αγορά εργασίας όλοι θα αναζητήσουν κάτι σταθερό.
Ας μην ξεχνούμε ότι η προκήρυξη και πρόσληψη των επιτυχόντων Ε. Φ. Το 2008 προηγήθηκε των γεγονότων του Δεκεμβρίου. Επίσης στην αμέσως επόμενη προκήρυξη του Απριλίου 2009 Ο τελευταίος Επιλαχών που προσελήφθη Από την Α κατηγορία είχε περίπου 1570 μόρια [συγχωριανός μου].

τοτε Νκο μην ξεχνας οτι οι θεσεις ηταν 1500,1600 αν θυμαμαι καλα... Οι μισοι που ειχαν παρει μερος περασαν.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Πανε οι καλες εποχες
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

dez1! έγραψε: Καλημερα σε ολουσ... Εγω ειμαι ακομη στη φαση που μαζευω μορια. Εχω να παρω το διπλωμα απο τη ξενη γλωσσα (επιπεδο πολυ καλη) εχω το μηχανακι. Σιγα σιγα τα μαζευω... Δεν θελω να λεω οτι εχω τοσα μορια γιατι κατι μπορει να μου κατσει στραβα και να μην καταφερω κατι εχουμε και το οικονομικο εγω προσωπικα ζοριζομαι πολυ για αυτο ειπα πριν οτι οι βασεις θα πεχτουν αναλογα με τα οικονομικα του καθενος (αν ο αλλος ειναι ανεργος δεν μπορει να βγαλει και πολλα θα παει με οσα εχει) . Οποτε αφου τα μαζεψω ολα τοτε θα κατσω να τα υπολογισω. Παιδια ελπιδα μην τσαματα να ελπιζεται αυτη ειναι η αποψη μου!
dez1 καλα ειναι και τα διπλωματα αλλα τωρα πια τα εχουν ολοι. Δεν ξερω σε πια κατηγορια εισαι, αλλα ελπιζω ναχεις καλο βαθμο απολ. Γιατι μετραει αρκετα ειδικα σεσενα που εισαι γυναικα και πρεπει να συναγωνιστεις ανδρες που εχουν τα μορια απο στρατο. Αν μπορεσεις επισης να παρεις πολυ καλη ξενη γλωσσα θα ειναι πολυ καλα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

athis έγραψε: Πανε οι καλες εποχες
μονο... Χαμος... Τοτε ηταν 1α χαρα...
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Σκεψου να βγαινε τωρα ξανα για τοσα ατομα! ΧΑΜΟΣ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χαχα, κοιτα θα μπορουσε να γινει, αλλα δεν θα επερνε καθε χρονο, τωρα περνει 500 θεσεις καθε χρονο. Ως το 2015 αν δεν κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

athis έγραψε:Παιδες με 2340 λετε να υπαρχει καμια ελπιδα!

Μαζεψε μορια γιατι με 2380 στην τελευταια κ εμεινα εξω και απο τους επιλαχοντες... Και την τεταρτη "κλειδωσα" αλλα 200 και κανω τον σταυρο μου...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ferelpis έγραψε:
athis έγραψε:Παιδες με 2340 λετε να υπαρχει καμια ελπιδα!

Μαζεψε μορια γιατι με 2380 στην τελευταια κ εμεινα εξω και απο τους επιλαχοντες... Και την τεταρτη "κλειδωσα" αλλα 200 και κανω τον σταυρο μου...

με 2580 που εχεις τωρα δεν εχεις προβλημα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και γενικα να μην γελιόμαστε όποιος εχει πανω από 2450 Α και πανω από 2770 Β δεν εχει προβλημα, χωρις να θελω να απογοητεύσω αυτους που εχουν λιγοτερα αλλα τα ετσι είναι τα πραγματα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Τα 2770 στην β πως τα εβγαλες; Εννοω πως σκεφτηκες αυτο το νουμερο!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες