Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Καλησπερα. Απ'οτι διαβασα στο στο site του υπ. Προ. Πο εγιναν καποιες αλλαγες. Θα παρουν μορια και οσοι υπηρετησαν στην προεδρικη φρουρα. Ξερει κανεις μηπως αν θα βγει ή θα μπει κατι ακομα;
Που το λεει αυτο ρε φιλε; Εγω γιατι δεν μπορω να το βρω?
Καλα ελεος ρε παιδια, τελικα θα παρουν και τα φλορια της προεδρικης φρουρας τα μορια; Αν ειναι δυνατο. Ειναι σιγουρο?
Αντε ντε, φενεται την βρισκουν με το να ακουνε οτι εχουν πολλα μορια, να'χαμε να λεγαμε να περναγε η ωρα ενα πραμα.
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά εγώ βγάζω 2680 και θα βγάλω και για Γ κατηγορια πάω στα 2780 πιστεύω πως είμαι μέσα για την Α' κατηγορια μιλάω.
Αυτό που με αγχώνει είναι τι θα γίνει με τα tattoo...
http://www.opengov.gr/yptp/?p=248 Εδω το εχει αλλα νομιζω οτι το διαβασα και στο θεμα του forum που γραφουν για τα μορια των ειδικών φρουρών.tzotzos έγραψε:Που το λεει αυτο ρε φιλε; Εγω γιατι δεν μπορω να το βρω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Kwstas έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά εγώ βγάζω 2680 και θα βγάλω και για Γ κατηγορια πάω στα 2780 πιστεύω πως είμαι μέσα για την Α' κατηγορια μιλάω.
Για τα τατουάζ υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ ρίξε μια ματιά εκεί και θα σου φύγει το άγχος
Ε βεβαια, θα παρουν μορια και οι επιδειξιες τωρα, εντυπωσιακη αλλαγη στη σκοπια και θεαματικη παρελαση ειναι σημαντικα και πρεπει να τους βαλουμε στο δημοσιο!
-
- Στρατηγός
TEO έγραψε:Ποσα μορια θα παρουν;
Ποιοι; Οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι; Όσα πέρνουνε τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι.
Στα μορια της τριτεκνιας αναφερομαι οντωσ. Το θεμα ειναι πως οντως στην προκυριξη αναφερονται τα κριτηρια για να παρεις τα μορια, απλα με μπριζοσαν να παω σε δικηγορο εστω και τωρα για τον εξης λογο. Δεν ειναι λογικο το κρατος να μου δινει μεχρι να κλεισω και τα 23,100 ευρο επιδομα καθε μηνα, να με θεωρει δλδ τριτεκνο, και απο την αλλη στην προκυριξη να μου λεει πως δεν ειμαι. Μου ειπανε δλδ να παω και να κανω εφεση για την διορθωση της προκυριξησ, καταλαβατε τι εννοω>?
-
- Στρατηγός
TEO έγραψε:Η προεδρικη φρουρα γκρικ
Όσα παίρνει ένας δόκιμος η ένας ειδικοδυναμίτης
Να εισαι καλα ρε αρμυ
Να ροτησω και κατι ακομα. Το φορτηγο πλεον δεν εχει μορια; Δεν το αναφερει στο λινκ που λεει για την προεδρικη φρουρα
Να ροτησω και κατι ακομα. Το φορτηγο πλεον δεν εχει μορια; Δεν το αναφερει στο λινκ που λεει για την προεδρικη φρουρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 11 επισκέπτες