Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Σοβαρα; Με 2390 περασε ο τελευταιος; Εγω νομιζα πως ηταν με 2450 οππως ειπε και ο Νικος γιατι στην κατασταση ετσι φενεται αλλα ρωτησα γιατι το 2009 περασε ο κολιτος μου με πολυυυυυυ λιγοτερα μορια απο οσο υπολογιζα εγω. Ταλοσπαντων ας ελπισουμε οτι θα πεσουν λιγο τα μορια φετος ποσο ακομα Θα ανεβουν;
Φιλε Μανο να πεσουν δεν υπαρχει περιπτωση, η θα ανεβουν ακομα περισσοτερο η στην καλυτερη των περιπτωσεων θα παραμεινουν εκει που ειναι.(οσο για τους επιλαχοντες αμφιβαλω πολυ αν καποιος μπηκε με 2390, εχω την εντυπωση οτι φυγανε λιγα ατομα και ο τελευταιος επιλαχον μπηκε με 2440 περιπου.
Πιστευω πως με 2650 στην α κατηγορια εχω ελπιδες.
Σωτηρης έγραψε:Φιλε Μανο να πεσουν δεν υπαρχει περιπτωση, η θα ανεβουν ακομα περισσοτερο η στην καλυτερη των περιπτωσεων θα παραμεινουν εκει που ειναι.(οσο για τους επιλαχοντες αμφιβαλω πολυ αν καποιος μπηκε με 2390, εχω την εντυπωση οτι φυγανε λιγα ατομα και ο τελευταιος επιλαχον μπηκε με 2440 περιπου.
Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του τελευταίου επιλαχόντα, πλην όμως επαναλαμβάνω ότι στην Α κατηγορία ήταν λίγο πάνω από τον εκατοστό, με 2390 μόρια.
ετσι ακριβως ειναι...NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Φιλε Μανο να πεσουν δεν υπαρχει περιπτωση, η θα ανεβουν ακομα περισσοτερο η στην καλυτερη των περιπτωσεων θα παραμεινουν εκει που ειναι.(οσο για τους επιλαχοντες αμφιβαλω πολυ αν καποιος μπηκε με 2390, εχω την εντυπωση οτι φυγανε λιγα ατομα και ο τελευταιος επιλαχον μπηκε με 2440 περιπου.
Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του τελευταίου επιλαχόντα, πλην όμως επαναλαμβάνω ότι στην Α κατηγορία ήταν λίγο πάνω από τον εκατοστό, με 2390 μόρια.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφιους. Επειδή είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω εγώ θα ήθελα μονο τις βάσεις τον 2 κατηγοριών στην τελευταία προκήρυξη αν γίνεται να μου πει κάποιος ευχάριστο.
zarkasterd έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφιους. Επειδή είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω εγώ θα ήθελα μονο τις βάσεις τον 2 κατηγοριών στην τελευταία προκήρυξη αν γίνεται να μου πει κάποιος ευχάριστο.
A' Kατηγορία 2450
Β'Κατηγορία 2764
Οποιος συγκεντρωνει πανω απο 2600 δεν χρειαζετε να ανυσηχει (αποψη μου παντα) εγω υπολογιζω οτι η βαση θα κυμανθει απο 2500 με 2550.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
A η β αδελφε; Η μιλας κ για τις δυο κατηγοριες.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παιδια με 2400 για β κατ περνας η με 2500 ειναι καλυτερα;
Και κατι αλλο. Αν παρει 500 απο τεε θα παρουν 100 μονο. Αν παρει 900 ποσους θα παρουν απο τεε?
Να σε ρωτησω γκρικ αρμυ... Αν παρει 900 το εχεις υποψη σου και αν παρει τοσους ποσους θα παρουν απο τεε; Με 2400 ή με 2500 θα ειναι καλα; Γιατι θα παω να βγαλω διπλωμα δ κατ...
Σε ρωταω για 900 γιατι το ειχες γραψει στην αρχη...
Σε ρωταω για 900 γιατι το ειχες γραψει στην αρχη...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
ρε μαν, μια απλη πραξουλα ειναι. Υπολογισε 900 -80% που θα ειναι η Α κατηγορια και θα σου μεινει το υπολοιπο 20% που θα ειναι η β.john έγραψε:Και κατι αλλο. Αν παρει 500 απο τεε θα παρουν 100 μονο. Αν παρει 900 ποσους θα παρουν απο τεε;

Για την Α αναφερομαι, ποια ειναι η δικια σας γνωμη δημητρη και Μανο; Εκτιμισεις κανουμε παντα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες