Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ποιος ξανα παει σχολειο ειναι το θεμα! Αγγλικα η καποια αλλη ξενη γλωσσα ειναι η λυση! Με το 10 τι αλλαζει?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Το θεμα ειναι φιλε μου πως και τα αγγλικα θελουν χρονο και πανω απ ολα χρημα. Καποια ατομα μπορει να μην εχουν να πληρωσουν τα διδακτρα και επισης βαλε και την προετοιμασια που χρειαζεται αν καποιος θελει proficiency... Ειναι ακριβο! Οσο για την δευτερη γλωσσα, απο'οσο ξερω για τα ισπανικα για να παρεις το el basico (αναλογο lower), θελεις περι τα 2 χρονια. Υπολογιζε αν καποιος θελει να βγαλει και prof και el basico και εχει τα χρηματα να ξεκινησει αυριο. Θα του παρει πριπου 3-3.5 χρονια... Δεν εχω ψαξει για ταχυρυθμα Μαθήματα proficiency ακομα... Οποτε ισως Να θελει λιγοτεορ χρονο. Αναλογα και το επιπεδο που ειναι καποιος στα αγγλικα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εκανα 2,5 μηνες για το toeic που ειναι κατι πολυ απλο κ πηρα το lower. Θελω το advance κ θα κανω 2,5-3 μηνες ακομη! Συνολο σκασω με ολα αυτα 1000 ευρω! Τα ισπανικα νομιζω οτι δεν μοριοδοτούνται. Ριξε μια ματια για ιταλικα!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ο ασεπ αναγνωριζει το advance του toeic,(785-900). Εγω λεω για proficiency michigan ή cambrige.για τα ισπανικα το προσεξα και εγω, δεν ηταν μεσα στην προκηρυξη. Αλλα σαν γλωσσα γενικα στον ασεπ υπαρχουν.

το toeic ποσο δυσκολο σου φανηκε; Το σκεφτομαι σαν λυση της στιγμης, τουλαχιστον να προσπαθησω για 100 μορια παραπανω (advance).

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αυτο σου λεω, για κατι απλο (toeic) κ για 5 μηνες πληρωνεις 1000 ευρω. Για κατι σαν το proficiency ποσα θα δωσεις; Θελει χρονο κ χρημα! Εχασα το advance gia 19 ερωτησεις! Θα δωσω τον μαιο δευτερη φορα. Αμα εχεις καλο επιπεδο αγγλικων μην φοβασαι τιποτα, θελει λιγο δουλιτσα διαφορετικα...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Απο οσο γνωριζω το cpe και το mcpe θελει κανονικα 2 χρονια προετοιμασια. Τωρα υπαρχουν διαφορα αλλα διπλωματα αυτου του επιπεδου, των οποιων τη δυσκολια δεν γνωριζω. Υπολογισε πως το cpe ειναι -κατα γενικη ομολογια- το πιο δυσκολο και το mcpe το αμεσως επομενο. Νομιζω ειναι καλυτερο να δωσεις Το toeic Απο το να δωσεις advance, διοτι δεν δινεις ουτε εκθεση ουτε speaking. Απο κει και περα ο καθενας ενημερωνεται και το ψαχνει οσο μπορει. Αρκει να υπαρχουν λεφτα και θεληση... Το 2ο υπαρχει. Το 1ο το ψαχνω ακομα... Εικόνα
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Giouli »

electrolisa έγραψε:Απο οσο γνωριζω το cpe και το mcpe θελει κανονικα 2 χρονια προετοιμασια. Τωρα υπαρχουν διαφορα αλλα διπλωματα αυτου του επιπεδου, των οποιων τη δυσκολια δεν γνωριζω. Υπολογισε πως το cpe ειναι -κατα γενικη ομολογια- το πιο δυσκολο και το mcpe το αμεσως επομενο. Νομιζω ειναι καλυτερο να δωσεις Το toeic Απο το να δωσεις advance, διοτι δεν δινεις ουτε εκθεση ουτε speaking. Απο κει και περα ο καθενας ενημερωνεται και το ψαχνει οσο μπορει. Αρκει να υπαρχουν λεφτα και θεληση... Το 2ο υπαρχει. Το 1ο το ψαχνω ακομα... Εικόνα

για proficiency του michigan εχω βρει φροντηστηριο με τμηματα ενηλικων και οσοι εχουν lower κανουνε 11 μηνες. Θα πληρωνω περιπου 180ε το μηνα οποτε συνολο γυρω στα 2 χιλιαρικα. Αν δεν ειχα lower και εγω για toeic θα πηγαινα γιατι ειναι πιο φθηνα, πιο ευκολα και το παιρνεις πιο γρηγορα, οσο για τα χρηματα. Καμια δουλιτσα (πραγμα δυσκολο) και θα τα βρουμε γιατι ουτε εγω τα εχω ακομαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Giouli έγραψε:
electrolisa έγραψε:Απο οσο γνωριζω το cpe και το mcpe θελει κανονικα 2 χρονια προετοιμασια. Τωρα υπαρχουν διαφορα αλλα διπλωματα αυτου του επιπεδου, των οποιων τη δυσκολια δεν γνωριζω. Υπολογισε πως το cpe ειναι -κατα γενικη ομολογια- το πιο δυσκολο και το mcpe το αμεσως επομενο. Νομιζω ειναι καλυτερο να δωσεις Το toeic Απο το να δωσεις advance, διοτι δεν δινεις ουτε εκθεση ουτε speaking. Απο κει και περα ο καθενας ενημερωνεται και το ψαχνει οσο μπορει. Αρκει να υπαρχουν λεφτα και θεληση... Το 2ο υπαρχει. Το 1ο το ψαχνω ακομα... Εικόνα

για proficiency του michigan εχω βρει φροντηστηριο με τμηματα ενηλικων και οσοι εχουν lower κανουνε 11 μηνες. Θα πληρωνω περιπου 180ε το μηνα οποτε συνολο γυρω στα 2 χιλιαρικα. Αν δεν ειχα lower και εγω για toeic θα πηγαινα γιατι ειναι πιο φθηνα, πιο ευκολα και το παιρνεις πιο γρηγορα, οσο για τα χρηματα. Καμια δουλιτσα (πραγμα δυσκολο) και θα τα βρουμε γιατι ουτε εγω τα εχω ακομαΕικόνα
ακριβως τοσο ειχα βρει και εγω το μηνα σε ενα φροντηστιριο. Υπολογισε και τα βιβλια και τη συμμετοχη (170 αν δεν με απατα η μνημη μου). Ξεφευγουμε... Απο την αλλη σκεφτομαι να κανω μαθηματα με τη γειτονισσα που με ειχε προετοιμασει για το lower τοτε...15? την ωρα. Θα πρεπει να βρω πρωτα δουλεια γμτ για να αρχισω τις διαδικασιες!damn!no money no honey!Εικόνα

Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Giouli »

electrolisa έγραψε:Ακριβως τοσο ειχα βρει και εγω το μηνα σε ενα φροντηστιριο. Υπολογισε και τα βιβλια και τη συμμετοχη (170 αν δεν με απατα η μνημη μου). Ξεφευγουμε... Απο την αλλη σκεφτομαι να κανω μαθηματα με τη γειτονισσα που με ειχε προετοιμασει για το lower τοτε...15? την ωρα. Θα πρεπει να βρω πρωτα δουλεια γμτ για να αρχισω τις διαδικασιες!damn!no money no honey!Εικόνα

πιστευω παντος ειναι καλυτερα στο φροντιστηριο γιατι σε ετοιμαζουν καλυτερα, κανεις πολλα τεστ και γενικα δινεις περισσοτερη σημασια... Στα ιδιαιτερα θα ειναι πιο χαλαρα και θα κακομαθεις... Αυτο επαθα εγω στο σχολειο και ηρθε ενα ωραιο 12 απολυτηριο και τωρα πρεπει να τρεχωΕικόναβασικα ειναι αυτο που λες. Πρωτα η δουλεια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις. Εχω κανει διαφορες αιτησεις στο ιντερνετ αλλα τζιφοσΕικόνα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Giouli έγραψε:

πιστευω παντος ειναι καλυτερα στο φροντιστηριο γιατι σε ετοιμαζουν καλυτερα, κανεις πολλα τεστ και γενικα δινεις περισσοτερη σημασια... Στα ιδιαιτερα θα ειναι πιο χαλαρα και θα κακομαθεις... Αυτο επαθα εγω στο σχολειο και ηρθε ενα ωραιο 12 απολυτηριο και τωρα πρεπει να τρεχωΕικόναβασικα ειναι αυτο που λες. Πρωτα η δουλεια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις. Εχω κανει διαφορες αιτησεις στο ιντερνετ αλλα τζιφοσΕικόνα
νταξει, αλλο τα μαθηματα του σχολειου και αλλο τα αγγλικα. Γενικα ομως μπορει και να εχεις δικιο για την ενταση που μπορει να εχει το φροντ. Δυστυχως για το τελευταιο, στο ιδιο καζανι βραζουμε γιουλι.

nick

Δημοσίευση από nick »

Το κρατικο πιστοποιητικο επιπεδο Β1 (μέτρια γνώση αγγλικά) Πόσα μόρια παίρνω?
nick

Δημοσίευση από nick »

Μόλις τελείωσα από στρατό είμουν Ε. Δ και βγάζω 2300 μόρια αξίζει να τα κάνω τα χαρτία μου στην επόμενη προκύρηξη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

nick έγραψε:Μόλις τελείωσα από στρατό είμουν Ε. Δ και βγάζω 2300 μόρια αξίζει να τα κάνω τα χαρτία μου στην επόμενη προκύρηξη;

Αν είσαι στην Α κατηγορία ναι. Αν είσαι στην Β όχι.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

nick έγραψε:Το κρατικο πιστοποιητικο επιπεδο Β1 (μέτρια γνώση αγγλικά) Πόσα μόρια παίρνω;
δεν παιρνεις μορια φιλε. Απο β2 ξεκιναν τα μορια. Β2 γ1 γ2 100 200 300 αντιστοιχα.

goldfishy
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από goldfishy »

Το ενιαιο λυκειο σε πια κατηγορια ανήκει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 6 επισκέπτες