Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Τασος έγραψε:Διπλωμα για αυτοματο μηχανακι δινει τπτ;
αν εννοεις για 50cc παιρνεις 100
Νομιζω το βγαζεις οποτε θες χωρις να δωσεις σηματα αν εχεις ηδη διπλωμα αυτοκινητου η κανω λαθος; Για σκουτερακι λεω. Τωρα δεν ξερω τι παιζει αν ειναι 50αρι η οχι... (Ειμαι λιγο ασχετος απο μηχανακια)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Τασος έγραψε:Νομιζω το βγαζεις οποτε θες χωρις να δωσεις σηματα αν εχεις ηδη διπλωμα αυτοκινητου η κανω λαθος; Για σκουτερακι λεω. Τωρα δεν ξερω τι παιζει αν ειναι 50αρι η οχι... (Ειμαι λιγο ασχετος απο μηχανακια)
Σκουτεράκι 50άρι δεν υπάρχει απ'όσο γνωρίζω. Υπάρχει από 100άρι και πάνω. Ναι δεν ξαναδίνεις σήματα μόνο οδήγηση
Ας πουμε οτι εχω αδεια οδηγησης αυτοκινιτου Β' και Γ' κατηγοριας (εχω μονο Β' μεχρι στιγμης) μορια θα παρω 200; Δηλαδη θα μετρησει μονο το Γ'; Η και το Β' δηλαδη 300;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μετραει το μεγαλυτερο μονο αρα 200.
Greek_Army έγραψε:Τασος έγραψε:Νομιζω το βγαζεις οποτε θες χωρις να δωσεις σηματα αν εχεις ηδη διπλωμα αυτοκινητου η κανω λαθος; Για σκουτερακι λεω. Τωρα δεν ξερω τι παιζει αν ειναι 50αρι η οχι... (Ειμαι λιγο ασχετος απο μηχανακια)
Σκουτεράκι 50άρι δεν υπάρχει απ'όσο γνωρίζω. Υπάρχει από 100άρι και πάνω. Ναι δεν ξαναδίνεις σήματα μόνο οδήγηση
οχι οχι υπαρχουν πολλα σκουτερακια 50άρια γρρρ πως δεν το ξερεις αυτο!

καλα τα λες απλως δινεις οποτε θες οχι σηματα αλλα ενα βιβλιαρακι μικρο με ερωτησεις για το μηχανακι, με 50αρι διπλωμα θα παρεις 100μοριαΤασος έγραψε:Νομιζω το βγαζεις οποτε θες χωρις να δωσεις σηματα αν εχεις ηδη διπλωμα αυτοκινητου η κανω λαθος; Για σκουτερακι λεω. Τωρα δεν ξερω τι παιζει αν ειναι 50αρι η οχι... (Ειμαι λιγο ασχετος απο μηχανακια)
Police_man έγραψε:Έφαγες την 7ετια και θελεις να φύγεις τώρα; Μην τα βλέπεις όλα ρόδινα και στην Αστυνομία. Απ έξω καλά φαίνονται. Η επόμενη σειρά Ειδικών Φρουρών θα είναι η 7η! Πρόσεξε υπάρχει ήδη 3η-4η-5η-6η... Οι πρώτες 2 αστυφυλακοποιηθήκανε. Οπότε μιλάμε για τις χειρότερες υπηρεσιες, πάλι πολύ χώσιμο απο την αρχή και πολλά χρόνια στην Αθήνα. Οι επιλογή δική σου.
σιγουρα δν τα βλεπω ολα ροδινα... Αλλα ο στρατος ειναι αλλιως, ειδικα αν εισαι σε οπλο και οχι σε σωμα.
δυσκολη αποφαση αλλα Την πηρα. Να δουμε φιλε...
st1985 πόσα μόρια συγκεντρωνεις αγορίνα;
2200 με 2300 νομιζω
Στην Α κατηγορία ανήκεις?
Στην β νομζω. Απο τεχνικο λυκειο...
δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Δεν ειχα σκοπο να κανω τα χαρτια μου. Τελευταια αρχισα να το σκεφτομα!
δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Δεν ειχα σκοπο να κανω τα χαρτια μου. Τελευταια αρχισα να το σκεφτομα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Giouli έγραψε:Greek_Army έγραψε:Τασος έγραψε:Νομιζω το βγαζεις οποτε θες χωρις να δωσεις σηματα αν εχεις ηδη διπλωμα αυτοκινητου η κανω λαθος; Για σκουτερακι λεω. Τωρα δεν ξερω τι παιζει αν ειναι 50αρι η οχι... (Ειμαι λιγο ασχετος απο μηχανακια)
οχι οχι υπαρχουν πολλα σκουτερακια 50άρια γρρρ πως δεν το ξερεις αυτο!
Δεν έχω ασχοληθεί με 50άρια γι'αυτό.
Που πιστευεις οτι θα κυμανθει η βαση αν παρουν παλι 500 ατομα greek army; Με 2440 στην α εχω καμια ελπιδα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες