Αφαιρείς τους πρωτους 120 σωστα; Λαθος. Μπορει να παρουν την θεση τους ευκολα! Ετσι την πατησα κ εγω περσυ αδελφε.10 ατομα με βαση την περσυνη θα εχουν τα ιδια μορια με εσενα. Δεν θα τα ανεβασει κανενας νομιζεις ετσι κ δεν εχει οικονομικο προβλημα; Μαζεψε οτι μπορεις κ κανε υπομονη!24 εβδομαδες τουλαχιστον εχεις μπροστα σου. Εγω το σαββατο δινω το toeic. Παω με τον σταυρο στο χερι κ οτι κατσει!
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παντα θα παιρνουν ειδικους φρουρους! Το θεμα ειναι οτι ποσο πιστευετε οτι θα ειναι η βαση στην επομενη και γενικα στις επομενες;
dimitris mak έγραψε:Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παντα θα παιρνουν ειδικους φρουρους! Το θεμα ειναι οτι ποσο πιστευετε οτι θα ειναι η βαση στην επομενη και γενικα στις επομενες;
συμφωνω απολυτα! Ειδικους φρουρους παντα θα παιρνουν... Πριν απο λιγες μερες διαβασα σε εφημεριδα οτι θα παρουν τελος καλοκαιριου!
dimitris mak έγραψε:Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παντα θα παιρνουν ειδικους φρουρους! Το θεμα ειναι οτι ποσο πιστευετε οτι θα ειναι η βαση στην επομενη και γενικα στις επομενες;
Πλέον δεν γίνεται να ξαναπάρει όσους έπαιρνε μέχρι το 2009. Θα παίρνεις μέχρι 900 άτομα γνώμη μου οπότε θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός
Αν ειναι παλι για 500 ατομα, πιστευω θα ανεβουν ακομα περισσοτερο. Η προκυρηξη πλεον ειναι πασιγνωστη. Εγω αφου τη πατησα φετος με 2380 στην α ειμαι πολυ επιφυλακτικος, ευτυχως εχω περιθωρια να μαζεψω μεχρι την επομενη κιαλλα
Πως υπολογιζονται τα μορια ρε μαγκες... Σκεφτομαι να τα κανω και εγω τα χαρτια... εχω τα εξης. α) απολυομαι τωρα απο εποπ (7ετια) β) απολυτηριο ΤΕΕ με 16,3 γ) Lower δ) διπλωμα βγαζω για Γ κατηγορια και εχω για μηχανη 125 κυβ
st1985 έγραψε:Πως υπολογιζονται τα μορια ρε μαγκες... Σκεφτομαι να τα κανω και εγω τα χαρτια... εχω τα εξης. α) απολυομαι τωρα απο εποπ (7ετια) β) απολυτηριο ΤΕΕ με 16,3 γ) Lower δ) διπλωμα βγαζω για Γ κατηγορια και εχω για μηχανη 125 κυβ
Έφαγες την 7ετια και θελεις να φύγεις τώρα; Μην τα βλέπεις όλα ρόδινα και στην Αστυνομία. Απ έξω καλά φαίνονται. Η επόμενη σειρά Ειδικών Φρουρών θα είναι η 7η! Πρόσεξε υπάρχει ήδη 3η-4η-5η-6η... Οι πρώτες 2 αστυφυλακοποιηθήκανε. Οπότε μιλάμε για τις χειρότερες υπηρεσιες, πάλι πολύ χώσιμο απο την αρχή και πολλά χρόνια στην Αθήνα. Οι επιλογή δική σου.