Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Αν βγαλουν παλι 500 θεσεις τι να πω; Με 2740 παλι απ'εξω θα ειμαι για λιγο!
Γεια σας παλικαρια! Τι λεει πως τα βλεπετε τα πραγματα φετος; Παλι 500 ε και αν; Μαλιστα. Αν ειναι ετσι... Ποσο ψηλα μπορει να φτασουν οι βασεις πια; Αχχχχ...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Στην επόμενη προκήρυξη +100 +200 πάνω η βάσεις υποθέτω.
Και η γνωμη μ αυτη ειναι. Τα πραγματα μετα και τα αποτελεσματα της τελευταιας προκυρηξης βλεπω να ξεφευγουν τελειως...
ΕΛΛΑΣ
+100 +200; Δηλαδει ρε παιδια ολοι οι ειδικοι φρουροι θα ειναι αποφοιτοι λυκειου με πανω απο δεκαπεντε. Η θα εχουν ολοι προφ. Στα αγγλικα. Ασχετο, ποσο καιρο χρειαζεται καποιος με λοουερ για να βγαλει αντβανς η προφ; Γαμ... Σε τα. Εγω με τα 2400 μαλλον ουτε επιλαχον... Μακαρι να προλαβω για κανα διπλωμα αγγλικων ακομα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Δεν νομιζω ρε μαγκες. Μπηκαν ατομα με πολλα μορια φετος! Του χρονου ποσοι θα ειναι αυτοι που θα ανεβασουν τα μορια τους; Για να δωσεις εστω για το ενα διπλωμα θελεις 500-600 ευρω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ταξίαρχος
Θελει εναν συνδιασμο μοριων υπερβολικο. Αμα ο τελευταιος θελει 2950 μορια πρεπει να εχει παει ειδικες δυναμεις (500), να εχει ολα τα διπλωματα (500) καλη γνωση αγγλικων (200) κ 17,5 απολυτηριο.(1750) απο τεε παντα. Μετα παμε σε αλλους συνδιασμους. Ο πρωτος ποσα θα εχει δηλαδη; Πανω απο 3000 μορια ποσα ατομα ειχαν περσυ; Τα ματια μας φυσικα ειναι για να τα βλεπουμε ολα σε αυτη την ζωη. Ποτε δεν ξερεις!
Καλήσπερα παιδιά. Εγω εχω 2220 στην α και λεω να παρω το toiec μηπως και ανεβασω τα μορια μου. Το ευχάριστο ειναι οτι θα βγαλει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλησπερα. Ευτυχως βρηκα ενα site να ρωταω κ να μαθαινω για τους ειδικους φρουρους γτ το γουσταρω απο μικρος. Λοιπον θελω να μου πειτε για τα μορια αν μπορειτε γιατι μπερδευομαι μονος μ.
8α ει8ελα να μαθω ποσα μορια ειναι τα παρακατω:
Θελω να μαθω αν εχω καθολου ελπιδες να μπω καποια στιγμη γτ θα τρελαθω. Γτ αν πουμε οτι η αστυνομια εχει 50000 κοσμο η 30000 δν γουσταρουν καθολου π μπηκανε. Ενω αυτοι που γουσταρουνε δν περνανε σχεδον ποτε. ...
- στρατος: Πυροβολικο
- τεχνικο λυκειο πληροφορικης:10,3
- πολυτεκνος:4 αδερφια ειμαστε
- αγγλικα:lower
- διπλωματα: Αυτοκινητο, μηχανη απεριοριστων, φορτηγο Γ, Λεωφορειο.
- επισης αν μετρανε τα ενσημα απο τις δουλιες;
- επειδη δουλευο σαν σεκιουριτι αν πιανετε σαν προυπηρεσια;
- κ αν δινει μορια το ιεκ ΕΚΑΒ;
Θελω να μαθω αν εχω καθολου ελπιδες να μπω καποια στιγμη γτ θα τρελαθω. Γτ αν πουμε οτι η αστυνομια εχει 50000 κοσμο η 30000 δν γουσταρουν καθολου π μπηκανε. Ενω αυτοι που γουσταρουνε δν περνανε σχεδον ποτε. ...
Χλωμο γιατι εισαι β κατηγορια με αυτα τα μορια π εχεις.
Δεν εχω παει στρατο ακομα ασε σε 2 χρονια μαλλον

πρεπει να παρω και απο αλλου μαλλον αλλα μονο για Γ κατηγορια μου μενει. Και αυτοι οι γονεις μου μονο εμενα εκαναν.

τι λες το βλεπεις θολο ;
...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
ανηκεις β κατηγορια γιατι εισαι απο τεχνικο λυκειο οποτε εχουμε και λεμε:polemarxos έγραψε:Καλησπερα. Ευτυχως βρηκα ενα site να ρωταω κ να μαθαινω για τους ειδικους φρουρους γτ το γουσταρω απο μικρος. Λοιπον θελω να μου πειτε για τα μορια αν μπορειτε γιατι μπερδευομαι μονος μ.
- στρατος: Πυροβολικο
- τεχνικο λυκειο πληροφορικης:10,3
- πολυτεκνος:4 αδερφια ειμαστε
- αγγλικα:lower
- διπλωματα: Αυτοκινητο, μηχανη απεριοριστων, φορτηγο Γ, Λεωφορειο.
- επισης αν μετρανε τα ενσημα απο τις δουλιες;
- επειδη δουλευο σαν σεκιουριτι αν πιανετε σαν προυπηρεσια;
- κ αν δινει μορια το ιεκ ΕΚΑΒ;
Θελω να μαθω αν εχω καθολου ελπιδες να μπω καποια στιγμη γτ θα τρελαθω. Γτ αν πουμε οτι η αστυνομια εχει 50000 κοσμο η 30000 δν γουσταρουν καθολου π μπηκανε. Ενω αυτοι που γουσταρουνε δν περνανε σχεδον ποτε...
10.3 + 3 (νομιζω) η πολυτενκια + 1 το lower + 3 η μηχανη + 2 (ειτε το Γ ειτε το Δ το ιδιο ειναι) = 1930... :/
αυτα που σου μετρησα μετρανε και δεν ξερω καν αν ειμαστε στο σωστο θεμα οποτε greek army sorry Εκ των προτερων.
-
- Ταξίαρχος
24 ειμαι.1986, εχω περιθωριο μεχρι το καλοκαιρι του 2014. Μια χαρα ειναι τα μορια σου! Πηγαινε στρατο ομως πρωτα κ μετα κανε τις επιλογες σου.
δημητρης25 έγραψε:24 ειμαι.1986, εχω περιθωριο μεχρι το καλοκαιρι του 2014. Μια χαρα ειναι τα μορια σου! Πηγαινε στρατο ομως πρωτα κ μετα κανε τις επιλογες σου.
Ναι ειδικες δυναμεις θα παω! Εγω ειμαι του 1991 αρα εχω +5 χρονακια απο σενα χεχε

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Giouli έγραψε:δημητρης25 έγραψε:24 ειμαι.1986, εχω περιθωριο μεχρι το καλοκαιρι του 2014. Μια χαρα ειναι τα μορια σου! Πηγαινε στρατο ομως πρωτα κ μετα κανε τις επιλογες σου.
Ναι ειδικες δυναμεις θα παω! Εγω ειμαι του 1991 αρα εχω +5 χρονακια απο σενα χεχεΑυτη ειναι η επιλογη μου το θελω οσο τιποτα
αφου ειναι να πας ειδ δυναμεις ψαξτο για δοκιμος
οσο πιο πολλα μορια εχεις τοσο το καλυτερο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες