Χαλαρααα... Τι σημερα τι αυριο τι τωρα... Εγω παντως λεω αν δε βγει η προκυρηξη την τεταρτη το πρωιιιι Θα παμε να βρουμε τον TASSO και θα τον δειρουμε
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Βρε καλως την ευαγγελια. Καιρο ειχαμε να τα πουμε. Πως παει; Περασε κοντα ενας χρονοσ. Το πασχα αν ειναι θα μπω στειλε κανα μηνυμα αν θες να μιλησουμε. Τα λεμε.
fistikisfiction έγραψε:Βρε καλως την ευαγγελια. Καιρο ειχαμε να τα πουμε. Πως παει; Περασε κοντα ενας χρονοσ. Το πασχα αν ειναι θα μπω στειλε κανα μηνυμα αν θες να μιλησουμε. Τα λεμε.
εγινε!