ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδεια θα μειωθουν οι θεσεις αν ναι που; Οπλα η σωματα;
Σε 10 μέρες θα βγει η προκήρυξη. Και βασικά ρωτάς κάτι που δεν το γνωρίζει κανένας, εσύ δίνεις του χρόνου γιατί τόσο άγχος για τις θέσεις; Σου εγγυάται κανένας ότι όσους πάρουνε φέτος τόσους θα πάρουνε και του χρόνου;
AceRockson έγραψε:Η προκύρηξη είναι στο Υπουργείο Οικονομικών και όταν υπογραφεί θα ανακοινωθεί!
αντε επιτελους βαρεθηκα να περιμενω...
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Το αγχος ομως ποσους θα τους παει πισω δε το σκεφτεσαι; Ξερω κατι καλα διαβασμενους που αγχωνονται πολυ χωρις λογο... Αμα πας ανετος (οσο μπορεις να μεινεις δηλαδη) πιο ευκολα γραφεις.
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Η φετινη προκηρυξη θα ειναι ακριβως ιδια με την περσινη (θα αλλαξουν μονο αυτα που εχουν γινει ηδη γνωστα δηλαδη η σσας γινεται νομικων συμβουλων και η σιρ δεν λειτουργει) κατα τα αλλα ειναι ακριβως η ιδια και για οσους ενδιαφεροναται, οι τριτεκνοι θα υπαγονατι σε ειδικη κατηγορια κανονικα. Παντως η προκηρυξη θα δημοσιευετει τεταρη πρωι.