Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)
Η Υπόθεση Της Προκήρυξης δεν είναι τίποτα απλός θέλει προσοχή την ώρα που κάνεις την αίτηση. Φέτος δίνεις Αριάδνη;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
πολιτης έγραψε:Κάθρυν έγραψε:spartan_warrior έγραψε:Όταν λες ότι η αίτηση του Φλεβάρη γίνεται μόνο για στατιστικούς λόγους, τι έννοεις; Δηλάδη εγώ που στην αίτηση του Φλεβάρη δε δήλωσα στρατό, μπορώ όταν βγουν οι προκηρύξεις να δηλώσω αν το έχω μετανοιώσει;
ναι, αν κάνεις τότε αίτηση εισαι καλυμμένος... Η αίτηση που έπεται της προκήρυξης λαμβάνεται υπόψη από το Γεεθα.
Η εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές γίνεται μέσα από το υπουργείο παιδείας. Η δήλωση αυτή που έγινε τον Φεβρουάριο, δεν ήταν μόνο για στατιστικούς λόγους. Και όταν περάσει η διορία, μετά δεν μπορείς να συμπληρώσεις αυτή τη δήλωση. Πολύ δύσκολο να μπορείς να μπεις σε στρατιωτικές μέσω πανελληνίων αν δεν τις έχεις δηλώσει. Πρέπει να κάνεις και αυτή τη δήλωση, και τον Απρίλιο με την εγγύκλιο του ΥπΕθΑ, και στο μηχανογραφικό το καλοκαίρι
δεν ισχυει.
αλλωστε στην προκηρυξη (τουλαχιστον στην περσινη) αναγραφεται σαφεστατα οτι αν καποιος δε δηλωσει στρατιωτικες σχολες στο μηχανογραφικο του ιουλιου ενω εχει κανει την αιτηση του απριλιου, τοτε αυτη η Αιτηση λαμβανεται υποψη. Οπως καταλαβαινεις η εισαγωγη δε γινεται κατ'απολυτοτητα απο το υπουργειο παιδειας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Κάθρυν έγραψε:δεν ισχυει.αλλωστε στην προκηρυξη (τουλαχιστον στην περσινη) αναγραφεται σαφεστατα οτι αν καποιος δε δηλωσει στρατιωτικες σχολες στο μηχανογραφικο του ιουλιου ενω εχει κανει την αιτηση του απριλιου, τοτε αυτη η Αιτηση λαμβανεται υποψη.
Μόνο σε αυτό περιορίζεσαι.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Ναι εφτασε και η δικη μου σειρα...
Σορρυ παιδια που γραφω ακυρα σε σχεση με το θεμα... Αριαδνη στειλε μου μηνυμα στο φορουμ επειδη δεν μπορω να σου στειλω λογο των ελληνικων χαρακτηρων του ονοματος σου... Και εγω φετος δινω... :)
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Αριάδνη άλλαξε το όνομα σου σε αγγλικούς χαρακτήρες δεν μπορω να σου μιλήσω μέσο μηνυμάτων... Σορρυ παιδιά ξανά
Παιδια μηπως ξέρετε πότε θα βγει περιπου η νεα εγκυκλιος 2011-2012 για τις στρατιωτικες σχολές, ώστε να κάνουμε τα χαρτιά;
GUEST έγραψε:Παιδια μηπως ξέρετε πότε θα βγει περιπου η νεα εγκυκλιος 2011-2012 για τις στρατιωτικες σχολές, ώστε να κάνουμε τα χαρτιά;
εντος Απριλίου λογικά θα κοινοποιηθεί.
Μηπως Ξερετε ποτε καταθετουμε χαρτια για τις στρατιωτικες σχολες (στη στρατολογια νομιζω) ; Και ποτε περιπου δινουμε αθληματα; Αμεσως μετα τις πανελλαδικες η εχουμε καποιο περιθωριο καμια εβδομαδα;
Στεφανια έγραψε:Μηπως Ξερετε ποτε καταθετουμε χαρτια για τις στρατιωτικες σχολες (στη στρατολογια νομιζω) ; Και ποτε περιπου δινουμε Αμεσως μετα τις πανελλαδικες η εχουμε καποιο περιθωριο καμια εβδομαδα;
η προθεσμια υποβολης των δικαιολολογητικων θα αναγραφεται στην προκηρυξη.
τα αθληματα λογικα θα διεξαχθουν τελευταιο δεκαημερο ιουνιου και μέσα στον ιούλιο. Οι ημερομηνίες είναι διαφορετικές για κάθε υποψήφιο λογικά θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του ιουνίου.
ελπίζω να σε κάλυψα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Πηρα στη ΣΣΑΣ και ρωτησα για την προκυρηξη και μου ειπαν το πρωτο 10ημερο του απριλη.
Ποια είναι η διαδικασία της Προκήρυξης; Έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω ποιος τα λέει σωστά και ποιος λάθος... :/
Εννοώ τι χαρτιά χρειάζονται που πρέπει να τα πας κτλπ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
karabill έγραψε:Ποια είναι η διαδικασία της Προκήρυξης; Έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω ποιος τα λέει σωστά και ποιος λάθος... :/
Τα γράφει μέσα όλα στην εγκύκλιο. Κάτσε μια μέρα και διαβασέ την. Αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Εγώ προσωπικά αν γνώριζα τι πρέπει να καταθέσω και έκανα λάθος ε θα αυτοκτονούσα η θα πουλούσα κουλούρια στην ομόνοια
Οκ ευχαριστώ. Δεν αγχώνομαι απλός μου λένε πράματα και με μπερδεύουν με αυτά που ξέρω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
karabill έγραψε:Οκ ευχαριστώ. Δεν αγχώνομαι απλός μου λένε πράματα και με μπερδεύουν με αυτά που ξέρω...
Eσύ ότι διαβάσεις στην εγκύκλιο θα κάνεις και άσε τους άλλους να λένε τα κάλαντα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες