Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Κάθρυν »

karabill έγραψε:Καθε μερα μπαινω στην ιστοσελιδα της σσε και της σμυ μηπως αναρτηθηκε τπτ αλλα τιποτα : Ρ εμας δεν μας εχουν πει τιποτα ακομα στο σχολειο...

στην ιστοσελίδα του υπεπθ ψάξου.

Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από karabill »

Κάθρυν έγραψε:
karabill έγραψε:Καθε μερα μπαινω στην ιστοσελιδα της σσε και της σμυ μηπως αναρτηθηκε τπτ αλλα τιποτα : Ρ εμας δεν μας εχουν πει τιποτα ακομα στο σχολειο...

ΟΚ θα το κοιταξω και εκει... Αν και νταξει θα περιμενω να το αναρτησει καμια στρατιωτικη σχολη στην ιστοδελιδα της

~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κάθρυν »

karabill έγραψε:
Κάθρυν έγραψε:

ΟΚ θα το κοιταξω και εκει... Αν και νταξει θα περιμενω να το αναρτησει καμια στρατιωτικη σχολη στην ιστοδελιδα της

για τωρα, το φεβρουαριο δυσκολα... Μαλλον στο υπεπθ

για μετα τον απριλη, για την προκηρυξη, ψαξου στις ιστοσελιδες των στρατιωτικών σχολών (και καλύτερα της γεεθα, γιατι η γεεθα την εκδίδει).

vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από vesst »

Παιδια εδωσα και περσυ δινω και φετος για στρατιωτικες σχολες και η προκηρυξη βγηκε τελη μαρτιου αρχες απριλιου. Αντε καλο διαβασμα μεχρι τοτε [;) ]
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλό διάβασμα και καλά αποτελέσματα φίλε. Εγώ φέτος δίνω και ελπίζω να μπώ με την μία στην σσε ή στην σμυ
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
g

Δημοσίευση από g »

Καλό μήνα σε όλους! Η proslipsis.gr αναφέρει στην ενότητα εκπαίδευση τα εξής:

Αλλαγές σε στρατιωτικές σχολές

Αθήνα 31.1.2011,22:57

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2011-2012 ότι, κατόπιν σχετικού εγγράφου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άµυνας, δεν θα λειτουργήσει η Στρατιωτική Σχολή Ιπταµένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ), ενώ το κοινό Στρατολογικό Σώµα των Ενόπλων ∆ υνάµεων µετονοµάσθηκε σε Κοινό Σώµα: «Στρατολογικό - Στρατιωτικών Νοµικών Συµβούλων (ΣΣΝΣ) και τις θέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν µόνο απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β').

Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και τι Συνέπειες Θα Έχει Αυτό Στους Εισαχθέντες Των Στρατιωτικών Σχολών;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

karabill έγραψε:Και τι Συνέπειες Θα Έχει Αυτό Στους Εισαχθέντες Των Στρατιωτικών Σχολών;

αυτοι που μπηκαν περισυ δλδ το ακαδημαικο ετος 2010-2011 θα συνεχισουν κανονικα.Εικόνααπλα τα παιδια που δινουμε φετος, δε θα μπορουμε να τη δηλωσουμε καθολου. Αυτο

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν Εννοούσα Αυτό Ευαγγελία... Αυτό. " και τις θέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν µόνο απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β')." θα ισχύει Μόνο Γι Αυτούς Που θέλουν ΣΣΝΣ; Δηλαδή μόνο αυτή η στρατιωτική σχολή θα παίρνει από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

karabill και τις θέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν µόνο απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β'). έγραψε:[quote=karabill και τις θέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν µόνο απόφοιτοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β')." θα ισχύει Μόνο Γι Αυτούς Που θέλουν ΣΣΝΣ; Δηλαδή μόνο αυτή η στρατιωτική σχολή θα παίρνει από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

αυτό καταλαβαίνω και εγώ. Μιλάει μόνο για ΣΣΝΣ
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Οκ Το κατάλαβα. Απλός ρώτησα γιατί νόμισα ότι θ άλλαζε κάτι και στον αριθμό εισαχθέντων των υπόλοιπων στρατιωτικών σχολών... Έκοψα λίγο συγγνώμη Εικόνα
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κάθρυν »

karabill έγραψε:Οκ Το κατάλαβα. Απλός ρώτησα γιατί νόμισα ότι θ άλλαζε κάτι και στον αριθμό εισαχθέντων των υπόλοιπων στρατιωτικών σχολών... Έκοψα λίγο συγγνώμη Εικόνα

τελικα, φωτογραφια χρειάζεται μόνο για την αίτηση του απριλίου.(σορρυ λάθοςμου)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

anna

Δημοσίευση από anna »

Γεια σας Ειμαι μαθητρια 3ης λυκειου και σκευτομαι σοβαρα να επιλεξω στρατιωτικες σχολες (ιατρικη οδοντιατρικη φαρμακευτικη.). Μηπως ξερετε ποτε καταθετουν τα αναλογα δικαιολογητικα; Και μεχρι ποτε; Και κατι αλλο εχω υψος 1,63 και ειμαι 53 κιλα υπαρχει πιθανοτητα να με περασουν;(οι γονεις μου υποστηριζουν οτι οχι γιατι στο στρατο θελουν... Γυναικες-ανδρες καταλαβαινετε τι εννοω) ... και κατι ακομα εχω ακουσει πως τα αθληματα ειναι πανδυσκολα και τωρα αρχιζω προλαβαινω;(δεν εχω ξαναασχοληθει με αθληματα στη ζωη μου)

αν μπορειτε απαντηστε μου... Ευχαριστω πολυ!

vesst
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από vesst »

Λοιπον διαβασε τα προηγουμενα ποστ αλλα τα δικαιολογητικα θα σας πουν στο σχολειο γυρω στον Απριλη βγαινει η προκηρυξη. Τα αθληματα ειναι ευκολα και δεν χρειαζεται να τα κανεις αν εχεις ενα καλο επιπεδο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες