Άδεια για εξετάσεις στη ΣΜΥ

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vesst »

Παιδια εγω φετος ξαναδινω για τη ΣΜΥ με το 10% καθως ειμαι 1500 μορια πανω απο τη βαση της σχολης. Το πιθανοτερο ομως ειναι το φεβρουαριου να μπω στρατο (κατι που θελω). Θα μπορεσω να παρω την αδεια που πρεπει για μια βδομαδα ετσι ωστε να δωσω τις εξετασεις που πρεπει; Επισης η σχολη αρχιζει σεπτεμβριο και εγω λογικα θα απολυθω οκτωμβριο... Θα υπαρχει προβλημα?
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από asimike »

vesst έγραψε:Παιδια εγω φετος ξαναδινω για τη ΣΜΥ με το 10% καθως ειμαι 1500 μορια πανω απο τη βαση της σχολης. Το πιθανοτερο ομως ειναι το φεβρουαριου να μπω στρατο (κατι που θελω). Θα μπορεσω να παρω την αδεια που πρεπει για μια βδομαδα ετσι ωστε να δωσω τις εξετασεις που πρεπει; Επισης η σχολη αρχιζει σεπτεμβριο και εγω λογικα θα απολυθω οκτωμβριο... Θα υπαρχει προβλημα;
αν ειναι να μπεις ΣΜΥ γιατι πας φανταρος; Και αν θες τοσο πολυ πια να πας φανταρος δες τι θα γινει με το 10% και αν δεν μπεις σμυ (στο ευχομαι με το καλο) μπες μετα φανταρος.
...
ΕΛΛΑΣ
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Θελω να παω γιατι δεν μου αρεσει η σχολη μου και γιατι θελω! Στα αλλα ερωτηματα μπορει να απαντησει καποιος?
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από asimike »

Και οσο για το αν μπορεις να παρεις αδεια κανεις δεν μπορει να σου απαντησει σιγουρα! Ειναι αναλογα σε τι μοναδα και διοικητη θα πεσεις και σε τι κατασταση θα βρισκετε η μοναδα. Π. Χ για να καταλαβεις ηταν μια περιοδο που δεν επερνες αδεια στην μοναδα μου που να χτυπαγες τον κωλο σου κατω. Και ας ειχες δικες σου μερες και ας επερνε και τηλ και ο αρχηγος γεεθα. Δεν μασαγε ο διοικητης. Αλλα μετα απο λιγο εσπασε η εμπλοκη και ολα κανονικα παλι. Αδειες, εξοδος κλπ κλπ οποτε καταλαβαινεις.
ΕΛΛΑΣ
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Ευχαριστω... Ναι και γω δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kampf »

Φιλαρακι κανε χαρη στον εαυτο σου και ΜΗΝ μπεις ΣΜΥ. Ξερω τι λεω
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Παιδια εγω ξερω οτι στο στρατο δικαιουσαι την φοιτιτικη αδεια... Αλλα γενικα το ολο θεμα κραταει μια βδομαδα οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα... Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει σιγουρα γιατι σε λιγοτερο απο μηνα λογικα παρουσιαζομαι και με καει πολυ το θεμα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης