ILIAS KRITI έγραψε:Παιδια SOS. Εχθες υπεγραψα την κυνοποιηση, την αλλη βδομαδα μπαινω στη σχολη. Πειτε μου 2 πραγματα βασικα γιατι μπαινω ενα μηνα μετα. Να κραταω sleeping bag, θα χρειαστει υπολογιστεισ; Αν κραταω κινιτο χωρις καμερα, αλλα εχω στις αποσκευες μου το δικο μου κλειστο θα υπαρξει προβλημα στην πυλη; Πειτε ρε παιδια.
1ον) Δεν θα χρειαστείς υπολογιστή όχι.
2ον) Δεν χρειάζεται να το κρατάς το sleeping bag (Αρκεί ένας σάκος)
3ον) Όχι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα του να έχεις κινητό με κάμερα σε ένα ασφαλές σημείο (ωστέ να αποφύγεις τυχόν πρήξιμο στην πύλη σε περίπτωση που το πάρουν χαμπάρι) !
Γνωριζει καποιος το φυλλο πορειας που δινουν απο τα αστυνομικα τμηματα για την σχολη σε τι μας καλυβει; Δηλαδη εγω που ειμαι απο κρητη και πρεπει να παω κομοτηνη; Τι μου δικαιολογει;
Εχει ακουστεί ότι θα δοθεί μια εβδομάδα άδεια στους δοκίμους Ε. Φ. Πριν παρουσιαστούν την 13-3-2011 στην Αμυγδαλέζα γιά την πρακτική. Γνωρίζει κανείς τίποτα;
Φίλε Ηλία το Φ. Π. Είναι η διαταγή με την οποία θα μετακινείσαι μετά την Ορκωμοσία Σου, από Υπηρεσία σε Υπηρεσία κ. Λ. Π. Δεν ξέρω αν θα δικαιολογήσετε οδοιπορικά κ. Λ. Π. Έξοδα για την μετακίνησή σου από Α. Δ. Ηρακλείου στο Τ. Δ. Αστυφ. Κομοτηνής. Σε θετική περίπτωση θα πρέπει να προσκομίσεις Μιλιομετρική Βεβαίωση [απο Λιμ/χείο Ηρακλείου] για την θαλάσσια απόσταση Ηρακλείου - Πειραιά, και Χιλιομετρική βεβαίωση [από το αντίστοιχο Τμήμα Συγκοινωνιών] για την απόσταση Πειραιά - Κομοτηνής. Επίσης και αποδείξεις [οχι τα ίδια τα εισιτήρια ] για ναύλα, εισιτήρια κ, λ, π,
Το άκουσα, χωρις να γνωριζω ακριβως πως έγινε. Ακουσα με το δικό του USP. Περαστηκά να είναι και προσοχή παιδιά. Μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Μην ακουτε που κατηγορούνε συναδέλφους. Η κακια στιγμή μπορεί να έρθει σε όλους ΠΡΟΣΟΧΗ
Γνωριζει καποιος την υλη που παραδιδουν στους νεους ειδικους φρουρους στη σχολη; Το αντικειμενο δηλαδη. Εκτως απο γυμναστικη και σκοπιες τι αλλο μαθαινουν; Και κατι ακομα. Οι σκοπιες ειναι σε συνεργασια με τους δοκιμουσ; Τι αλλες υπηρεσιες εχει εκτως σκοπιες και θαλαμοφυλικια;
Στην προηγούμενη [6η σειρά ] μεταξύ των άλλων θεωρητικών μαθημάτων διδάχθηκαν και Οργανισμοί - Κανονισμοί ΕΛ. ΑΣ. Ποινικό Δίκαιο [Συλλογή Νόμων Διαρκούς Ενημέρωσης ], Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, Σύνταγμα της Ελλάδος κ. Λ. Π.Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα πρακτικά μαθήματα Οπλοτεχνικής αλλά και Φύλαξης [προστασίας ] Επισήμων Προσώπων, Αυτοάμυνας κ. Λ. Π.
Παρά του ότι στην ίδια Σχολή [Τ. Δ. Α. Κομοτηνής ] εκπαιδεύονταν και οι πρωτοετείς Δοκ. Αστυφύλακες δεν υπήρχε καμία επαφή η συνεκπαίδευση σε κανένα μάθημα.
Τις καίριες και σημαντικές σκοπιές τις φύλαγαν [γιά ευνόητους λόγους ] αποκλειστικά Ε. Φ.
Σύνηθες φαινόμενο μέσα στα παγωμένα πρωινά του Γενάρη και Φλεβάρη, οι Δοκ. Ε. Φ. Να θέλουν να βγάλουν όλο το Πρόγραμμα της Γυμναστικής, οι εκπαιδευτές Αξιωματικοί η Υπαξιωματικοί να τους εγκαταλείπουν στη μέση με σχόλια του τύπου [[δεν είμαστε τρελοί σαν και σας η αφού είστε παλαβοί τρεχάτε μόνοι σας στο κρύο]]και να επιστρέφουν στο χώρο που βρίσκονταν οι Δοκ. Αστυφ. Και να τους χαζεύουν [τους Ε. Φ.] από κοινού.
Καλησπερα παιδια! Γραφω πρωτη φορα αλλα σας παρακολουθω καιρο. Εχω καταθεσει κ εγω τα χαρτια μου απο τους πρωτους και περιμενω οπως και εσεις. Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια και βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον απο το diorismos.gr: 3. Την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης α) πενήντα (50) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών από 01-11-2011 (δύο -2- μήνες για το έτος 2011 και έναν -1- μήνα για το έτος 2012) για τις ανάγκες των Σχολών της ΕΛ. ΑΣ, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών, και β) πέντε (5) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών από 01-10-11 (τρείς -3- μήνες για το έτος 2011 και οκτώ -8- μήνες για το έτος 2012) για την κάλυψη των αναγκών των Ειδικών Χώρων Παραμονής Αλλοδαπών (ΕΧΠΑ) της Διεύθυνσης Αλλοδαπών (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη), ως εξής:
α) Προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 3 μηνης διάρκειας ΤΕ Νοσηλευτών 2 ΔΕ Μαγείρων 13 ΔΕ Ηλεκτρολόγων 3 ΔΕ Υδραυλικών 3 ΥΕ Τραπεζοκόμων 14 ΥΕ Λαντζιέρων 13 ΥΕ Εργατοτεχνικών 2
απο οτι φαινεται νοεμβρη στη σχολη. Ειχε γινει και αιτημα προς το υπουργειο να γινουν οι προσληψεις εκεινη την περιοδο συμφωνα με πληροφοριες μου. Ειδωμεν!
pantzos4 έγραψε:Βασικα μια γενικοτερη σχεση... Η πρωτη μερα κ επιτιτα εχει καμια σχεση με ΣΕΑΠ; τ προγραμα ειναι οπως ΣΕΑΠ θεωρια διαφορες ερωτησεις κ διαγονισματα;
Το προγραμμα έχει ως εξης: -Γυμναστικουλα το πρωι να σφιξουν λιγο οι πισινοι -Πρωινο -Μαθημα θεωριας ή πρακτικη μεχρι τις 15:00 -Φαι -Υπνο μεσημερι -θεωρια ή πρακτικη μεχρι τις 21:00 (εκτος Τεταρτης και Παρασκευης) -Δειπνο και Ύπνο Σαβ/κο εξοδουχοι ολοι πλην αυτων που κανουν υπηρεσια (25 ατομα/ημερα) οι οποιοι μπορουν να βγουν και εξοδουχοι τις ωρες που δεν εχουν υπηρεσια
ΑΑΑ και κατι που ξεχασα! στην γυμναστικη σας τρεχει πολιτικο προσωπικό οι υπαξ και οι αξκοι ζεσταινονται στα γραφεια τους