Αυτο λεω! πρωτη ορκομοσια ειναι του Δοκιμου και η 2ρη του Μονιμου. Την πρωτη την κανεις μετα τη βασικη, εδω ομως την κανουν αμεσως, γιατι δεν κανουν βασικη προφανως...Greek_Army έγραψε:297ΙΜΑΚ έγραψε:Βασικη δεν θα κανετε αφου θα ορκιστειτε στα Α/Τ που θα παρουσιαστηειτεAndrikoss έγραψε:Σταθη ετσι θα ειναι απο την αρχη η μετα απο καποια βασικη εκπαιδευση;
τα έχεις μπερδέψει. Διάβασε ποιο πάνω τι ορκομωσία θα κάνουνε στα Α/Τ. Φυσικά και θα ορκιστούνε στην σχολή στο τέλος της εκπαίδευσης!
Σχολή Αστυφυλάκων - Εκπαίδευση ΕΦ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Δεν κάνουνε ορκομωσία μόνιμου. Αυτή θα γίνει όταν και αν μονιμοποιηθούνε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
sta8hsss έγραψε:οι υπηρεσιες ειναι σκοπιες 6αωρες... Περιπολα και θαλαμοφυλικια... Και οι εξοδοι ειναι τεταρτη και σαβ/κα αν δεν εχεις υπηρεσια... (απο οτι ξερω)Andrikoss έγραψε:οποιος ξερει ας πει και τι παιζει με τις εξοδους;Whiteyez έγραψε:Βασικά ποιές θα είναι οι υπηρεσίες που θα κάνουμε εκεί; Γνωρίζει κανείς;
σωστός!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Greek_Army έγραψε:Δεν κάνουνε ορκομωσία μόνιμου. Αυτή θα γίνει όταν και αν μονιμοποιηθούνε
εμεις θα μονημοποιηθουμε σε 5 χρονια δηλαδη θα δουλευουμε 5 χρονια με ορκο δοκιμου;
Χαχαχα... Αυτό σε νοιάζει εσένα; Πες τους δεν δουλεύω κύριοι με όρκο δόκιμου. Αρνούμαι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Θα βγούμε και να κάνουμε πορεία. Πως είναι οι αδιόριστοι του ΑΣΕΠ θα είναι και οι αόρκιστοι της αστυνομίας.Andrikoss έγραψε:εμεις θα μονημοποιηθουμε σε 5 χρονια δηλαδη θα δουλευουμε 5 χρονια με ορκο δοκιμου;Greek_Army έγραψε:Δεν κάνουνε ορκομωσία μόνιμου. Αυτή θα γίνει όταν και αν μονιμοποιηθούνε
...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Μαγες φατε κιαλλη αγωνια για το ποτε θα δωσουμε ορκο μονημου

Ρε παιδια δοκιμοι θα λεγομαστε οσο ειναι η εκπαιδευση.
297ΙΜΑΚ έγραψε:Δηλαδη οταν τελειωσουν απο την Κομοτηνη και μαθουν τις τοποθετησεις δεν θα ορκιστουν Πιστη εις την Πατριδα Υπακοη στο Συνταγμα τους Νομους και τα Ψηφισματα του Κρατους; Τι σκ@τα ; Τα εχουν γ@μησει ολα;Greek_Army έγραψε:Δεν κάνουνε ορκομωσία μόνιμου. Αυτή θα γίνει όταν και αν μονιμοποιηθούνε
Αυτός είναι ο όρκος που θα δόσουμε και πρίν μπούμε στη σχολή. Στο τέλος της εκπαίδευσης δν γνωρίζω αν θα είναι ορκομωσία ή τελετή ονομασίας (κάτι σαν τους δόκιμους στο στρατό). Για το πρώτο πάντως το γνωρίζω
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
O Ορκος του Ελληνα Αστυνομικου ειναι ιδιος με τον Στρατιωτικο μουνο που στο τελος λεει "ως πιστος και φιλοτιμος Αστυνομικος" και οχι "Στρατιωτης"TasosOPC έγραψε:Αυτός είναι ο όρκος που θα δόσουμε και πρίν μπούμε στη σχολή. Στο τέλος της εκπαίδευσης δν γνωρίζω αν θα είναι ορκομωσία ή τελετή ονομασίας (κάτι σαν τους δόκιμους στο στρατό). Για το πρώτο πάντως το γνωρίζω297ΙΜΑΚ έγραψε:Δηλαδη οταν τελειωσουν απο την Κομοτηνη και μαθουν τις τοποθετησεις δεν θα ορκιστουν Πιστη εις την Πατριδα Υπακοη στο Συνταγμα τους Νομους και τα Ψηφισματα του Κρατους; Τι σκ@τα ; Τα εχουν γ@μησει ολα;Greek_Army έγραψε:Δεν κάνουνε ορκομωσία μόνιμου. Αυτή θα γίνει όταν και αν μονιμοποιηθούνε
Μια ερωτηση... Αν ξερει καποιος μ λεει. Ξυριζω το μαλλι μου απο 15 χρονων (με ηλεκτικη μηχανη χωρις σκαλα) Και φυσικα θελω και το ιδιο να κανω μεσα στην σχολη! Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα; Πχ στον στρατο ηταν ενας ανθυπας που μου την ελεγε αλλα ο διοικητης δεν ειχε προβλημα. Πανω στη σχολη και γενικοτερα στο σωμα λετε να υπαρξει θεμα?
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
asimike έγραψε:Μια ερωτηση... Αν ξερει καποιος μ λεει. Ξυριζω το μαλλι μου απο 15 χρονων (με ηλεκτικη μηχανη χωρις σκαλα) Και φυσικα θελω και το ιδιο να κανω μεσα στην σχολη! Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα; Πχ στον στρατο ηταν ενας ανθυπας που μου την ελεγε αλλα ο διοικητης δεν ειχε προβλημα. Πανω στη σχολη και γενικοτερα στο σωμα λετε να υπαρξει θεμα;
Δεν θα έχεις θέμα, δεν είναι τόσο κομπλεξικοί όπως στον στρατό.
Καλησπέρα από Κομοτηνή. Εδώ τα πράγματα είναι μιά χαρά, αν εξαιρέσεις πως οι μισοί είμαστε με πυρετό και βήχουμε σαν τα γαιδούρια... Σε γενικές γραμμές το καθημερινό πρόγραμμα είναι γεμάτοκαι οι συνθήκες σχετικά καλές.
Πως πάει παίδες μέσα; Κανένα νέο; Συνεχίζει να είναι χαλαρά εκεί στα κρύα της κομοτηνής?
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Παιδια SOS. Εχθες υπεγραψα την κυνοποιηση, την αλλη βδομαδα μπαινω στη σχολη. Πειτε μου 2 πραγματα βασικα γιατι μπαινω ενα μηνα μετα. Να κραταω sleeping bag, θα χρειαστει υπολογιστεισ; Αν κραταω κινιτο χωρις καμερα, αλλα εχω στις αποσκευες μου το δικο μου κλειστο θα υπαρξει προβλημα στην πυλη; Πειτε ρε παιδια.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες