Yandr κάνε ένα καινουργιο topic "Βυσματομαχίες"

Καλο! !andybgr έγραψε:Yandr κάνε ένα καινουργιο topic "Βυσματομαχίες"![]()
κ εγω αυτο θελω να μαθωαπογοητευμενος έγραψε:Μπορει κανεις να μας πει που ειναι ο πινακας με τους επιλαχων/σες ωστε να δουμε και εμεις σε πια σειρα ειμαστε
Η κλήση επιλαχόντων θα γίνει πρίν την ορκωμοσία. Μετά την ορκωμοσία δεν καλείται κανείς.andybgr έγραψε:Αν δείτε στην ναυτεμπορική έχει βγει ο κατάλογος τον επιτυχόντων... είναι 1.641. Σε αυτό το τοπικ που μιλάμε, αν δείτε λιγες σελίδες πιο πίσω το έχουμε ξαναπεί αυτό, ότι δε συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις λόγω έλληψη γραμματικών γνώσεων. θα καλυφθούν αυτές οι θέσεις απο τους επιλαχόντες, όπως επίσης θα πάρουν και αρκετούς επιλαχόντες για να καλύψουν τις θέσεις απο άτομα που θα αποχωρισουν πριν την ορκωμοσία ή δε θα παρουσιασθούν καθόλου...
Ότι και να γίνει, ο πίνακας των επιτυχόντων από τους επιλαχόντες, θα βγεί όταν ορκιστούν τα παιδιά που πέρασαν ήδη... δλδ μετα 40 μέρες απο την μέρα που θα παρουσιασθούν... δλδ μέσα στο Μάρτιο... μόνο τότε μπορούν να δούν πόσσες θέσεις είναι κενές σίγουρα... κανείς δε θα σας καλέσει, όπως λένε μερικοί, μέσα στον ιανουάριο ή φεβρουάριο. εκτός αν σας καλέσει το βύσμα και πεί ότι σας βάλανε σε κάποια θέση ήδη, και πάλι δεν είναι σίγουρο, γτ πολλά παιδιά δέχθηκαν τηλεφωνήματα απο τα βύσματά τους ότι περάσανε 100% και είναι τώρα επιλαχόντες ή αποτυχόντες...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Παιδια αν δειτε περυσι η ημερομηνια καταταξης ηταν 3 Οκτωβριου και η ορκωμοσια ηταν στις 16 Νοεμβριου... Η ημερομηνια καταταξης των επιλαχοντων(178) ηταν στις 22 Οκτωβριου, δηλαδη πριν την ορκωμοσια! Οποτε αναμεινατε στο ακουστικο σας, καντε λιγες μερες υπομονη μεχρι να δειτε το ονομα σας στον πινακα των επιλαχοντων που θα επιλεξει το ΓΕΣ... Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολουςkallitexnis έγραψε: Η κλήση επιλαχόντων θα γίνει πρίν την ορκωμοσία. Μετά την ορκωμοσία δεν καλείται κανείς.
Ίσως να κλήθηκαν επιλαχόντες 2ης σειράς και να ορκίστηκαν μόνοι τους σε ξεχωριστή τελετή όπως γίνεται τόσα χρόνια στις ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ.larry έγραψε:Η κληση επιλαχοντων περισυ εγινε στις 22οκτωμβριου και στις 3 δεκεμβριου.
(army.gr... Δημοσιευσεις... Λεξη κλειδι![]()
ΜΑΚΑΡΙ! !tzovana18 έγραψε: Δν προκειται να δουμε ποτε τον πινακα επιλαωχωντων γιατι το βισμα θα πεξει καθοριστηκο λογο βγαλανε επιλαχωντες μονο στην ειδικοτητα τους και που ξερει αν αυτος που ειναι πρωτος θα παει αυτος και δν θα παει αυτος που ειναι τελευταιος γιατι πολυ απλα θα πεξει ρολο το βισμα! Αντε μακαρι να μας καλεσουν βρε παιδια μακαρι!
tzovana18 έγραψε:![]()
![]()
Εισαι σιγουρος οτι δν σου ειπανε ειδικοτητα; γιαιτ απο τι ξερω βγαλανε τους επιλαχωντες τα μορια και σε ποια θεσει ειναι επιλαχωντες στην ειδικοτητα τους, εγω ας πουμε ειμαι 25σειρα επιλαχουσα στην ειδικοτητα μου! Εσυ εισαι σε ολες;
Ναι είμαι σίγουρος. επιδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η νέα μου ειδικότητα (βγήκα ακατάλληλος για την ειδικότητα που δήλωσα χωρίς να ξέρω το λόγοtzovana18 έγραψε:![]()
![]()
Εισαι σιγουρος οτι δν σου ειπανε ειδικοτητα; γιαιτ απο τι ξερω βγαλανε τους επιλαχωντες τα μορια και σε ποια θεσει ειναι επιλαχωντες στην ειδικοτητα τους, εγω ας πουμε ειμαι 25σειρα επιλαχουσα στην ειδικοτητα μου! Εσυ εισαι σε ολες;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες