Πώς κάνουμε κάμψεις (pushups);
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Δεν βρηκα καλυτερο τομεα για αυτο
υποθετω ο αθλητισμος ταιριαζει
κανω καθε ειδους προπονηση για τις στρατιωτικες σχολες και μεσα σε ολα κανω κ push ups
το προβλημα ποιο ειναι; Τα σωστα ξεω πως γινονται... Αλλα δυστυχως δεν μπορω να βλεπω τον εαυτο μου για να ξερω αν τα κανω σωστα ουτε εχω κανεναν οποτε μ ερχεται εμενα να μ βλεπει
οποτε θελω αν ξερετε κανενα κριτηριο ετσι ωστε να ξερω οτι αν κανω αυτο να ειναι σωστη η σταση του σωματος (το συνηθες προβλημα να κανεις γωνια στον "πισινο" και να τα κανεις στραβα-λαθος)
αυτο που εχω σκεφτει ειναι να ακουμπανε (αν οχι ακουμπανε να απεχουν 2-3 εκατοστα απο το πατωμα) το στηθος και οι χαμηλοι κοιλιακοι
αλλες ιδεες;
υποθετω ο αθλητισμος ταιριαζει
κανω καθε ειδους προπονηση για τις στρατιωτικες σχολες και μεσα σε ολα κανω κ push ups
το προβλημα ποιο ειναι; Τα σωστα ξεω πως γινονται... Αλλα δυστυχως δεν μπορω να βλεπω τον εαυτο μου για να ξερω αν τα κανω σωστα ουτε εχω κανεναν οποτε μ ερχεται εμενα να μ βλεπει
οποτε θελω αν ξερετε κανενα κριτηριο ετσι ωστε να ξερω οτι αν κανω αυτο να ειναι σωστη η σταση του σωματος (το συνηθες προβλημα να κανεις γωνια στον "πισινο" και να τα κανεις στραβα-λαθος)
αυτο που εχω σκεφτει ειναι να ακουμπανε (αν οχι ακουμπανε να απεχουν 2-3 εκατοστα απο το πατωμα) το στηθος και οι χαμηλοι κοιλιακοι
αλλες ιδεες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Μπορείς να στρέφεις το κεφάλι σου προς τα πάνω, να κοιτας μπροστά δηλαδή.
όπως κάνει το παιδί στην φώτο:

όπως κάνει το παιδί στην φώτο:

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Υπολοχαγός
Κανω και εγω αυτην την
"καμπουρα" που πεφτει μπροστα η κοιλια μερικες φορες... Πειραζει; Αυτο π λεω ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι ισιος και μ το αλφαδι
"καμπουρα" που πεφτει μπροστα η κοιλια μερικες φορες... Πειραζει; Αυτο π λεω ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι ισιος και μ το αλφαδι
Πειραζει τρελε, γιατι αν αυτη η καμπουρα ειναι μεγαλη τοτε κανεις ζημια στη μεση σου...
ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
Οσο στη φωτο (αμα ηταν μεγαλη δεν θα μπορουσα να ακουμπω στηθος και κοιλιακους κατω συγχρονως
)
...

...
-
- Υπολοχαγός
Και κατι αλλο σχετικα με τα χερια εχω μπερδευτει αλλοι μου λενε να τα κανω οπως στη φωτο αλλοι να τα κανω ωστε η παλαμες να "κοιτανε" η μια την αλλη
στο στρατο ποια ζητανε;
στο στρατο ποια ζητανε;
billaras έγραψε:Και κατι αλλο σχετικα με τα χερια εχω μπερδευτει αλλοι μου λενε να τα κανω οπως στη φωτο αλλοι να τα κανω ωστε η παλαμες να "κοιτανε" η μια την αλλη
στο στρατο ποια ζητανε;
παντως εμενα σαν εκπαιδευομενος εποπ οταν ημουν στο κεντρο του πεζικου, οι ανθυπολοχαγοι στην εκπαιδευση δεν μας ζητουσαν να εχουμε με καποια συγκεκριμενη φορά τα χερια. Δεν παιζει ρολο αυτο, κοιτανε ο κορμός να εισαι σωστα τοποθετημενος κ οχι να τις κανεις λες και αερο@#$$...
-
- Στρατηγός
Το θέμα όπως καταλάβατε μετακινήθηκε...
-
- Υπολοχαγός
Ευχαριστω παιδια
billaras έγραψε:Ευχαριστω παιδια

Θα κάνουμε και τέλειο κορμί;

Nassos έγραψε:Θα κάνουμε και τέλειο κορμί;

και γω αυτό σκέφτηκα... Αθάνατη Πωλίνα και ΔάντηςNassos έγραψε:Θα κάνουμε και τέλειο κορμί;

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεν εβγαλα ακρη ακομα με τις καμψεις, πρεπει να ακουμπας κατω με το στηθως ή υπαρχει ενα συγκεκριμενο υψος που πρεπει να σταματας το βυθισμα.
hetfield έγραψε:Δεν εβγαλα ακρη ακομα με τις καμψεις, πρεπει να ακουμπας κατω με το στηθως ή υπαρχει ενα συγκεκριμενο υψος που πρεπει να σταματας το βυθισμα.
Δες αυτό το βίντεο από το ΣΒΕΑ της '06 Γ' ΕΣΣΟ. Δείχνει πως κάνουν έλξεις και κάμψεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες