Μονιμοποίηση ΔΕΑ - Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών
Απλά τα πραγματα εαν Μπορουσες να μονιμοποιηθεις τοτε ολοι οι ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ειναι πολυ χαζοι που τρωνε 4 χρονια ΜΕΣΑ... Ελεος θα ημασσταν ολοι ανθ/οι ρε παιδια.
Οπότε οτι και αν διαβασες οτι και αν σου είπαν ισχυει απλα το παρακάτω.
Αν δεν βγεις απο Ευλελπιδων αν δεν είσαι πτυχιουχος ΑΕΙ και δεν υπαρξει σχετικη προκυρηξη (οπως γινοταν κάποτε) Μονιμος ανθ/χος θα γινεις οσο εγω θα γινω ο Πάπας. Μην Ψάχνεις να βρεις αν γινεται Η οχι, αν γινόταν θα είχε βουηξει ο κόσμος...
Οπότε οτι και αν διαβασες οτι και αν σου είπαν ισχυει απλα το παρακάτω.
Αν δεν βγεις απο Ευλελπιδων αν δεν είσαι πτυχιουχος ΑΕΙ και δεν υπαρξει σχετικη προκυρηξη (οπως γινοταν κάποτε) Μονιμος ανθ/χος θα γινεις οσο εγω θα γινω ο Πάπας. Μην Ψάχνεις να βρεις αν γινεται Η οχι, αν γινόταν θα είχε βουηξει ο κόσμος...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλισπερα κυριοι θα ιθελα να μαθο μια πλιροφορια αν μπορειτε να μοθ τιν λισετε... ακουσα οτι οι ΔΕΑ θα αρχισοθν να μονιμοπιουντε στον στρατο. αληθευει και αν αληθευει πιανει την 314 α'εσσο 

Δεν υπάρχει σκέψη για μονιμοποίηση ΔΕΑ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
deaaesoo1992 έγραψε:Καλισπερα κυριοι θα ιθελα να μαθο μια πλιροφορια αν μπορειτε να μοθ τιν λισετε... Ακουσα οτι οι ΔΕΑ θα αρχισοθν να μονιμοπιουντε στον στρατο. Αληθευει και αν αληθευει πιανει την 314 α'εσσο
Πες μου σε αυτό που άκουσες τι βρίσκεις λογικό, τα παιδιά που γίνονται ευέλπιδες βγάζουνε περίπου 17.000+ μόρια και πάνε στην σχολή 4 χρόνια. Εσύ με 14 μήνες στο στρατό τα κάταφερες όλα αυτά; Απορώ από που τα "ακούτε" αυτά τα μαργαριτάρια
ps Υποθέτω οτι ενδιαφερεσαι να γινεις ΔΕΑ και να μονιμοποιηθεις...
Ενας απο τους πιο βασικούς λογους που δεν θα γίνει ποτέ αυτο ειναι οτι ο στρατος θα είχε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ αξιωματικους.
ΕΛΕΟΣ
Κανονικά ΔΕΑ θα έπρεπε να γίνονται MONO άτομα ανω των 22 υποχρεωτικα αποφοιτοι ΑΕΙ
οχι παιδακια που πριν 3 χρόνια επαιζαν GIJO
Μα ακριβώς στην κοινή λογική πάσχει περισσότερο η χώρα.Greek_Army έγραψε:
Πες μου σε αυτό που άκουσες τι βρίσκεις λογικό, τα παιδιά που γίνονται ευέλπιδες βγάζουνε περίπου 17.000+ μόρια και πάνε στην σχολή 4 χρόνια. Εσύ με 14 μήνες στο στρατό τα κάταφερες όλα αυτά; Απορώ από που τα "ακούτε" αυτά τα μαργαριτάρια
Οι Ευέλπιδες περνούν από τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων και 4 χρόνια στρατιωτικής θητείας και ο άλλος (ο έξυπνος) θέλει να πετύχει το ίδιο με 9 μήνες θητείας.
Ε ρε μυαλα που κουβαλανε καποιοι. Δηλαδη νομιζουν οτι επειδη ειχαν ενα μεσον και μπηκαν σαν υεα (τουλαχιστον στα σωματα αυτο γινεται) ή επειδη μπηκαν στο πεζικο που παιρνουν αβερτα κουβερτα θα γινουν και μονιμοι μετα. Ποιοι, κατι παιδακια 18 χρονων που δεν ξερουν ουτε να γραψουν ή να μιλησουν σωστα (ειχα δει μια αναφορα γραμμενη απο εναν δεα και πραγματικα ερτιβα τα ματια μου με αυτα που εβλεπα). Δηλαδη ο αλλος που διαβαζε και εβγαλε βαθμο και πηγε και τοσα χρονια σε σχολη τι ειναι; *****;
Αν ηταν να μονιμοποιουνται ΔΕΑ θα επρεπε να ειναι μονο κατοχοι τιτλου ΑΕΙ και μετα απο τουλαχιστον 1 χρονο εκαπιδευσης σαν υεα, αλλα εκπαιδευσης στατιωτικης σχολης και οχι σχολης υεα.
Αν ηταν να μονιμοποιουνται ΔΕΑ θα επρεπε να ειναι μονο κατοχοι τιτλου ΑΕΙ και μετα απο τουλαχιστον 1 χρονο εκαπιδευσης σαν υεα, αλλα εκπαιδευσης στατιωτικης σχολης και οχι σχολης υεα.
Λοιπόν Φιλαρες Ακούσετε Με... Η Οποιαδήποτε Σχολή ΥΕΑ Έχει Πολύ Μεγαλύτερη Δυσκολεία Αν και Μικρής Διάρκειας (4 Μήνες) Από Καθε Άλλη Στρατιωτική Σχολή Πλην της Ευελπίδων... Σοβαρευτείτε Οποιος δεν Πέρασε Από ΥΕΑ δεν Μπορεί Να το Καταλάβει Αυτο. Από εκει και περα οτι και να μου πειτε για μενα ειναι περιτο.
-
- Στρατηγός
EF LOXAGOS έγραψε:Λοιπόν Φιλαρες Ακούσετε Με... Η Οποιαδήποτε Σχολή ΥΕΑ Έχει Πολύ Μεγαλύτερη Δυσκολεία Αν και Μικρής Διάρκειας (4 Μήνες) Από Καθε Άλλη Στρατιωτική Σχολή Πλην της Ευελπίδων... Σοβαρευτείτε Οποιος δεν Πέρασε Από ΥΕΑ δεν Μπορεί Να το Καταλάβει Αυτο. Από εκει και περα οτι και να μου πειτε για μενα ειναι περιτο.
Ναι σίγουρα.

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Οκ! περνα εξω απο τη ΣΝΔ στις 12-1 το βγαδυ να δεις καγκουριδι και παπακια που βαρανε τα πρωτοετα, και μεσα στους θαλαμους που τους πηγαινουν τα 4αρια ρολοι 50ρες καμψεις, και μετα ελα να μου πεις για τις 4-5 βδομαδες που ησουν Αλφας...EF LOXAGOS έγραψε:Λοιπόν Φιλαρες Ακούσετε Με... Η Οποιαδήποτε Σχολή ΥΕΑ Έχει Πολύ Μεγαλύτερη Δυσκολεία Αν και Μικρής Διάρκειας (4 Μήνες) Από Καθε Άλλη Στρατιωτική Σχολή Πλην της Ευελπίδων... Σοβαρευτείτε Οποιος δεν Πέρασε Από ΥΕΑ δεν Μπορεί Να το Καταλάβει Αυτο. Από εκει και περα οτι και να μου πειτε για μενα ειναι περιτο.
Ποιος Σου είπε βρε Αστοιχείωτε ότι ΔΕΑ Γίνονται Παιδάκια Και σαχλαμάρες η Πλειοψηφία Είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ εκτός αν έχεις μέσο
-
- Στρατηγός
Λήσταρχος έγραψε:Ποιος Σου είπε βρε Αστοιχείωτε ότι ΔΕΑ Γίνονται Παιδάκια Και σαχλαμάρες η Πλειοψηφία Είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ εκτός αν έχεις μέσο
Έλα ρε μεγάλε αλήθεια;18 και 20 χρονών παιδάκια είναι πτυχιούχοι; Πότε προλάβανε;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Η ΣΕΑΠ δεν ειναι καν σχολη, δεν ειναι αναγνωρισμενη απο το κρατος ουτε απο κανενα οργανισμο, η αντιστοιχη της Αγγλιας οπου μπαινουν αποφοιτοι ΑΕΙ και μονιμοποιουνται μετα απο 1 χρονο ειναι ανωτατο ιδρυμα της χωρας και εχει στρατιωτικο κυρος πολυ σκληρη εκπαιδευση και ακαδημαικη υποσταση... Οι πτυχιουχοι ΑΕΙ/ΑΤΕΙ στην Ελλαδα σε μεγαλη πλειοψηφια δε θελουν να πανε ΥΕΑ και κοβονται εσκεμμενα στα αθληματα, με αποτελεσμα να το παιζουν αξιωματικαρες 19 χρονοι, που ειδικα λογω της κρισης γλυφουν τον καθε μονιμα γιατι νομιζουν οτι θα μονιμοποιηθουν μια μερα...
Το να λεει καποιος οτι η ΣΕΑΠ ειναι η πιο δυσκολη σχολη οταν καν δεν ειναι σχολη ειναι αναξιο απαντησης
Δε θα κομπασω ουτε θα περιαυτολογησω, μηχανικος ειμαι ουτε μαχιμος ουτε καν απο οπλα δε ξερω πολλα, στη ΣΝΔ αν νομιζετε οτι ηταν λαικη απογευματινη κανετε λαθος επεφτε καψωνι και ποινολογιο και μαλιστα απο μεγαλυτερους δοκιμους, φαγαμε κουραση και αγγουρι χοντρο, λιωσαμε στο διαβασμα, η ΣΝΔ ειναι απ τις λιγες σχολες που στελνει ατομα στο ΜΙΤ και το Harvard και μπορειτε να το ψαξετε ευκολα αυτο, δε περνιουνται τα μαθηματα με βυσμα και αποχη οπως στην ικαρων... Και με προσβαλλει να πιστευουν καποιοι οτι η ΣΕΑΠ ειναι δυσκολη, η μαλλον οτι καν ειναι σχολη.
ΥΓ1Οφειλω ομως να ψεξω απηνως και τους μονιμους που θελουν ουσιαστικα τους ΥΕΑ για χαμαληδες να τους κανουν τις υπηρεσιες και αυτοι να νιπτουν τας χειρας τους...
ΥΓ2 εχει τυχει σκηνικο σε νησι σε ασκηση εφεδρος λοχαγος να διαταζει μονιμο υπολοχαγο των διαβιβασεων και να του φωναζει κιολας, ο υπολοχαγος ειχε τελειωσει ευελπιδων ΣΔΒ, ΣΤΗΑΔ ραδιοηλεκτρολογος Α', μεταπτυχιακο στο cranfield, διδακτορικο στο πανεπ. Πελοποννησου εν εξελιξει και ταυτοχρονα σπουδαζε και φυσικος στο ΕΑΠ... Ακραιο παραδειγμα και ομως αληθινο και εχω το ελευθερο να γραψω και ονομα γιατι ειναι φιλος μου και τακτικος συγγραφεας στη στρατιωτικη επιθεωρηση...
ΥΓ3 στους ξενους στρατους δεν υπαρχουν ουτε ανθυπασπιστες συνηθως ουτε οι υπαξιωματικοι γινονται αξιωματικοι ουτε μονιμοποιουνται ΥΕΑ χωρις πτυχιο ΑΕΙ, απλα πραγματα αξιωματικοι απο ΑΕΙ/ΑΣΕΙ και υπαξιωματικοι χωρις να εχουν τελειωσει σχολη ομως ειναι καριεριστες εχουν περασει απειρα σεμιναρια με αξια με παρασημα με εμπειρια που ο λογος τους μετραει και ειναι στρατιωτες με την ευρυτερη εννοια του ορου και οι αξιωματικοι χωρις αυτους ειναι κουλοι και αχρηστοι και σε ενα στρατοπεδο Αμερικανικο ο sergeant major εχει αναλογη ισχυ με υποδιοικητη... Εδω ο καθε πικραμενος απο ΣΜΥ γινεται ταγματαρχης για να εχει να λεει, χωρις να εχει ουσιαστικη αξια ο βαθμος του
Το να λεει καποιος οτι η ΣΕΑΠ ειναι η πιο δυσκολη σχολη οταν καν δεν ειναι σχολη ειναι αναξιο απαντησης
Δε θα κομπασω ουτε θα περιαυτολογησω, μηχανικος ειμαι ουτε μαχιμος ουτε καν απο οπλα δε ξερω πολλα, στη ΣΝΔ αν νομιζετε οτι ηταν λαικη απογευματινη κανετε λαθος επεφτε καψωνι και ποινολογιο και μαλιστα απο μεγαλυτερους δοκιμους, φαγαμε κουραση και αγγουρι χοντρο, λιωσαμε στο διαβασμα, η ΣΝΔ ειναι απ τις λιγες σχολες που στελνει ατομα στο ΜΙΤ και το Harvard και μπορειτε να το ψαξετε ευκολα αυτο, δε περνιουνται τα μαθηματα με βυσμα και αποχη οπως στην ικαρων... Και με προσβαλλει να πιστευουν καποιοι οτι η ΣΕΑΠ ειναι δυσκολη, η μαλλον οτι καν ειναι σχολη.
ΥΓ1Οφειλω ομως να ψεξω απηνως και τους μονιμους που θελουν ουσιαστικα τους ΥΕΑ για χαμαληδες να τους κανουν τις υπηρεσιες και αυτοι να νιπτουν τας χειρας τους...
ΥΓ2 εχει τυχει σκηνικο σε νησι σε ασκηση εφεδρος λοχαγος να διαταζει μονιμο υπολοχαγο των διαβιβασεων και να του φωναζει κιολας, ο υπολοχαγος ειχε τελειωσει ευελπιδων ΣΔΒ, ΣΤΗΑΔ ραδιοηλεκτρολογος Α', μεταπτυχιακο στο cranfield, διδακτορικο στο πανεπ. Πελοποννησου εν εξελιξει και ταυτοχρονα σπουδαζε και φυσικος στο ΕΑΠ... Ακραιο παραδειγμα και ομως αληθινο και εχω το ελευθερο να γραψω και ονομα γιατι ειναι φιλος μου και τακτικος συγγραφεας στη στρατιωτικη επιθεωρηση...
ΥΓ3 στους ξενους στρατους δεν υπαρχουν ουτε ανθυπασπιστες συνηθως ουτε οι υπαξιωματικοι γινονται αξιωματικοι ουτε μονιμοποιουνται ΥΕΑ χωρις πτυχιο ΑΕΙ, απλα πραγματα αξιωματικοι απο ΑΕΙ/ΑΣΕΙ και υπαξιωματικοι χωρις να εχουν τελειωσει σχολη ομως ειναι καριεριστες εχουν περασει απειρα σεμιναρια με αξια με παρασημα με εμπειρια που ο λογος τους μετραει και ειναι στρατιωτες με την ευρυτερη εννοια του ορου και οι αξιωματικοι χωρις αυτους ειναι κουλοι και αχρηστοι και σε ενα στρατοπεδο Αμερικανικο ο sergeant major εχει αναλογη ισχυ με υποδιοικητη... Εδω ο καθε πικραμενος απο ΣΜΥ γινεται ταγματαρχης για να εχει να λεει, χωρις να εχει ουσιαστικη αξια ο βαθμος του
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 5
Που ειναι αυτο το χρυσο παιδι ο dim8 να μας πει κανενα καλο ανεκδοτο; Τον εκαναν τελικα στρατηγο; Του εδωσαν κανενα παρασημο που καταφερε και εβαλε βυσμα για να γινει δεα;
Παιδιά θα παρακαλέσω η συζήτηση να παραμείνει σε κόσμια πλάισια για την αποφυγή παρεξηγήσεων!Ευχαριστώ. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες