Μονιμοποίηση ΔΕΑ - Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Εχει τοσους πολλους αξιωματικους απο ΣΣΕ/ΣΣΑΣ και εξ ανθυπασπιστων ΣΜΥ που θα ηταν απιθανο να μονιμοποιησουν δοκιμους, για να γινει αυτο πρεπει να μειωθουν οι εισακτεοι στη ΣΣΕ και οι δοκιμοι να ειναι ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αποφοιτοι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (συγκεκριμενων σχολων) Και να εισαγονται μεσω ΑΣΕΠ η καποιου ΚΑΘΑΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μην μου πληγώνεις τον dim8. Θα μονιμοποιηθεί και θα γίνει και στρατηγός σε παρακαλώΕικόνα
grtt

Δημοσίευση από grtt »

Λοιπόν θα σας λύσω εγώ την απορία και επιτέλους να καταλάβετε όλοι που αναφέρεται ο dim8 και να τον βγάλουμε όλοι με αποδείξεις από την πλάνη του.
Ο dim8 προ καιρού είχε παραθέσει αυτούσια τα άρθρα ενός νόμου, ο οποίος όντως ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως με τίτλο: "Υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων − Θέματα διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας και συναφείς διατάξεις. " (Ν.3883/ΦΕΚ 167/τ. Α'/ 24-9-2010). Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ο dim8 και το οποίο είχε μερικώς παραθέσει, γιατί αν το είχε παραθέσει ολόκληρο θα καταλαβαίναμε όλοι ότι αλλού αναφέρεται, Είναι το άρθρο 39 του νόμου με τίτλο "Έφεδροι εξ εφέδρων και κατ' απονομή" και αναφέρεται στη δυνατότητα του υπουργού Εθν. Άμυνας να απονέμει ονομαστικά Βαθμό έφεδρου αξιωματικού, ακόμα και ταξίαρχου, σε πρόσωπα ειδικού κυρους ή υψηλών επαγγελματικών γνώσεων.Το εν λόγω άρθρο ουδεμία σχέση έχει με τους ΔΕΑ, και πουθενά στο νόμο δεν υπάρχει αναφορά στους ΔΕΑ.
Μάλλον παραπλανήθηκες φίλε dim8 επειδή διαβάζοντας για έφεδρους αξιωματικούς θεώρησες ότι αναφέρεται στους ΔΕΑ, δεν εννοεί όμως αυτούς, καθώς διευκρινίζεται πολύ συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεται!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κρίμα πάντως ο στρατός έχασε έναν Δέα-Στρατηγό. Τι να πει κανείς.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από yandr »

Του τα έχουμε ξαναπεί αυτά φίλε μου
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Αυτος ο θεσμος αναφερεται σε ελαχιστους στρατιωτικους που ειναι ειδικης μορφωσης, δικαστικοι πχ εξειδικευμενοι με διδακτορικο πχ στο αεροπορικο δικαιο οπου ξεκινουν σαν αντισμηναρχοι κτλ... Καμια σχεση με ΔΕΑ, ενα ατομο που ξερω που εχει μπει ετσι ειναι 40+ χρονων και υπηρετησε πριν 20 χρονια ως απλος στρατιωτης...
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Γεια σε ολους εδω. Στελνω πρωτη φορα μηνυμα σε Forum θελω να κανω μια ερωτηση. Επειδη θελω και εγω να μπω στον τομεα των Δοκιμων Αξιωματικων μπορει καποιος να μου απαντησει αν, μετα την θητεια μου μπορω να συνεχισω ως μονιμος; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Τρεις χιλιάδες ευρώ πρώτος μισθός και 2 ΕΠΟΠίνες να σου κάνουν μασάζ. Ψήνεσαι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τις Εποπίνες τις διαλέγεις μόνος σου. Οπότε σκέψου ότι μετά παίζει να έχεις και τύψεις
deapz

Δημοσίευση από deapz »

Καθε μερα εχω τρελανει το ΓΕΣ στα τηλ. Δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση ΔΟΚΙΜΟΣ να γινει ΜΟΝΙΜΟΣ παρα μονο με προεδρικο ΔΙΑΤΑΓΜΑ. Του ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ή του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Ειμαι δοκιμος και θελω να μεινω μονιμος. Μεχρι και τον αντιστρατηγο του Α'σωματος που ηρθε για επιθεωρηση ρωτησα...

Να ακουτε μονο εγκυρες πηγες!

Και οχι οποιον περναει ευχαριστα τα απογευματα του σε ενα laptop

Ευχαριστω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ο dim8 ξέρει κάτι παραπάνω από τον παπούλια και από τον βενιζέλο. Περιμένω το επόμενο μηνυμά του μου έχει λείψει!
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Ειναι κριμα που το τοπικ εχει παρει τον κατηφορο. Δεν εχω σκοπο να απαντησω στα προσβλητικα/ειρωνικα σχολια ασχετων προφανως με το θεμα (η σκοπιμη παραπληροφορηση εδω μεσα εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο), οποια παιδια ειστε ΔΕΑ και ενδιαφερεστε για μονιμοποιηση απευθυνθειτε στο ΓΕΣ. αυτα απο μενα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dim8 έγραψε:Ειναι κριμα που το τοπικ εχει παρει τον κατηφορο. Δεν εχω σκοπο να απαντησω στα προσβλητικα/ειρωνικα σχολια ασχετων προφανως με το θεμα (η σκοπιμη παραπληροφορηση εδω μεσα εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο), οποια παιδια ειστε ΔΕΑ και ενδιαφερεστε για μονιμοποιηση απευθυνθειτε στο ΓΕΣ. Αυτα απο μενα

Είναι κρίμα που γράφεις ακόμα παπάτζες.
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TEIN »

Παιδια παμε ολοι για δοκιμοι, εγω θελω μονο τις εποπινες, τα λεφτα τους τα χαριζω! Χαχα

Ρε σοβαρευτητεεεεεεε μερικοιιιιι...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Νομίζω ότι στον dim8 θα πρέπει να δοθεί ο τιμητικός βαθμός "Μόνιμος ΔΕΑ" με διακριτικό ένα πεφταστέρι. Είναι πραγματικά συγκινητική η προσπάθειά του να μείνει μόνιμος στο στρατό, παρακάμπτοντας κάτι δεκάδες χιλιάδες ΕΜΘ και ΕΠΟΠ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης