dim8 έγραψε:Μαλιστα αφου εχεις ξερεις και που πρεπει να πας για να να αποκτησεις αποψη. Δεν λεω αερολογιες.
απο τη στιγμη που δεν βασιζεις καπου αυτο που λες ειναι αερολογιεσ. Αναρτησε την αποφαση Ή το φεκ να μας κλεισεις το στομα. Αν δεν μπορεις μην μας ζαλιζεισ, δεν σε πιστευουμε αν δεν δουμε με τα ματακια μας την αποφαση.
Επειδη μου φανηκαν πολυ παραξενα αυτα που ελεγε ο dim8 εκανα ενα τηλ ς ενα συγγενη στην αεροπορια. Ειναι παπατζα ολα αυτα που λεει ο ''φιλος'' για να μην το χαρακτηρισω διαφορετικα.
dim8 μου θυμιζεις κατι τυπους σε αγγελιες εργασιας που παιζουν με τον πονο και την απογοητευση ανθρωπων που εχουν πραγματικα αναγκη. Ελπιζω να ικανοποιηθηκες.
stratos. έγραψε:Επειδη μου φανηκαν πολυ παραξενα αυτα που ελεγε ο dim8 εκανα ενα τηλ ς ενα συγγενη στην αεροπορια.Ειναι παπατζα ολα αυτα που λεει ο ''φιλος'' για να μην το χαρακτηρισω διαφορετικα. dim8 μου θυμιζεις κατι τυπους σε αγγελιες εργασιας που παιζουν με τον πονο και την απογοητευση ανθρωπων που εχουν πραγματικα αναγκη. Ελπιζω να ικανοποιηθηκες.
Με κουραζετε. Τι συγγενη εχεις τι θεση κατεχει κ τι γνωριμιες εχει. βαρεθηκα καντε οτι θελετε. ειπα κατι και εκτιθηκα σε ολους. το πρωτο ηρθε. οταν θα μπορω να ανεβασω θα ανεβασω να ειστε σιγουροι.
Δηλαδή πως δικαιώθηκες; Επειδή είπες ότι είδες το σήμα; Να αναφέρεις συγκεκριμένα στοιχεία να το διασταυρώσουμε και να σου ζητήσουμε και συγγνώμη. Μέχρι τότε, δικαιούται ο καθένας να σε αποκαλέι φαντασιόπληκτο.
Αν γινει Μονιμοποιηση δεα (που δεν το βλεπω) θα γινει μονο μεσω καποιας αδιαβλητης αρχης οπως ο ΑΣΕΠ ή καποιας προκηρυξης. Τωρα dim8 συνεχισε και λεγε οτι θες. Το πιο πιθανο ειναι οι γνωριμιες σου να μην ξερουν τι τους γινεται. Εδω μεσα δεν ειμαστε ασχετοι. Αυτα πηγαινε πες τα σε κανενα 5χρονο αν και αμφιβαλλω αν θα σε παρει στα σοβαρα μ αυτα που λες.
dim8 έγραψε:Δεν ειπα ποτε την αποψη μ. Μην μπερδευεστε. Αλλωστε ενας απλος δοκιμακος ειμαι που να ξερω. Οπως εμενα με βοηθησαν ετσι κ γω βοηθαω αυτους που πρεπει.
Απλε δοκιμουλη, προσεξε στην προσπαθεια του να βοηθησεις αυτους που πρεπει μην μπλεχτεις στα κορδονακια σου και σκουντουφλησεις
ΟΙ ΔΕΑ ειναι ενας θεσμος ανομοιογενης, πως θα μονιμοποιησουν ατομα που εχουν διδακτορικο μαζι με ατομα που εχουν τελειωσει το σχολειο με 5... ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ... Αλλα ακομα και αν γινει θα ζητουν πτυχιο ΑΕΙ οπως σε ολο τον κοσμο, απο κει και περα μπορει να μην υπαρχει πληρης μονιμοτητα αλλα να τους καλουν σε περιοδο κρισης η ασκησεων, προσωπικα πιστευω πως αν δε καταργηθει και η ΣΣΑΣ δε θα παρουν ΔΕΑ μονιμους
Να λεει ο καθενας την αποψη του ειναι ακυρο. Εξηγησα τους λογους, αναφερα το νομοσχεδιο ηρθε το σημα για γρηγοροτερη προαγωγη των δεα. Αν εσεις ολα αυτα τα θεωρειτε ακυρα τοτε παω πασο. Και οταν θα μπορω και επισημα θα σας το αποδηξω τοτε να δω τα λογια επαρσης και αλαζονειας. Αλλα ξερω κ παλι θα εχετε μια φτηνη δικαιολογια. Οπωτε μν ασχολειστε καθηστε στον κοσμο σας και να βλεπετε μονο αλυτα προβληματα μπροστα σας. Ποιος απο εσας γνωριζει ποσες παρετησεις ηπαρχουν αυτην την στιγμη απο στελεχοι?
dim8 έγραψε:Να λεει ο καθενας την αποψη του ειναι ακυρο. Εξηγησα τους λογους, αναφερα το νομοσχεδιο ηρθε το σημα για γρηγοροτερη προαγωγη των δεα. Αν εσεις ολα αυτα τα θεωρειτε ακυρα τοτε παω πασο. Και οταν θα μπορω και επισημα θα σας το αποδηξω τοτε να δω τα λογια επαρσης και αλαζονειας. Αλλα ξερω κ παλι θα εχετε μια φτηνη δικαιολογια. Οπωτε μν ασχολειστε καθηστε στον κοσμο σας και να βλεπετε μονο αλυτα προβληματα μπροστα σας. Ποιος απο εσας γνωριζει ποσες παρετησεις ηπαρχουν αυτην την στιγμη απο στελεχοι;
ρε μεγάλε ελληνικά σου γράφουμε. Υπάρχει νομοσχέδιο; Βρες μας το ΦΕΚ να το διαβάσουμε και να πειστούμε. Αν είσαι έγκυρος αποδειξέ το. Μην μας ζαλίζεις κάθε μέρα χωρίς λόγο
Το θεμα ειναι γιατι ασχολειστε μαζι μου; Προσπαθειτε να υπερασπίσετε την αληθεια; Αλλα θελω να μ πειτε αν γνωριζετε το ποσο των παρετησεων; Γιατι μ το παιζετε ιδιμονες στο θεμα τ στρατου.
dim8 έγραψε:Το θεμα ειναι γιατι ασχολειστε μαζι μου; Προσπαθειτε να υπερασπίσετε την αληθεια; Αλλα θελω να μ πειτε αν γνωριζετε το ποσο των παρετησεων; Γιατι μ το παιζετε ιδιμονες στο θεμα τ στρατου.
εσύ έχεις καταλάβει ότι υπερασπίζεσαι κάτι που δεν έχεις αποδείξεις; Θα μυρίσω τα νύχια μου σε 5 λεπτά και θα σου πω πόσοι έχουνε παραιτηθεί. ...