Μονιμοποίηση ΔΕΑ - Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Δεν λεω τιποτα παραπανω. Οποιον τον ενδιαφερει ας κανει τις προβλεπομενες ενεργειες. Υπαρχει αρκετει μυστικοπαθια στο θεμα. Εγω πηγα και το εψαξα ο ιδιος και τελικα μου ειπαν ναι ηρθε, αλλα δεν το δωσαμε σημασια. Οπωτε οι ενδιαφερομενοι ας ενεργησουν γιατι κανεις δεν θα τους πει τιποτα.
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Άκου φίλε μου, για να σταματήσει αυτή η παραπληροφόρηση.

Όταν Μιλάμε για "μονιμοποίση", το λέει η λέξη από μόνη της. Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο να "μονιμοποιήσουν" κόσμο χωρίς να βγάλουν προκήρυξη που να περιέχει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους.

Ακόμα και αν ίσχυε αυτό που λες (ότι θα μονιμοποιηθούν οι ΔΕΑ), θα έπρεπε να βγει προκήρυξη που να το λέει, να ορίζει τον αριθμό των ΔΕΑ που θα προσληφθούν, τις προϋποθέσεις, τα προσόντα (π. Χ όριο ηλικίας, μέχρι πότε πρέπει να έχουν απολυθεί οι ΔΕΑ κτλ).

Τόσο καιρό έχεις αναστατώσει το φορουμ με αυτό το ζήτημα και τώρα σε έπιασε η μυστικοπάθεια. Τότε αν μην έλεγες τίποτα περί σήματος χθες. Πρωτοχρονιά έρχεται όχι Πρωταπριλιά

Γκρικ Αρμι, καλό θα ήταν να επέμβεις, γιατί έχει καταντήσει κουραστικό όλο ζήτημα

dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Οκ ακυρωνω οτι λεω. Ας σβηστουν ολα τα μνματα μ. Το μονο που λεω οποιον τον ενδιαφερει ας το ψαξει και δεν θα χασει.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

giorgos έγραψε:Άκου φίλε μου, για να σταματήσει αυτή η παραπληροφόρηση.

Όταν Μιλάμε για "μονιμοποίση", το λέει η λέξη από μόνη της. Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο να "μονιμοποιήσουν" κόσμο χωρίς να βγάλουν προκήρυξη που να περιέχει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους.

Ακόμα και αν ίσχυε αυτό που λες (ότι θα μονιμοποιηθούν οι ΔΕΑ), θα έπρεπε να βγει προκήρυξη που να το λέει, να ορίζει τον αριθμό των ΔΕΑ που θα προσληφθούν, τις προϋποθέσεις, τα προσόντα (π. Χ όριο ηλικίας, μέχρι πότε πρέπει να έχουν απολυθεί οι ΔΕΑ κτλ).

Τόσο καιρό έχεις αναστατώσει το φορουμ με αυτό το ζήτημα και τώρα σε έπιασε η μυστικοπάθεια. Τότε αν μην έλεγες τίποτα περί σήματος χθες. Πρωτοχρονιά έρχεται όχι Πρωταπριλιά

Γκρικ Αρμι, καλό θα ήταν να επέμβεις, γιατί έχει καταντήσει κουραστικό όλο ζήτημα

ρε φιλε Γιωργο αστον ανθρωπο αφου θελει να μονιμοποιηθει ας το πιστευει. Θα τον κανουμε Υπτγο εν'αποστρατεια τον φιλο dim8. Αφου μονος του ποσταρει σε αυτο το topic. Γεια σου ρε dim8 αλανι, οχι στελνε μπας κ παρηγορηθει κανας ΔΕΑ που δεν εχει εξω δουλεια.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

dim8 έγραψε:Οκ ακυρωνω οτι λεω. Ας σβηστουν ολα τα μνματα μ. Το μονο που λεω οποιον τον ενδιαφερει ας το ψαξει και δεν θα χασει.

εσύ είχες πει ότι όταν έρθει το σήμα θα μπεις εδώ μέσα και θα μας γράψει και τι ακριβώς λέει. Και τώρα λες όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει. Είσαι ότι ναναι
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Πες μου σε παρακαλω τι δουλεια εχεις?
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Εγω δικαιωθηκα. Ποιος ειναι οτι ναναι. Οποιος εχει κριση το καταλαβενει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dim8 έγραψε:Εγω δικαιωθηκα. Ποιος ειναι οτι ναναι. Οποιος εχει κριση το καταλαβενει.

εγώ δεν έχω δει κάνενα ΦΕΚ τώρα και άσε τις κρίσεις και τα λόγια. Αν έχεις αποδείξεις ότι ισχύει αυτό που μας έπρηζες τόσο καιρό αναρτησέ το
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Εσυ ανερτησες κανενα σημα στο internet; Να σας ρωτησω εσεις ολοι που κατακρινεται τα λογια μου ειστε στρατιωτικοι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dim8 έγραψε:Εσυ ανερτησες κανενα σημα στο internet; Να σας ρωτησω εσεις ολοι που κατακρινεται τα λογια μου ειστε στρατιωτικοι;

εγώ δεν είχα γράψει τίποτα για μονιμοποίηση για ΦΕΚ κτλπ. Εσύ μας έπρηζες. Και αν δεν έχεις να γράψεις κάτι έγκυρο βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς. Φιλικά

Υ. Γ κατακρίνουμε κάτι που δεν ισχύει και είναι παραπληροφόρηση. Αν αποδείξεις το αντίθετο θα σε παραδεχτώ. Για να σε δούμε λοιπόν...
...
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Ξαναρωταω εχετε σχεση με τον στρατο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dim8 έγραψε:Ξαναρωταω εχετε σχεση με τον στρατο;

Ναι έχω. Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι πάνω στο θέμα (με αποδείξεις και όχι δικές σου φαντασιώσεις) θα σε παρακαλέσω να μην μας ζαλίζεις άλλο
...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Greek_Army έγραψε:

Υ. Γ κατακρίνουμε κάτι που δεν ισχύει και είναι παραπληροφόρηση.Αν αποδείξεις το αντίθετο θα σε παραδεχτώ. Για να σε δούμε λοιπόν...
...

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Μαλιστα αφου εχεις ξερεις και που πρεπει να πας για να να αποκτησεις αποψη. Δεν λεω αερολογιες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dim8 έγραψε:Μαλιστα αφου εχεις ξερεις και που πρεπει να πας για να να αποκτησεις αποψη. Δεν λεω αερολογιες.

σταματάω να ασχολούμαι με την περιπτωσή σου. Γιατί δεν παλεύεσαι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης