Νέα avatars
Νέα avatars
Τρομερες οι αλλαγες!yandr εισαι εγγυηση! Συγχαρητηρια σε ολους για αυτη τη προσπαθεια, εδω ειμαστε, με οποιο τροπο μπορουμε να συμβαλλουμε! Οι επιλογες ειναι ηδη αρκετες, και πλουσιες, οποτε δεν θα βαρεθουμε να αλλαζουμε τα avatar μας! Προτεινω οσα εχουν σχεση με το στρατο κ την αστυνομια που εχουμε ηδη, να μην σβηστουν! Αλλα ο καθενας αναλογα με την προθεση του να επιλεγει εαν το επιθυμει να αλλαξει! Καλη δουλεια!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Νέα avatars
Nassos έγραψε:Συμφωνώ. Ας μείνουμε σε καθαρά στρατιωτικά και αστυνομικά avatar. Είτε είναι όπλα, είτε διακριτικά, είτε άλλος εξοπλισμός. Όπως πχ το δικό μου avatar...

Dum spiro spero
Νέα avatars
Από την ερχόμενη δευτέρα, τα νέα avatars που μόλις ανεβάσαμε θα έχουν μέγιστο μέγεθος 80px, ενώ τα avatars που ανεβάζουν οι χρήστες θα έχουν μέγεθος 64px.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Νέα avatars
Που πηγαν τα προηγουμενα avatar; Βαλε κανενα ομορφο μωρε
. Ειχε κατι ωραιες πεταλουδες...

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Νέα avatars
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Που πηγαν τα προηγουμενα avatar; Βαλε κανενα ομορφο μωρε. Ειχε κατι ωραιες πεταλουδες...
στρατιωτικό φόρουμ είναι όχι παιδικός σταθμός...

-
- Ταγματάρχης
Νέα avatars
Αυτο ηταν μπιχτη
ενα ζητησα... Ντε και καλα οπλο πρεπει να εχω; ... ενα μοναχα... Σκεφτειται το λιγακι... Υπαρχουν κ κοριτσια στο forum.

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Νέα avatars
Δεν ήτανε μπιχτή μπορείς να ανεβάσεις δικό σου αβατάρ
-
- Ταγματάρχης
Νέα avatars
Δε μου το φορτωνει... Τεσπα ενταξει... Κατι θα κανω
.

Νέα avatars
Πιστέυω τα τελευταία...
FN SCAR Light

FN SCAR Light - FN40GL

FN SCAR Heavy STD
FN SCAR Heavy STD - FN40GL

FN SCAR Light

FN SCAR Light - FN40GL

FN SCAR Heavy STD

FN SCAR Heavy STD - FN40GL

Νέα avatars
Μερικα πιστολι-revolver απο την ΄παλια΄ οικογενεια s&W yandr αν θες τα βαζεις 
s&W Highway3
s&W 327
...

...
ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
Νέα avatars

το μπερετονι ξεχασαμε νομιζω... Και αυτο απο τα αγαπημενα...Beretta 92FS... Μαξ πειν σου λεω :) ... Οποιος βρει και το διπλο σε καλη αναλυση ας το βαλει...
Νέα avatars
Προστέθηκαν τα καλύτερα από τα παραπάνω και θα τα δείτε στο φόρουμ το βραδάκι.
Επίσης, εντάχθηκαν σε γενικές κατηγορίες για ευκολότερη αναζήτηση, αλλά μην αρχίσετε τώρα αυτό δεν είναι τυφέκιο είναι υποπολυβόλο και αυτό δεν είναι εκτοξευτής είναι βομβιδοβόλο κλπ.
Είπαμε, γενικές κατηγορίες.
Επίσης, εντάχθηκαν σε γενικές κατηγορίες για ευκολότερη αναζήτηση, αλλά μην αρχίσετε τώρα αυτό δεν είναι τυφέκιο είναι υποπολυβόλο και αυτό δεν είναι εκτοξευτής είναι βομβιδοβόλο κλπ.
Είπαμε, γενικές κατηγορίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης