Άθεοι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
thanasakis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από thanasakis »

Φιλε περιμενω απαντηση πιο πανω η' σου τελειωσαν τα παραμυθια της Χαλιμας; Ολοι οι αθεοι ιδιοι...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Επικοινωνία:

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

thanasakis έγραψε:Ο λαος απαιτει τον dn24 στην Βουλη!(Δις) ΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόνα

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Status έγραψε: Συγγνώμη αλλά για να το λέω λες να μην μου αρκεί; Ο πατριωτισμός δεν έχει να κάνει με την θρησκεία, ούτε αν έχει σταυρό η σημαία ή μια πίτσα. Η ελευθερία και τα ιδανικά μετράνε σαν σύνολο, τώρα τον λόγο που θα Πολεμήσει Ο κάθε ένας αποσκοπεί στο κοινωνικό σύνολο και όχι στο αν θα υπερισχύσει και Ποια Θρησκεία.

λοπον δεν θα καταξηξουμε πουθενα. Εγω το βλεπω διαφορετικα.

Άβαταρ μέλους
thanasakis

Άθεοι στο στρατό

Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...
μάριος

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από μάριος »

Ρε φιλαράκι έχεις καταντήσει να μιλάς μόνος σου. Τι χρωστάμε να σε βλέπουμε να ποστάρεις παντού; Ξέχασες να ποστάρεις σε όλα τα γενικά θέματα. Και στα εξοπλιτισκά. Έχεις αφήσει και πολλά από το επιστητού. Όπως καταλαβαίνεις θα υπάρχει μια αύξηση των πόστ σου. Έχεις πολύ δουλειά ακόμα. Έλεος δηλ! Βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε πανταχού παρών. Απλά έλεος!
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Άθεοι στο στρατό

Αμα δεν γουσταρεις γυρνα τη φατσα σου κ κοιτα πουθε βγαινει ο ηλιος... Εικόνα
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από ILARXOS »

Δεν είμαι μοντερέητορ, αλλά έχουμε ξεφύγει πολύ.
2 σημεία μόνο- αναγκαστικά:
1.Όλοι οι ήρωες του '21 ήταν Χ. Ο; Κάτι άκουσα για Μπότσαρη, Τζαβελλαίους και κάποιον ακόμα οτι δεν ήταν - αλλά δεν το έχω διασταυρώσει, το θέτω ως ερώτημα.
2. Με τον Αινστάιν -εδώ μιλώ σαν φοιτητης τμ. Φυσικής- έχουν παρερμηνευθεί Δηλώσεις του και αγνοούνται άλλες που συνηγουρούν προς την αντίθετη μεριά.
Δεν θα τις γράψω όμως εδώ, αλλά σε κάποιο σχετικό μέρος του φορουμ.

Ζητώ συγνώμη για το ΟΦΦ-τοπικ.
...
Status
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από Status »

dn24 έγραψε:
Status έγραψε: Συγγνώμη αλλά για να το λέω λες να μην μου αρκεί; Ο πατριωτισμός δεν έχει να κάνει με την θρησκεία, ούτε αν έχει σταυρό η σημαία ή μια πίτσα. Η ελευθερία και τα ιδανικά μετράνε σαν σύνολο, τώρα τον λόγο που θα Πολεμήσει Ο κάθε ένας αποσκοπεί στο κοινωνικό σύνολο και όχι στο αν θα υπερισχύσει και Ποια Θρησκεία.

λοπον δεν θα καταξηξουμε πουθενα. Εγω το βλεπω διαφορετικα.

Δηλαδή για εσένα, οποιαδήποτε μάχη είναι ιερός πόλεμος αυτόματα αφού η Ελληνική σημαία έχει το σταυρό θες να πεις.

Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε τσατίσει.
Status
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από Status »

thanasakis έγραψε:Τα επιχειρηματα σου παντως ειναι αδιασειστα... Δηλαδη δεν μπορω να τα απορριψω. Δεν ειναι πρωτη φορα ομως. Συνηθως αυτα λεω στους αθεους κ σπανε δεν μπορουν να απαντησουν κ φευγουν... Γραψε τωρα για παραμμυθια της Χαλιμας κ θεωριες του καφενειου. Δεν προσπαθω να σε προσηλυτισω... Μην δημιουργεις θεμα εικει που δεν υπαρχει. Σου ανεφερα τι λενε οι ενθρησκοι επιστημονε. Απο εκει κ περα αφου νομιζεις πως προσφερες περισσοτερα στην Ανθρωποτητα απο τον Αινσταιν μεινε αθεος... Διεσπασες κ εσυ το ατομο εφτιαξες την πυρηνικη. Εγινες μεγας επιστημων. Δεν ειμαι πεφωτισμενος. Λογικος ειμαι κ η λογικη λεει πως υπαρχει Θεος...

Σημειωτέων Δεν έχεις Ταπώσει Κανέναν, είναι πασιφανές ότι δεν τα βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και είσαι μικρός σε ηλικία.

Επίσης το να έχεις γνώμη για τα πάντα δεν σε κάνει κουλ, αντιπαθέστατο σε κάνει.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Status έγραψε: Δηλαδή για εσένα, οποιαδήποτε μάχη είναι ιερός πόλεμος αυτόματα αφού η Ελληνική σημαία έχει το σταυρό θες να πεις.

μην το συνεχισεις παραθετοντας δικα μου μηνυματα θα σε παρακαλεσω. Οχι δεν εννοω αυτο, δεν με ενδιαφερει αλλο το θεμα να συνεχισω αλλο το διαλογο, στο ειπα, δεν θα βγαλει πουθενα.

Status
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από Status »

Μα βάση του ότι αναφέρεις, αυτό διαφαίνεται. Σόρρυ κιόλας.:)
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Status έγραψε:Μα βάση του ότι αναφέρεις, αυτό διαφαίνεται. Σόρρυ κιόλας.:)

καλησπερα κιολας, παραλειψα να στο πω, πες μου ομως ποσο ομορφο τροπο να εφηυρω, για να στο πω οσο πιο ευγενικα μπορω οτι δεν ενδιαφερομαι να αναπαραγω αλλο, μια συζητηση που λογω πεποιθησεων, δεν θα οδηγησει πουθενα, κ στο τελος ειναι υπαρκτος ο κυνδυνος, να ριξουμε απατα το επιπεδο της συζητησης; Πιθανο να με βρεις να συζηταω με αλλο χρηστη, ακομη κ με εσενα, αλλα για αλλο θεμα.

12θεϊστής

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Αν εξαιρέσεις ότι η Ορθόδοξη θρησκεία επιτρέπει να τρώς κρέας τρεις φορές το χρόνο και να κάνεις σεξ μετά τον γάμο και μόνο για τεκνοποίηση Και ποτέ για Απόλαυση, τότε η Ορθοδοξία πραγματικά σε απελευθερώνει.

Επίσης Αν εξαιρέσεις ότι ο Πιστός δεν έχει δικαίωμα να κρίνει την ηθική του μητροπολίτη (πχ Αττικής) τότε πάλι μπορούμε να πούμε ότι οι πιστοί πλέουν σε πελάγη απελευθέρωσης.

Εγώ δεν είμαι άθεος, αλλά τουλάχιστον ο άθεος δίνει την ζωή του για την πατρίδα χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα για την επόμενη ζωή.

Κύριοι, έχετε τους παπάδες που σας αξίζουν. Απελευθερωθείτε και... Προσκυνήστε τους!

Άβαταρ μέλους
thanasakis

Άθεοι στο στρατό

Δεν εχεις ασχοληθει ποτε με Εκκλησια η' Ορθοδοξια κ αυτο φαινεται απο τις αποψεις σου... Οπως σε κοβω δεν πρεπει να πατησες ποτε σε Εκκλησια...

Status
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Άθεοι στο στρατό

Δημοσίευση από Status »

Παίδες είμαστε εκτός θέματος.

Λοιπόν τα θρησκευτικά πιστεύω του κάθε ενώς είναι προσωπική υπόθεση, δεν μπορεί να τα κρίνει κανείς, όπως επίσης πόσο πατριώτης είναι κάποιος.

Και φυσικά ο Θανασάκης,12θειστή είναι πολύ μικρός για να έχει πλήρη γνώμη (σε ένα ποστ του είπε ότι σε 2 χρόνια θα μπει στο στρατό για να δει πως είναι από μέσα.), μην τον κατακρίνεις.

Τελείωσα εγώ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες