Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Εφεδρος; Τι εφεδρος; Για ανθυπολοχαγο νατασα σε κοβω. Ο σεβασμος κερδιζετε! Δεν χαριζετε. Ωραια φιλε μου. Τι σειρα ησουν; Εγω ημουν 289,04δ εσσο κ ειχε καταργηθει ηδη η θητεια στη Μ. Υ. Κ απο το 2002-3. Απο εκει κ υστερα πηγαιναν μονο στελεχη του Ε. Σ αλλου τις ιστοριες σου λοιπον! Ι3 στο ναυτικο ησουν σιγουρα παρεα με τον ποπαυ κ εκανες υποβρυχιες καταστροφες μεσα στην φασολαδα στα μαγειρια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Φιλε λοιπον,1) ειμαι του 83 και πηγα στρατο με το που τελιωσα το λυκειο 279.2) Κατσε ψαξτο λιγο καλυτερα και μετα μιλα μου. Αν ποτε μπεις ειδικος φρουρος, που παλι επιλαχων θα σαι μου μιλας στη σχολη.(ΞαναλεΩ αν ποτε μπεις). Λοιπον 78 σχολειο. Εσυ τι ησουν; Υπευθυνη καλιοπης στη θητεια σου; Στα αλλεχιπτωτα ειχα τον μπαρμπουτη που τοτε ηταν αρχιλοχιας, τωρα συνεχιζει και ειναι εκπαιδευτης στη σχαλ με το βαθμο του ανθυπασπιστη. Το τι εκανα λοιπον εγω παλιογιωτομπαλο στη θητεια μου, αδαες παιδακι αστο. Και δεν ειμαι αποτυχημενος σαν εσενα να προσπαθω χρονια. Μια που το αποφασισα και μια που θα μπω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
Εντάξει το μαμήσατε και οι δύο.
Απλα θεος, ζωγραφιζεις
Και εφεδρος κοριτσακι λεγεται ο οπλιτης που δεν ειναι στελεχος...
-
- Στρατηγός
Οκ έληξε. Αρκετά αν θέλεις νικο γίνε μέλος και στείλτε προσωπικά μηνύματα. Δεν φταίνε οι άλλοι να τα διαβάζουνε αυτά. Φιλικά 

- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
δεν θα απαντουσα στο θεμα καθως δεν με ενδιαφερει Αλλα δεν μπορω να διαβαζω μ... Ες. Λοιπον ραμπο η μαλλον χαμπο οπως λες που επαιξες και πιστολιες με τους τουρκους στην Σαμο διαβασε αυτα που θα γραψω και μην ξαναπεις μα... Ες λοιπον αφου εισαι 279 ΕΣΣΟ υπηρετησες φανταρος το 2002 σωστα; Εαν εσυ συμμετειχες στο Σ. Υ. Κ.78 εγω ειμαι αστροναυτης... Και ενδεικτικα θα σου πω για να καταλαβεις οτι γραφεις μ... Ες το ετος γινονται 2 σχολεια ενα ξεκινα τελη φλεβαρη με αρχες μαρτη και το δευτερο ξεκινα τελη αρχες σεπτεμβρη τα σχολεια εχουν 6μηνη διαρκεια και λιγο παραπανω αυτην την στιγμη τρεχει το σχολειο υπ΄αριθμον 169 η 170 αρα με δυο σχολειο το ετος Εαν εσυ ησουν στο σχολειο 78 στην Μ. Υ. Κ θα επρεπε να εχεις υπηρετησει Δεκαετιες πριν οποτε ασε τις μ... Ες που ολοι γινατε κομαντος Επειδη ξερετε ενα δυο ονοματα που υπηρτετουν στις καταδρομες Τα οποια κακως τα γραφετε. Απο εκει και περα το τι ειναι οι επ. Οπ και το τι κανουν στον στρατο που τους κατηγορησες σε προηγουμενο μηνυμα σου δεν το ξερεις αφου δεν εισαι μεσα και αφου αγαπας τοσο πολυ την πατριδα και την σημαια γιατι δεν μπηκες ως επ. Οπ στις ειδ. Δυν να μας σωσεις και να μας βγαλεις απο τον Βουρκο Οποτε κομενες οι μ... Ες και οταν γραφεις να σκεφτεσαι η μαλλον να φανταζεσαι περισοοτερο γιατι αυτα που γραφεις μονο φανταστικα ειναι τα λεμε φονεα των τουρκων...Nikos Lok έγραψε:Φιλε λοιπον,1) ειμαι του 83 και πηγα στρατο με το που τελιωσα το λυκειο 279.2) Κατσε ψαξτο λιγο καλυτερα και μετα μιλα μου. Αν ποτε μπεις ειδικος φρουρος, που παλι επιλαχων θα σαι μου μιλας στη σχολη.(ΞαναλεΩ αν ποτε μπεις). Λοιπον 78 σχολειο. Εσυ τι ησουν; Υπευθυνη καλιοπης στη θητεια σου; Στα αλλεχιπτωτα ειχα τον μπαρμπουτη που τοτε ηταν αρχιλοχιας, τωρα συνεχιζει και ειναι εκπαιδευτης στη σχαλ με το βαθμο του ανθυπασπιστη. Το τι εκανα λοιπον εγω παλιογιωτομπαλο στη θητεια μου, αδαες παιδακι αστο. Και δεν ειμαι αποτυχημενος σαν εσενα να προσπαθω χρονια. Μια που το αποφασισα και μια που θα μπω.
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Όλη η αυτή η κουβέντα έχει πολύ πλάκα!nikos lok, έισαι ακραίος φίλε, αλλα σε παώ.
γίνε μέλος.

γίνε μέλος.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Εχεις τα μορια περνας δεν ταχεις δεν περνας, ολα τα αλλα ειναι περιττα.[;) ]
Ολες αυτες τις μερες δε γραφω... Αλλα παρακολουθω! Και μπορω να πω οτι καθε χρονο και χειροτερα ARMY... Σε λυπαμαι φιλε μου με ολα αυτα που τραβας εδω μεσα. Αλλα υπομονη! Παντως εγω λιωνω στο γελιο συνεχιστε ετσι... Υ. Γ 1 οτι και να λετε Δεν θα σας ρωτησει κανεις σε ποιον θα δωσουν μορια οποτε μην χαλιεστε... Υ. Γ 2 απο οτι αποδειχτηκε στη σχολη ειδικες δυναμεις και τζιτζικια η οπως αλλιως τα λετε ειναι ακριβως τα ιδια... Το Θεμα στρατευσης τους ενδιαφερει μολις μπειτε με το καλο οσοι τα καταφερετε θα το δειτε...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Μπα εγω νομιζω ειναι τα ιδια καθε χρονο τα ατομα αλλαζουν... [LOL]
δε θυμαμαι να τσακωνομασταν περσυ ειδικοδυναμιτες με τους λοιπους Απο τα αλλα σωματα Για τι ποιος ειναι πιο καταλληλος για την αστυνομια! Σε κανα 5μηνο που θα βγει. ΑΝ ΒΓΕΙ η προκηρυξη θα δουμε!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Μπα εγω νομιζω ειναι τα ιδια καθε χρονο τα ατομα αλλαζουν...
Μια ερώτηση θα ήθελα να υποβάλλω, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στον υπολογισμό των μορίων των ειδικών φρουρών μετράται και 3η ξένη γλώσσα. Διότι ας πούμε εαν κάποιος έχει άριστη γνώση αγγλικών = 300 μόρια, εάν έχει πολύ καλή γνώση γερμανικών = 200 μόρια θα μπορούσε να βγάλει και άνα τρίτο πτυχίο επιπέδου Β2 ''καλή γνώση'' σε 1,5 χρόνο ας πούμε ιταλικών και να πάρει άλλα 100 μόρια.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εχω την εντυπωση, αποτι μπορω να θυμηθω οτι μονο μεχρι τη δευτερη γλωσσα παιρνεις μορια, και μαλιστα στη δευτερη οτι επιπεδο γνωσης και να εχεις παιρνεις 100 μορια
-
- Στρατηγός
Τσάμπα "σάλιο" χάλασες του λύσαμε την απορία στις βάσεις - μόρια 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες