Συμβασιούχοι στην Πυροσβεστική
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Ηλια αυτο που κανεις δεν σε τιμα καθολου... Ασε τις εμπαθειες κατα μερος... Φιλικα παντα ετσι! Ο καθενας εδω μεσα εχει την αποψη του κ ειναι σεβαστη...
Dum spiro spero
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
εχεις δικιο αλλα ειναι ανυποφορη. Ειναι δυνατον να σκεφτεται τοσο αρνητικα; Ποιος απο εδω μεσα θελει να μπει σε σωμα ασφαλειας για μια 5ετια; Ολοι την μονιμοποιηση δεν κυνηγαμε για ενα πιο εξασφαλισμενο μελλον απο θεμα εργασιασ; Απο καπου πρεπει να γινει η αρχη για ολο αυτο.illy έγραψε:Ηλια αυτο που κανεις δεν σε τιμα καθολου... Ασε τις εμπαθειες κατα μερος... Φιλικα παντα ετσι! Ο καθενας εδω μεσα εχει την αποψη του κ ειναι σεβαστη...
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Γιατί βρε Ηλία, αυτοί που κατέχουν τις θέσεις καλύτεροι είναι; Άσε, τους είδαμε και τους βλέπουμε τί κάνουνε τόσα χρόνια... Ούτε πτυχία χρειάζονται ούτε ιδιαίτερες γνώσεις. Μόνο μυαλό.
Άρα παραδέχεσαι πως όλοι πάνε με το σκεπτικό ότι ίσως μονιμοποιηθούν κι όχι για την εμπειρία...
...
Άρα παραδέχεσαι πως όλοι πάνε με το σκεπτικό ότι ίσως μονιμοποιηθούν κι όχι για την εμπειρία...
...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
στα 5 χρονια εχουν αρκετη εμπειρια για να μονιμοποιηθουν... Περισσοτερη εμπειρια απο 2 χρονια σε μια σχολη.Kerveros έγραψε:Γιατί βρε Ηλία, αυτοί που κατέχουν τις θέσεις καλύτεροι είναι; Άσε, τους είδαμε και τους βλέπουμε τί κάνουνε τόσα χρόνια... Ούτε πτυχία χρειάζονται ούτε ιδιαίτερες γνώσεις. Μόνο μυαλό.
...
Δεν εννοώ εμπειρία απ'αυτή την άποψη, χαίρω πολύ εννοείται. Εμπειρία απ'την Άποψη ότι πάω κάπου που Πιστεύω ότι μ'αρέσει και αν Φύγω τουλάχιστον θα έχω κάνει αυτό που θέλω έστω για λίγο. Τί να σου πω, έχω και λίγο περίεργη λογική, αυτό το παραδέχομαι. Δεν με καταλαβαίνει εύκολα κάποιος. Εγώ ας πούμε έλεγα ότι ήθελα να μπω εκεί που μπήκα κι ας μου έδιναν και 400 ευρώ μισθό... Αυτά τα'λεγα πριν βέβαια, που τα'βλεπα όλα ρομαντικά και γραφικά...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
αρα ερχεσαι στα λογια μασ. Αν θελεις εμπειρια μπορεις να πηδηχτεις απο το παραθυρο! Δεν θα μπεις στην πυροσβεστικη. Δεν ειναι παιχνιδι. Δεν ειναι ψυχαγωγεια. Ειναι δουλεια. Ειναι λειτουργημα και αν σ'αρεσει περιμενεις την μονιμοποιησει πως και πωσ. Αλλα ευτυχως εχεις αυτογνωσια και καταλαβενεις οτι εχεις περιεργη λογικη.Kerveros έγραψε:Δεν εννοώ εμπειρία απ'αυτή την άποψη, χαίρω πολύ εννοείται. Εμπειρία απ'την Άποψη ότι πάω κάπου που Πιστεύω ότι μ'αρέσει και αν Φύγω τουλάχιστον θα έχω κάνει αυτό που θέλω έστω για λίγο. Τί να σου πω, έχω και λίγο περίεργη λογική, αυτό το παραδέχομαι. Δεν με καταλαβαίνει εύκολα κάποιος. Εγώ ας πούμε έλεγα ότι ήθελα να μπω εκεί που μπήκα κι ας μου έδιναν και 400 ευρώ μισθό... Αυτά τα'λεγα πριν βέβαια, που τα'βλεπα όλα ρομαντικά και γραφικά...

Καλησπέρα και από εμένα. Παρακολουθώ τη συζήτηση και θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου επάνω στο θέμα.
Κατά πρώτο λόγο οι συμβασιούχοι πυροσβέστες είναι ένας θεσμός ο οποίος λειτουργεί τα τελευταία 20 χρόνια και είναι απαραίτητος στην καταπολέμηση των πυρκαγιών. Η πρόσληψή τους είναι για 5 έτη 8 μήνες το χρόνο,8 μήνες τα τελευταία 3 χρόνια (7 μήνες φέτος λόγω περικοπών). Επίσης, για την πρόσληψή τους αρμοδιο ειναι το ΑΣΕΠ,
ύστερα υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις εξετάζονται απο υγειονομική επιτροπή και περνάνε και αθλητικές δοκιμασίες.
Κατά δεύτερον έχουν αποκτήσει εμπειρία και πολλές γνώσεις επάνω στο αντικείμενο και εκτός από τη δασοπυρόσβεση συμμετέχουν και σε όλα τα άλλα συμβάντα όταν τους ζητηθεί. Άρα, κατά τη γνώμη μου πρέπει να μονιμοποιηθούν διότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως και το μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό και σαφώς με αυτό θα υπάρχουν πολλά οφέλη.
Κάτι τελευταίο παυ διάβασα και θα ήθελα να απαντήσω επάνω σε αυτό είναι αυτό με την μοριοδότηση. Το ποσοστό των εποχικών στις τελευταίες προκηρύξεις του ΠΣ που έχει προσληφθεί -εννοείται οι υποψήφιοι με όλα τα προσόντα- είναι πολύ μικρό...
Ευχαριστώ.
Κατά πρώτο λόγο οι συμβασιούχοι πυροσβέστες είναι ένας θεσμός ο οποίος λειτουργεί τα τελευταία 20 χρόνια και είναι απαραίτητος στην καταπολέμηση των πυρκαγιών. Η πρόσληψή τους είναι για 5 έτη 8 μήνες το χρόνο,8 μήνες τα τελευταία 3 χρόνια (7 μήνες φέτος λόγω περικοπών). Επίσης, για την πρόσληψή τους αρμοδιο ειναι το ΑΣΕΠ,
ύστερα υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις εξετάζονται απο υγειονομική επιτροπή και περνάνε και αθλητικές δοκιμασίες.
Κατά δεύτερον έχουν αποκτήσει εμπειρία και πολλές γνώσεις επάνω στο αντικείμενο και εκτός από τη δασοπυρόσβεση συμμετέχουν και σε όλα τα άλλα συμβάντα όταν τους ζητηθεί. Άρα, κατά τη γνώμη μου πρέπει να μονιμοποιηθούν διότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως και το μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό και σαφώς με αυτό θα υπάρχουν πολλά οφέλη.
Κάτι τελευταίο παυ διάβασα και θα ήθελα να απαντήσω επάνω σε αυτό είναι αυτό με την μοριοδότηση. Το ποσοστό των εποχικών στις τελευταίες προκηρύξεις του ΠΣ που έχει προσληφθεί -εννοείται οι υποψήφιοι με όλα τα προσόντα- είναι πολύ μικρό...
Ευχαριστώ.
Παιδια μη την ψαχνεται ο κερβερος εχει δικιο. Ξεκαθαρες κουβεντεσ. Οτι συμφωνια γινεται εφαρμοζεται. Συμβαση; Πουλο σε 5 χρονια... Μονιμοποιηση; Αραλικι μια ζωη... Απλα πραγματα.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
solid έγραψε: Αραλίκι πού; Στην πυροσβεστική; Δεν νομίζω...

Καλησπερα παιδια και απο μενα! Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζετε! Καποιος ο οποιος ειναι συμβασιουχος 5της στην πυροσβεστικη θα εχει την δυνατοτητα να δωσει πανελληνιες και να μπει στην ανθυποπυραγων η ειναι μονο για τους μονιμους πυροσβεστες; Ευχαριστω!
Συμφωνώ με τον Κέρβερο.
Τη στιγμή που ζητάνε συμβασιούχους 5ετής ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ορισμένου χρόνου για κάθε αντιπυρική (και όχι για αστικές φωτιές-έχει διαφορά) δεν μπορούν μετά να τους μονιμοποιούνε στα μουλωχτά με φωτογραφικές προκυρήξεις (όπως ετοιμάζονται να κάνουν) στερώντας τις θέσεις απο τυχόν ανεργους που έχουν περισσότερα προσόντα.
Το οτι οι απατεώνες πολιτικοί τους υποσχέθηκαν ρουσφετολογικά μονιμοποίηση δεν νομίζω οτι αποτελεί σοβαρό επιχείρημα (Θυμίζω κουβέντες όπως Λεφτά υπάρχουν-θα αυξηθούν οι μισθοί κτλ.)
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει το όλο θέμα του μπαίνω στο Δημόσιο σε οποιπδήποτε τομέα-κλάδο σα συμβασιούχος με γνωριμία (συνήθως) ή και όχι και μετά απαιτώ μονιμοποίηση.
Ας πάρουν μόνιμους από την αρχή αν θέλουν μόνιμους. Απλά τα πράγματα
Τη στιγμή που ζητάνε συμβασιούχους 5ετής ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ορισμένου χρόνου για κάθε αντιπυρική (και όχι για αστικές φωτιές-έχει διαφορά) δεν μπορούν μετά να τους μονιμοποιούνε στα μουλωχτά με φωτογραφικές προκυρήξεις (όπως ετοιμάζονται να κάνουν) στερώντας τις θέσεις απο τυχόν ανεργους που έχουν περισσότερα προσόντα.
Το οτι οι απατεώνες πολιτικοί τους υποσχέθηκαν ρουσφετολογικά μονιμοποίηση δεν νομίζω οτι αποτελεί σοβαρό επιχείρημα (Θυμίζω κουβέντες όπως Λεφτά υπάρχουν-θα αυξηθούν οι μισθοί κτλ.)
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει το όλο θέμα του μπαίνω στο Δημόσιο σε οποιπδήποτε τομέα-κλάδο σα συμβασιούχος με γνωριμία (συνήθως) ή και όχι και μετά απαιτώ μονιμοποίηση.
Ας πάρουν μόνιμους από την αρχή αν θέλουν μόνιμους. Απλά τα πράγματα
Ρε φιλε καλαχαν, ποσο συμφωνω μαζι σου στα ποστ που κανεις, λες και μιλαω εγω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Και τι ειναι η πυροσβεστικη; Πραγραμμα του οαεδ για την ανεργια; Η ξαφνικα απο το πουθενα θελετε να γινετε πυροσβεστες απο τον καναπε;
Δηλαδή στην πυροσβεστικη αν έκανες μια αιτηση το 2003 μετράει για μια ζωη; Μας κοροϊδεύουν; Βγάλτε αιτησεις για τον κοσμάκη. Αρκετα με τα ρουσφέτια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης