Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πότε θα ανακοινωθούν οι επιτυχόντες σε άλλες ειδικότητες και όχι σε αυτές που δήλωσαν; τους επιλαχόντες πότε τους καλούν;
MARINAIIII
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από MARINAIIII »

Καλημέρα παιδιά. Εγώ θα σκάσω. Υπάρχει άτομο που είχε κάνει για τη ειδικότητα τη δική μου τα χαρτιά με απολυτήριο ενιαίου λυκείου και είχε πάρει 485 μόρια και πέρασε πεζικό. Εγώ για την ίδια ειδικότητα είχα 645 μόρια και έμεινα επιλαχούσα στην ειδικότητα μου. Τι να πω ρε παιδιά. θα μπορέσω να μπώ αλλού σαν επιλαχούσα;
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ελλη »

Γεια περασα επιλαχων που θα μαθω σε ποια σειρα ειμαι;
rea1986
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από rea1986 »

Γιατι ελεγε πουθενα για σωματικη ικανοτητα; Εμενα γιαυτο με εκοψαν... Δεν καταλαβενω.
Anonymous

Εγω που ειμαι επιλαχων αν μου στειλουν σημειωμα καταταξης, μπορω να μην παρουσιαστω στην καταταξη ας μου απαντησει καποιος.
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

νικος 1988 έγραψε:Εγω που ειμαι επιλαχων αν μου στειλουν σημειωμα καταταξης, μπορω να μην παρουσιαστω στην καταταξη ας μου απαντησει καποιος.

Ναι ρε ΄συ.
Με το ζορυ σονι και καλα ΕΠΟΠ;
Αν θες πας.
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

rea1986 έγραψε:Γιατι ελεγε πουθενα για σωματικη ικανοτητα; Εμενα γιαυτο με εκοψαν... Δεν καταλαβενω.

Δηλαδη τι ικανοτητα ειχες;
Anonymous

Παιδια γεια σας σας παρακαλω πολυ μπορει να μου απαντησει καποιος πως μπορω να μαθω σε ποια σειρα ειμαι επιλαχουσα; Ποτε θα το μαθουμε.

Anonymous

Αυριο θα παρεις τηλεφωνο τα γραφεια ενημερωσης κοινου ΥΕΘΑ

Anonymous

ς ευχαριστω πολυ νικο κ θα μου πουνε; Μηπως ξερεις αν θα βγει κανενας πινακς στο ιντερνετ με ολα τα ονοματα των επιλαχοντων. Να ρωτησω επισης αν καποιος ειναι επιλαχων σε μια συγκεκριμενη ειδικοτητα στην οποια ομως δεν φυγει κανεις τοτε αυτον τον επιλαχων μπορουν να τον παρουν σε αλλη ειδικοτητα; Please απαντηστε μου
Anonymous

Εαν δεν φυγει κανεις στην ειδικοτητα που εχεις δηλωσει λογικα θα σε βαλουν σε αλλη ειδικοτητα του σωματος που εισαι, καταλαβες, τωρα για πινακα επιλαχοντων που μου λες δεν ξερω αν θα βγαλουν θα σου πουνε σου ειπα τα γραφεια ενημερωσης κοινου ΥΕΘΑ.

Anonymous

Καταλαβα δεν προκειτα ινα μπω γιατι ειχα δηλωση υγειονομικο λογω πτυχιου κ δεν νομιζω να με παρουν σε αλλη ειδικοτητα
Anonymous

Παιδιά ρώτησα σήμερα, τέλη ιανουαρίου με αρχές φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν ποιοι επιλαχόντες μπήκαν στις κενές θέσεις
Anonymous

Το θεμα ξερετε ποιο ειναι πως γινεται να μαθει καποιος σε ποια σειρα ειναι επιλαχουσα η επιλαχων. Παιρνω τηλ στα κεντρικα κ η γινεται χαμος η τα εχουν κατεβασμενα. Δηλαδη ελεος ας βγαλουν εναν πινακα. Εχω μονο 15 μορια διαφορα ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
Anonymous

Αυτό έλενα δεν μπορεις να το μάθεις ούτε και θα το ανακοινώσουν πουθενά
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης