Περιορισμός προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από greko_27 »

kallia έγραψε:Λοιπον εγω παιδια ενα ξερω... Οτι μας κοροιδευουν ολοι με αυτες τις προκυρηξεισ... Αλλα βεβαια σιγα μην κατσει να σκασει το γιωργακη για μας τους νεους αυτος καθεται τρωει τα λεφτα ολων μας και μας το παιζει και τα χα μου ανυσηχος για την οικονομια της χωρασ... Να αφησει και αυτος και οι αλλοι λιγα απο αυτα που τρωνε να δειτε ποτε φτιαχνει η οικονομια μασ... Και αμεσως θα δειτε τι ακι ποσες προκυρηξεις θα βγαλουν... Αλλα εμεις φταιμε οι νεοι που ψαχνουμε απεγνωσμενα για μια δουλεια ετσσω και 500 ευρω καια αυτοι καθονται και τρωνε τοσα... Πρεπει να τους πιασουμε ολους να τους πυροβολισουμε εν ψυχρο... (και μην νομιζεται οτι ειμαι κανενα κουμινι... Λαθος ειμαι κι εγω μια απο αυτους που ψηφισαν το γιωργακη και τωρα βλεπω το λαθος μου... Γιατι ψαχνω και περιμενω απεγνωσμενα καμια προκυρηξη για αν βρω μια δουλεια ωστε να μπορω να ζησω τον εαυτο μου μονη μου και οχι να περιμενω απο τους γονεις μου ακομα να με ζουν... Τι να πω πια με αυτους τους πολιτικους δεν ξερω... Το μονο που ξερω ειναι οτι θενε ολοι τους ολοι ομως σκοτωμα...

Και τι θες να σου κανει ο γιωργακης... Με το ζωρι να σε κανει λιμενικο, ειδικο φρουρο ή στρατιωτικο; Να διαβαζες να παιρνουσες μπατσος ή στρατιωτικος μεσω πανελληνιων ή να εδινες πριν 3 χρονια στις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ για το ευρυτερο δημοσιο ή να εδινες για εποπιας... ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΗΚΑΝ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ...
Agnostos X

Δημοσίευση από Agnostos X »

Παιδια μπαινω συχνα και διαβαζω τι λετε. Πραγματικα αν ενδιαφερομουν θα με ανχωνατε πολυ. Λοιπον 1) για περισυ που λετε και ξαναλετε για τους 1500 που ειχαν ζητηθει, ψαχτε λιγο και δειτε οτι μολις γνωστοποιηθηκαν τα οικονομικα του κρατους ειπαν παγωμα και στα σωματα ασφαλειας, λογω ομως των αναγκων σε προσωπικο στην ΕΛ. ΑΣ αναγκαστηκαν και πηραν τους 500. Απλο;2) Στο νομο 9 περι σωματων ασφαλειας ηδη εχει κατατεθει προταση για να μην ισχεισει το 1/5 λογο τραγικων ελειψεων (Σκεφτειτε το προσωπικο της ΕΛ. ΑΣ. Σε 3 χρονια αν συνεχιστει αυτος ο ρυθμος αποχωρησεων/προσληψεων). Και σκεφτειτε ποσοι περισσοτεροι αστυνομικοι απασχολουνται για την προστασια πολιτικων λογω του δικαιολογημενου φοβου τους. Ενδεικτικα για την προστασια του γραμματεα ενος εκ των κομματων (οχι του Π. Α. Σ. Ο. Κ. Αρα φανταστειτε εκει τι γινεται για ευνοητους λογους αφου ειναι και κυβερνηση και με αυτα τα μετρα κινδινευουν περισσοτερο) απασχολουνται καθημερινα 30 (!) αστυνομικοι (2 στο αυτοκινητο,2 παντα εξω απο το σπιτι του και 2 με συμβατικο της ασφαλειας επι 5 βαρδυες) που μεχρι προτινος απασχολουσε ακριβως τους μισους (15). Η αριθμητικη προβλεψη μου για την προκυρηξη ειναι 750 και πανω (μεχρι και 900) η οποια θα ανακοινωθει στα τελη του Αυγουστου, ισως και αρχες Σεπτεμβριου και 1000-1200 αστυφυλακες.(Και δεν εχει παγωσει τιποτα. Ολο και καπου περνουν 30 ατομα 50 ατομα ειδικα σε Υπουργεια και παρακλαδια Υπουργειων. Αλλα τωρα πλεον για αλλου στο δημοσιο θελει τρελο δοντι.) Οσο για αυτον που γραφει 500 αξιωματικοι, φιλε χωρις παρεξηγηση δε χερεις τι σου γινεται. Υπαρχει περιπτωση στην προσεχη 3ετια μεχρι και καταργησης της σχολης αξιωματικων.3) Στην αλλαγη μοριων για την ωρα το μονο που συζητιεται ειναι η μοριοδοτηση οσων υπηρετησαν στην προεδρικη φρουρα. Τα πτυχεια απο Α. Ε. Ι. Και Τ. Ε. Ι. Καθως και EC.D.L και Π. Ε. Ι και το ενδεχομενο μειωσης του οριου ηλικιας ειναι παλι παπατζες. Για το τελευταιο ενημερωτικα δειτε ποσο ειναι το οριο για την εισαγωγη στις περισσοτερες Ευρωπαικες χωρες.4) Οσο για το λιμενικο και τους πυροσβεστες ευχηθειτε να βγουν αυτες πρωτα, γιατι φιλε Army οι περισσοτεροι που κανουν χαρτια και δη οι περισσοτεροι υψυλοβαθμοι (κατι απολυτηρια 16 και πανω που βλεπεις) ουτε σε εφιαλτη τους δεν εβλεπαν την αστυνομια. Ειναι η εσχατη λυση για δουλεια. Αλλιως τα απολυτηρια 15 και πανω θα χαν μπει στην αστυφυλακων. Με τις αλλες 2 προκυρηψεις θα φυγουν οι υψηλοβαθμοι και τα μεγαλα βυσματα. Απλο και αυτο; Πολυ απλο!5) Τα μεγαλα βυσματα παιζουν πολυ μεγαλο ρολο στον αριθμο των επιλαχοντων. Φετος ειδατε ποσοι κοπηκαν. Και για χαζους λογους (δε τα βγαζω απο το μυαλο μου, οποιος θελει το πιστευει δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν).6) Οσο για εσας απο την σχολη, απλα σας αναφερανε οτι θα παρει και φετος ατομα και πως απλα πιστευουν λογω κρισης οτι θα παιξουν παλι στους 500. Ποιος σας τα λεει; Ο κοντουλης ο εκπαιδευτης ο ξανθος που περπαταει με ανοιχτα ποδια σα το Ρομποκοπ; Ρε παιδια, μου θυμιζεται το "μου ειπε ο ταδε σκοπος το ενα και μιλησα με τη θεια μου (που ειναι καθαριστρια στη Γ. Α. Δ. Α) και μου ειπε το αλλο. " Πιστεψτε με αυτοι θα μαθουν οταν το μαθεται και εσεις (οταν βγει!) Οποιος θελει ας με ακουσει και ας ηρεμησει. Ευχομαι καλη τυχη σε ολους σας και ειδικα σε αυτους που πραγματικα το θελετε και που αγαπατε την ελληνικη αστυνομια και δεν το βλεπετε απλα σα δουλεια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Agnostos X έγραψε:4) Οσο για το λιμενικο και τους πυροσβεστες ευχηθειτε να βγουν αυτες πρωτα, γιατι φιλε Army οι περισσοτεροι που κανουν χαρτια και δη οι περισσοτεροι υψυλοβαθμοι (κατι απολυτηρια 16 και πανω που βλεπεις) ουτε σε εφιαλτη τους δεν εβλεπαν την αστυνομια. Ειναι η εσχατη λυση για δουλεια. Αλλιως τα απολυτηρια 15 και πανω θα χαν μπει στην αστυφυλακων. Με τις αλλες 2 προκυρηψεις θα φυγουν οι υψηλοβαθμοι και τα μεγαλα βυσματα. Απλο και αυτο; Πολυ απλο!

Φίλε επειδή τα βλέπεις όλα πολύ απλά δεν είδες την μεγαλύτερη λεπτομέρια. Ότι στην πυροσβεστική θα πάρει με 5ετη σύμβαση και στο λιμενικό παίζεται ακόμα αν θα πάρει 100 άτομα. Απλό; Πολύ απλό!

Agnostos X

5 χρονια συμβαση και μετα θα γινουν μονιμοι... Και θα το δεις... Απλο; Πολυ απλο... Και οι 100 Λοιμενικοι κοντος ψαλμος. Μονο να τους απογοητευεις ξερεις Army.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Agnostos X έγραψε:5 χρονια συμβαση και μετα θα γινουν μονιμοι... Και θα το δεις... Απλο; Πολυ απλο.. Και οι 100 Λοιμενικοι κοντος ψαλμος. Μονο να τους απογοητευεις ξερεις Army.

Φαίνεται ότι δεν το έχεις μεγάλε, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Καλά μυαλά σου εύχομαι και να ενημερώνεσαι ποιο καλά άλλη φορά Εικόνα

Agnostos X

Καλα φιλε. Η πορεια θα δειξει.
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Greko, από που προκύπτει από την εγκύκλιο ότι ενεκρίθησαν 500 θέσεις ειδικών φρουρών; Γιατί εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Ειναι σιγουρο οτι απεριψε τις 4500 ;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

TEO έγραψε:Ειναι σιγουρο οτι απεριψε τις 4500 ;

Ειναι 100% σιγουρο οτι το υπροπο δεν θα προσλαβει 4500 στα σωματα ασφαλειας αλλα πολυ λιγοτερους... Οι 500 ειδικοι φρουροι εχουν εγκριθει... Τωρα για το ποσους εποχικους πυροσβεστες θα παρει σιγουρα θα ειναι πολλοι λιγοτεροι απο τους 4000 που ηθελε. Οσο για τους αξιωματικους στο λς με την μειωση των θεσεων παλι στον αερα ειναι ανεξαρτητως και εαν εγκριθηκε απο το γεν λογ του κρατους. Η νεα εγκυκλιος του ραγκουση ειναι χειροτερη απο την προυγουμενη και πλεον το υπουργειο εσωτερικων ελεγχει ολες τις προσληψεις. Φετος συνταξιοδοτηθηκαν περιπου 53000 σε ολο τον δημοσιο τομεα οποτε με την αναλογια του 1 προς 5 θα πρεπει να προσληφθουν 10000. Απο αυτους οι μισες περιπου θεσεις θα καλυφθουν απο τις μεταταξεις και γι' αυτο το υπουργειο εσωτερικων απερριψε τις 4500 θεσεις που θελει το υπροπο.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

giorgos έγραψε:Greko, από που προκύπτει από την εγκύκλιο ότι ενεκρίθησαν 500 θέσεις ειδικών φρουρών; Γιατί εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο

οι 500 ειδικοι φρουροι εχουν εγκριθει. Την πληροφορια μπορεις να την διασταυρωσεις απο το ειδησιογραφικο τμημα της ΝΕΤ.
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Οι θέσεις για τους αξιωματικούς του λιμενικού εγκρίθηκαν, αλλά μέχρι στιγμής είναι στον αέρα. Πιθανολογώ ότι το ίδιο θα γίνει και με τους ειδικούς φρουρους. Μπορεί να εγκρίθηκαν 500 θέσεις και να ακούγεται ότι θα βγει προκήρυξη το δεύτερο εξάμηνο, ωστόσο μπορεί να μείνει και αυτό στον αέρα για κάποια περίοδο.

basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από basilis.lok »

Greek_Army έγραψε:
Agnostos X έγραψε:5 χρονια συμβαση και μετα θα γινουν μονιμοι... Και θα το δεις... Απλο; Πολυ απλο.. Και οι 100 Λοιμενικοι κοντος ψαλμος. Μονο να τους απογοητευεις ξερεις Army.

Φαίνεται ότι δεν το έχεις μεγάλε, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Καλά μυαλά σου εύχομαι και να ενημερώνεσαι ποιο καλά άλλη φορά Εικόνα

παιδια και στους πυροσβ.5 ετης υποχρεωσης ειναι το ιδιο με τους ειδ. Φρουρους! Και αυτοι 5 χρονια ειναι με συμβαση και μετα γινονται μονιμοι! Μετα τα 5 χρονια αφου δεν εχεις ξεπερασει το 35 ετος της ηλικιας σου μπορεις να κανεις ετηση και να γινεις πυροσβεστης! Ετσι λεει ο υπουργοσ!
kallia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kallia »

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

basilis.lok έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

παιδια και στους πυροσβ.5 ετης υποχρεωσης ειναι το ιδιο με τους ειδ. Φρουρους! Και αυτοι 5 χρονια ειναι με συμβαση και μετα γινονται μονιμοι! Μετα τα 5 χρονια αφου δεν εχεις ξεπερασει το 35 ετος της ηλικιας σου μπορεις να κανεις ετηση και να γινεις πυροσβεστης!Ετσι λεει ο υπουργοσ!

Σωθήκαμε.Εικόνα
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από basilis.lok »

Greek_Army έγραψε:
basilis.lok έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

παιδια και στους πυροσβ.5 ετης υποχρεωσης ειναι το ιδιο με τους ειδ. Φρουρους! Και αυτοι 5 χρονια ειναι με συμβαση και μετα γινονται μονιμοι! Μετα τα 5 χρονια αφου δεν εχεις ξεπερασει το 35 ετος της ηλικιας σου μπορεις να κανεις ετηση και να γινεις πυροσβεστης!Ετσι λεει ο υπουργοσ!

Σωθήκαμε.Εικόνα
μα τωρα εχουν βγαλει την γραπτη διαταγη οπου τα λεει ολα ξεκαθαρα... Δεν γινεται να τα ανερεσουν ολα αυτα ενω γινουν οι προσληψεις. Θα δουμε αν βγειΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες