ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη
Φυσικά και συνεχίζεις να παραμένεις Καταδρομέας, είτε πάς είτε δεν πας ΕΛΔΥΚ.
Να συμπληρωσω, στη ερωτηση του παιδιου, αν πας ελδυκ, πληρωνεσε, αλλα μενεις μεσα στο στρατοπαιδο ι νοικιαζειs σπιτι?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Στην Κυπρο εχει Μοιρα Καταδρομων οχι Πεζοναυτες. Για Σωματα Ασφαλειας δεν παιρνεις παραπανω μορια στην Κυπρο.pezikarios έγραψε: Αλλα επιθυμω να παω ειδικες δυναμεις ως πεζοναυτης... Τι αθληματα πρεπει να περασω και περνεις περισσοτερα μορια αν πας πεζικο στην κυπρο η ως πεζοναυτης;
Παιρνεις κατι λιγα παραπανω 200ε νομιζω, αλλα μενεις μεσαSofos20 έγραψε:Να συμπληρωσω, στη ερωτηση του παιδιου, αν πας ελδυκ, πληρωνεσε, αλλα μενεις μεσα στο στρατοπαιδο ι νοικιαζειs σπιτι?
Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Άμα Με έχουν πάρει στους πεζοναύτες στην Αυλώνα και δηλώσω οτι επιθυμώ να Πάω Στην Κύπρο, θα αλλάξω κατευθείαν Σε ΛΟΚ, ή μπορεί να Πάω Και ως κανονικός φαντάρος, χάνοντας έτσι την θέση μου στις ειδικές δυνάμεις; Έχω ακούσει οτι δεν υπάρχουν πεζοναύτες στην Κύπρο γι αυτό ρωτάω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Nikos4 έγραψε:Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Άμα Με έχουν πάρει στους πεζοναύτες στην Αυλώνα και δηλώσω οτι επιθυμώ να Πάω Στην Κύπρο, θα αλλάξω κατευθείαν Σε ΛΟΚ, ή μπορεί να Πάω Και ως κανονικός φαντάρος, χάνοντας έτσι την θέση μου στις ειδικές δυνάμεις; Έχω ακούσει οτι δεν υπάρχουν πεζοναύτες στην Κύπρο γι αυτό ρωτάω.
Δεν υπάρχουνε πεζονάυτες στην Κύπρο. Θα πρέπει να αλλάξεις και να γίνεις καταδρομέας
Nikos4 έγραψε:Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Άμα Με έχουν πάρει στους πεζοναύτες στην Αυλώνα και δηλώσω οτι επιθυμώ να Πάω Στην Κύπρο, θα αλλάξω κατευθείαν Σε ΛΟΚ, ή μπορεί να Πάω Και ως κανονικός φαντάρος, χάνοντας έτσι την θέση μου στις ειδικές δυνάμεις; Έχω ακούσει οτι δεν υπάρχουν πεζοναύτες στην Κύπρο γι αυτό ρωτάω.
35 ΜΚ αναγκαστικά.
Μεγάλη εμπειρία!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 

Παιδιά καλησπέρα,
Παρουσιάζομαι 7 Φλεβ. Αρτα υγειονομικό λόγω πτυχίου. Θέλω οπωσδήποτε να δηλώσω Κύπρο ΕΛΔΥΚ. Έχω πιθανότητες να πάω; Παίρνουν σε όλες τις σειρές για Κύπρο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παρουσιάζομαι 7 Φλεβ. Αρτα υγειονομικό λόγω πτυχίου. Θέλω οπωσδήποτε να δηλώσω Κύπρο ΕΛΔΥΚ. Έχω πιθανότητες να πάω; Παίρνουν σε όλες τις σειρές για Κύπρο;
-
- Στρατηγός
Μάκης έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,
Αν δηλώσεις θα πας
Greek_Army έγραψε:Μάκης έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,
Αν δηλώσεις θα πας
Δεν είναι έτσι. Όταν πήγε ο αδελφός μου μου είπε οτι στείλανε μερικούς που δήλωσαν οτι δεν θέλουν να πάνε στην Κύπρο, στην Κύπρο ενώ μερικούς που δήλωσαν οτι επιθυμούν να πάνε δεν τους πήραν.
-
- Στρατηγός
Δεν παίζει. Όσοι δηλώνουνε πηγαίνουνε
Παιδια οσοι δικαιουνται 8μηνο μπορουν να πανε κυπρο ειδικες δυναμεις;
Ωραια. Διαβασα καπου οτι τα 8μηνα δεν τα στελνουν κυπρο, αληθευει;
Μπορεί κανείς να δηλώσει και Υποψήφιος Ε. Α. και ΕΛΔΥΚ; Το λέω προφανώς όχι με την προοπτική να ισχύσουν και Τα δύο, αλλά ώστε να μην αναιρέσει η μία επιλογή μου την άλλη, καθότι θα ήθελα πολύ να επιλεχθώ σε ένα εκ των δύο...
-
- Στρατηγός
Βασίλης έγραψε:Μπορεί κανείς να δηλώσει και Υποψήφιος Ε. Α. Και ΕΛΔΥΚ; Το λέω προφανώς όχι με την προοπτική να ισχύσουν και Τα δύο, αλλά ώστε να μην αναιρέσει η μία επιλογή μου την άλλη, καθότι θα ήθελα πολύ να επιλεχθώ σε ένα εκ των δύο...
ΥΕΑ και ΕΛΔΥΚ=ξεχασέ το
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης