Τι θα λέγατε να γράψουμε εδώ τις ποινές κράτησης που έχουμε φάει (και την ΕΣΣΟ μας) για να βλέπουν και οι νέοι πως πάει το πράγμα από πειθαρχεία;
Ξεκινώ εγώ και ελπίζω να υπάρχει συνέχεια. Έχω φάει κατά την εκπαίδευση για ΥΕΑ
24 ωρη κράτηση για χαλαρή εξάρτηση
4 μέρες κράτηση γιατί άργησα στη σκοπιά κατά 5'
4 μέρες κράτηση γιατί ξέχασα το άγημα για τη σημαία
3 μέρες κράτηση γιατί άργησα στη σκοπιά κατά 20'
Να πω απλά ότι οι τρεις τελευταίες ποινές κράτησης ήταν γιατί με 4,5 ώρες ύπνο κατά μέσο όρο για 2 μήνες ο εγκέφαλός μας είχε κάψει φλάτζες και ξεχνάγαμε και τα βασικά.
ας πω τη γνωμη μου. τζαμπα ειναι. γιατι μονο κρατηση; εσυ ησουν αξκος ετσι δεν ειναι; γιατι οχι και φυλακων; και εδω θα γραφουν και οπλιτες; αχταρμας δεν θα γινει;
2μερες κρατηση γιατι δεν ειχα δειξει στον νεο πως να αδιαβροχοποιησει το μπερκινγκ του 4 μερες κρατηση γιατι δεν ειχα ξυριστει(2 μερες αξυριστος στα λελε μου) 4 μερες κρατηση γιατι καθομουν στην σκοπια(και λιγες ηταν) 2 μερες κρατηση γιατι ειχα φυγει για αδεια και ειχα αφησει τα αρβυλα κατω απο το κρεβατι(δεν ενοχλουσαν ουτε μυριζαν τεσπα) 08 Γ ΕΣΣΟ 304
asimike έγραψε:2μερες κρατηση γιατι δεν ειχα δειξει στον νεο πως να αδιαβροχοποιησει το μπερκινγκ του 4 μερες κρατηση γιατι δεν ειχα ξυριστει(2 μερες αξυριστος στα λελε μου) 4 μερες κρατηση γιατι καθομουν στην σκοπια(και λιγες ηταν) 2 μερες κρατηση γιατι ειχα φυγει για αδεια και ειχα αφησει τα αρβυλα κατω απο το κρεβατι(δεν ενοχλουσαν ουτε μυριζαν τεσπα) 08 Γ ΕΣΣΟ 304