Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
giannis__!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giannis__!! »

Παιδια θελω να ρωτισω 2 πραγματα 1) μπορει να μου πει καποιος αν ξερει πια ειναι τα αθληματα για τα αλεξιπτοτα; Διαβασα οτι ειναι 20 καμψεις 30 κοιλιακους 1 μιλι σε 7 λεπτα και 6 ελξεις... Ισχυουν αυτα;2) αν κανεις πιο πολλες επαναλιψεις ειναι και πιο ευκολο να σε παρουν;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δες και τα προηούμενα μηνύματα.Εικόνα
σταματης
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από σταματης »

40 καμψεις 40 κοιλιακους 4 ελξεις και κατω απο 7.30 1 μιλι... Αυτα ειναι τα απαιτουμενα απο εκει και περα μπορεις να κανεις οσο παραπανω θες μεσα στο χρονο που σου δινουν... Συνηθως 1 λεπτο... Γ

mihalis19

Δημοσίευση από mihalis19 »

Παιδια γίνεται λίγο μπλέξιμο ο ένας λέει 30 κάμψεις ο άλλος 40 αλλοι κοιλιακοί... Τι από όλα αυτά ισχύει τελικ; Διαβάζοντας όλο το θέμα εγώ πιο πολύ μπερδεύτηκα παρά έμαθα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

AΚού να δεις τι παίζει. Ο hyper μπήκε τον αύγουστο. Αν ο σταμάτης μπήκε τον φεβρουάριο. Τότε θα αλλάξανε τα αθλήματα. Γενικά στις ειδικές δυνάμεις εσσό με εσσό αλλάζουνε πολλά!
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από giwrgos19 »

Ο καθενας εδω λεει τα δικα του. Στην 314 που εδωσα και εγω τωρα τελευταια για να μπεις στα αλεξιπτωτα πρεπει να κανεις τουλαχιστον 30 καμσεις,35 κοιλιακους,4ελξεις και το μιλι κατω απο 7.30... ! Και μετα για σβεα θελει 40 καμσεις,40 κοιλιακους (η 45 δεν θυμαμαι σιγουρα),7 ελξεις και το μιλι σε 6.30! Αυτα ειναι στανταρ Και δεν αλλαζουν απο εσσο σε εσσο...
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
GRsoldr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GRsoldr »

Θα ηθελα να ρωτησω... Σε ενα μηνα μπενω και ειμαι πορομενος στη σκεψη. Απλα δεν ξερω
1 βγαζω περιπου 50 καψεις 15 ελξεις και 80 κοιλιακους. Υπαρχει περιπτοση να κοπω απο καποιο βυσμα.

2 επιδη ακουω λογο τον βυσματον η εκπεδευση ειναι πιο ελαστικη Ισχυει αυτο;

3 επιδη δυστηχως δεν εχω τελιωσει το λυκειο παω νυχτερινο και δεν με πηρε ηλικιακα (ειμαι 21) η αναβολη απο οτι μου ειπαν στη στρατολογια και δεν θελω και ολας... Μπωρω να παω για αλεξηπτωτα λοκ την κανονικη θητια μου;

οποιος δεν ειναι σηγουρος καλητερα μην απαντηση! Εχω διαβασει πολλα και πιο πολυ σε μπερδευουν παρα σε ενημερωνουν. Οποιος εχει τις γνωσεις ελπιζω να απαντησει σηντομα μπενω Μαιο/2011 και θα ηθελα να ξερω.

ευχαριστω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

GRsoldr έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω... Σε ενα μηνα μπενω και ειμαι πορομενος στη σκεψη. Απλα δεν ξερω
1 βγαζω περιπου 50 καψεις 15 ελξεις και 80 κοιλιακους. Υπαρχει περιπτοση να κοπω απο καποιο βυσμα.

2 επιδη ακουω λογο τον βυσματον η εκπεδευση ειναι πιο ελαστικη Ισχυει αυτο;

3 επιδη δυστηχως δεν εχω τελιωσει το λυκειο παω νυχτερινο και δεν με πηρε ηλικιακα (ειμαι 21) η αναβολη απο οτι μου ειπαν στη στρατολογια και δεν θελω και ολας... Μπωρω να παω για αλεξηπτωτα λοκ την κανονικη θητια μου;

οποιος δεν ειναι σηγουρος καλητερα μην απαντηση! Εχω διαβασει πολλα και πιο πολυ σε μπερδευουν παρα σε ενημερωνουν. Οποιος εχει τις γνωσεις ελπιζω να απαντησει σηντομα μπενω Μαιο/2011 και θα ηθελα να ξερω.

ευχαριστω!

1.Aν τα βγάζεις αυτά όχι δεν θα σε κόψει κανένας
2. Σίγα μην είναι ποιο ελαστική η εκπαίδευση. Αλεξίπτωτα πηγαίνεις μέγαλε. Όχι υγειονομικο
3. Αλεξίπτωτα η Λοκ; Σε ένα από τα 2 μπορείς να πας, όχι και στα 2.
GRsoldr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από GRsoldr »

Δεν ξερω και πολλα φωτηστε με ! Δηλ. Αλεξηπτωτηστης, καταδρομεας, και λοκ, διαφερουν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εννοείται είναι 3 διαφορετικές κατηγόριες. Διάβασε το άρθρο και θα καταλάβεις
GRsoldr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από GRsoldr »

Δυναμεις αλεξιπτωτιστων με λιγα λογια! Δεν πιστεβο να εχω προβλημα λογο σχολειου ε;
ευχαριστω παντος με βοηθησες αρκετα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι δεν θα έχεις
Στυλιανός

Δημοσίευση από Στυλιανός »

Καλησπέρα σας και απο εμένα. Μπαίνω στρατό το Μάιο και στη στρατολογια εχω επιλέξει στρατο ξηράς.

επισης ειμαι προστατης και 8α κάνω 8 μήνες.

1ον. Με αυτα τι πρέπει να κάνω για να πάω αλεξίπτωτα πέρα απο τα τέστ που έχουμε πει; Απλά το δηλώνω οταν μπώ οτι 8ελω αλεξιπτωτα και ειμαι καλυμένος; Η δεν γίνεται τώρα; Και επισης η θητεια μου θα ειναι και στα αλεξίπτωτα αν περασω 8 μηνες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

costasd έγραψε:Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα:

1ον: Κόβω την αναβολή στο διάστημα 1 Μάη-31 Ιούλη για να μπώ στην Εσσό του Νοεμβρίου. Στο Ρούφ θα δηλώσω οτι με ενδειαφέρει να πάω Ειδηκές Δυνάμεις/Αλεξιπτωτιστές. Θα έρθει μετα χαρτί που θα μου πεί που παρουσιάζομαι ή θα το μάθω εκείνη την ώρα; Παρουσιάζομαι σε συγκεκριμένες μονάδες ή απ'όπου παρουσιαστώ με στέλνουν Μ. Πεύκο;

2ον: Είμαι σε κάλη φυσική κατάσταση, θα πιώ όπως Όλοι, δεν καπνίζω, δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα και δεν έχω ράμματα. Υπάρχει λόγος να με κόψει ιατρός;(Ένας που γνωρίζω πέρασε τον χειρούργο αλλά κόπηκε απο τον ουρολόγο. Δέν ρώτησα το γιατί.)

Όταν έρθει το χαρτί θα μάθεις που παρουσιάζεσαι, όπου και να παρουσιαστείς εκτός από αεροπορία-ναυτικό έχεις την δυνατότητα να πας ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα επίσης δεν σε κόβουνε αφού είσαι μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα υγείας
costasd
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από costasd »

Greek_Army έγραψε:
costasd έγραψε: Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα:

1ον: Κόβω την αναβολή στο διάστημα 1 Μάη-31 Ιούλη για να μπώ στην Εσσό του Νοεμβρίου. Στο Ρούφ θα δηλώσω οτι με ενδειαφέρει να πάω Ειδηκές Δυνάμεις/Αλεξιπτωτιστές. Θα έρθει μετα χαρτί που θα μου πεί που παρουσιάζομαι ή θα το μάθω εκείνη την ώρα; Παρουσιάζομαι σε συγκεκριμένες μονάδες ή απ'όπου παρουσιαστώ με στέλνουν Μ. Πεύκο;

2ον: Είμαι σε κάλη φυσική κατάσταση, θα πιώ όπως Όλοι, δεν καπνίζω, δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα και δεν έχω ράμματα. Υπάρχει λόγος να με κόψει ιατρός;(Ένας που γνωρίζω πέρασε τον χειρούργο αλλά κόπηκε απο τον ουρολόγο. Δέν ρώτησα το γιατί.)

Όταν έρθει το χαρτί θα μάθεις που παρουσιάζεσαι, όπου και να παρουσιαστείς εκτός από αεροπορία-ναυτικό έχεις την δυνατότητα να πας ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα επίσης δεν σε κόβουνε αφού είσαι μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα υγείας

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες