Εμεις στο ΚΕΕΔ τα δωσαμε 3-4η μερα αφου παρουσιαστηκαμε και ειμασταν κομματια γιατι επεξε αυπνια στην αρχη μετα στο Τ/Π. Ε. Ν καθε παρασκευη ειχε αθληματα για να βελτιωσεις επιδοσειςΠολίτης έγραψε:Hyper σε ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες και μου απαντησες, μια τελευταια ερωτηση θα ηθελα να σου κανω. Τα αθληματα για να μπεις αλεξιπτωτα τα δινεις μετα την οκρωμοσια σωστα;
Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Στα αλεξιπτωτα ετσι γινονται για να μπεις απλως ειδικες δυναμεις τις κανεις οπως να ναι τις ελξειςgiwrgos19 έγραψε:Καταρχας καλημερα. Εχω ξανακανει post αυτο το μηνυμα σε αλλο thread αλλα δεν μου απαντησαν... Διαβαζοντας προηγουμενες σελιδες και κανοντας μια σχετικη αναζητηση διαπίστωσα οτι οι αποψεις διίστανται, για αυτο ας μου απαντησει οποιος γνωριζει με σιγουρα ή οποιος εχει καταταγει προσφατα... Για να μπεις στις ειδικες δυναμεις οι ελξεις που κανεις ειναι οπως θελεις εσυ ή υποχρεοτικα ανοιχτου τυπου οπως διχνει η εικονα;(αν κανω λαθος με την εικονα και ειναι αλλου τυπου διορθωστεμε)
Hyper έγραψε:Στα αλεξιπτωτα ετσι γινονται για να μπεις απλως ειδικες δυναμεις τις κανεις οπως να ναι τις ελξειςgiwrgos19 έγραψε:Καταρχας καλημερα. Εχω ξανακανει post αυτο το μηνυμα σε αλλο thread αλλα δεν μου απαντησαν... Διαβαζοντας προηγουμενες σελιδες και κανοντας μια σχετικη αναζητηση διαπίστωσα οτι οι αποψεις διίστανται, για αυτο ας μου απαντησει οποιος γνωριζει με σιγουρα ή οποιος εχει καταταγει προσφατα... Για να μπεις στις ειδικες δυναμεις οι ελξεις που κανεις ειναι οπως θελεις εσυ ή υποχρεοτικα ανοιχτου τυπου οπως διχνει η εικονα;(αν κανω λαθος με την εικονα και ειναι αλλου τυπου διορθωστεμε)
Σε ευχαριστω Για την απαντιση hyper... Μπορεις να μου πεις και ποσες ακριβως χρειαζονται;
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
ελαχιστο = 4giwrgos19 έγραψε:Hyper έγραψε:Στα αλεξιπτωτα ετσι γινονται για να μπεις απλως ειδικες δυναμεις τις κανεις οπως να ναι τις ελξειςgiwrgos19 έγραψε:Καταρχας καλημερα. Εχω ξανακανει post αυτο το μηνυμα σε αλλο thread αλλα δεν μου απαντησαν... Διαβαζοντας προηγουμενες σελιδες και κανοντας μια σχετικη αναζητηση διαπίστωσα οτι οι αποψεις διίστανται, για αυτο ας μου απαντησει οποιος γνωριζει με σιγουρα ή οποιος εχει καταταγει προσφατα... Για να μπεις στις ειδικες δυναμεις οι ελξεις που κανεις ειναι οπως θελεις εσυ ή υποχρεοτικα ανοιχτου τυπου οπως διχνει η εικονα;(αν κανω λαθος με την εικονα και ειναι αλλου τυπου διορθωστεμε)
Σε ευχαριστω Για την απαντιση hyper... Μπορεις να μου πεις και ποσες ακριβως χρειαζονται;
Σε ευχαριστω
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Παιδιά επειδή δήλωσα απλός καταδρομέας μπορώ να το αλλάξω και να μπω αλεξιπτωτιστής καταδρομέας;
ναιGeust έγραψε:Παιδιά επειδή δήλωσα απλός καταδρομέας μπορώ να το αλλάξω και να μπω αλεξιπτωτιστής καταδρομέας;
Παιδιά εχω κατι αποροιες σε σχεση με τους αλεξιπτωτιστες για να σε παρουν πρεπει να εχεις συγκεκριμενο σωματοτιπο; Εννοω για υψος σωμα κτλπ...
jim_kar έγραψε:Παιδιά εχω κατι αποροιες σε σχεση με τους αλεξιπτωτιστες για να σε παρουν πρεπει να εχεις συγκεκριμενο σωματοτιπο; Εννοω για υψος σωμα κτλπ...
Όχι.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Καλησπερα παιδια πριν απο 3 βδομαδες περιπου παρουσιαστηκα στο Μ. Πευκο ειχα δηλωσει αλεξιπτωτα και επειδη ειχα μεγαλη αγωνια για το τι θα γινει εκει μεσα θυμαμαι που ειχα διαβασει ολα τα ποστς απο αυτο εδω το forum για να φυγω οσο το δυνατον πιο ενημερωμενος. Για να ανταπωδωσω λοιπον θα σας γραψω αναλυτικα οτι συνεβη στη δικια μου τουλαχιστον σειρα (2011 Α) για να καταγει καποιος στους υποψηφιους αλεξιπτωτιστες.
Τους πηραν σχεδον -ολους-, ξεχαστε τις παπατζες του στυλ δεν εχεις μεσο; Δεν μπαινεις αλεξιπτωτα!171 ατομα περασαν αλεξιπτωτα απο τα 200 περιπου που το ειχαν δηλωσει. Εγω προσωπικα εκανα 57 καμψεις,50 κοιλιακους,5.50 το μιλι και 9 ελξεις και ημουν κατα πολυ πανω απο το μεσο ορο στις επιδοσεις. Τα αθληματα ξεκινησαμε να τα δινουμε 3 μερες αφου περασαμε την πυλη και αν καποιος πιστευε οτι δεν τα ειχε παει καλα μπορουσε να δωσει και την επομενη μερα για να ανεβασει τις επιδοσεις του. Δεν υπαρχει συγκεκριμενη σειρα στα αθληματα, οπως θελει ο καθε αξιωματικος θα γινει. Ο δικος μας, μας εβαλε να τρεξουμε πρωτα το μιλι μετα καμψεις μετα κοιλιακους και τελος ελξεις και υπαρχει αρκετος χρονος μεταξυ των ασκησεων, πανω απο 5 λεπτα, γιατι δεν κανουν ταυτοχρονα πχ 50 ατομα καμψεις αλλα τις τσιμπανε ανα 4 αντε ανα 8 ατομα. Ναι υπηρχαν και τα βυσματα που ουτε μια ελξη δεν εβγαλαν και περασαν αλλα καποιος που εχει προετοιμαστει σοβαρα για αυτο που εχει να αντιμετωπισει πιστευω οτι θα περασει.
Ειμαι ο πολιτης που ειχε γραψει πιο παλια ενα αλλο ποστ στις 28/Ιανουαρίου/2011 ώρα 02:15 σε αυτο εδω το thread.
Τους πηραν σχεδον -ολους-, ξεχαστε τις παπατζες του στυλ δεν εχεις μεσο; Δεν μπαινεις αλεξιπτωτα!171 ατομα περασαν αλεξιπτωτα απο τα 200 περιπου που το ειχαν δηλωσει. Εγω προσωπικα εκανα 57 καμψεις,50 κοιλιακους,5.50 το μιλι και 9 ελξεις και ημουν κατα πολυ πανω απο το μεσο ορο στις επιδοσεις. Τα αθληματα ξεκινησαμε να τα δινουμε 3 μερες αφου περασαμε την πυλη και αν καποιος πιστευε οτι δεν τα ειχε παει καλα μπορουσε να δωσει και την επομενη μερα για να ανεβασει τις επιδοσεις του. Δεν υπαρχει συγκεκριμενη σειρα στα αθληματα, οπως θελει ο καθε αξιωματικος θα γινει. Ο δικος μας, μας εβαλε να τρεξουμε πρωτα το μιλι μετα καμψεις μετα κοιλιακους και τελος ελξεις και υπαρχει αρκετος χρονος μεταξυ των ασκησεων, πανω απο 5 λεπτα, γιατι δεν κανουν ταυτοχρονα πχ 50 ατομα καμψεις αλλα τις τσιμπανε ανα 4 αντε ανα 8 ατομα. Ναι υπηρχαν και τα βυσματα που ουτε μια ελξη δεν εβγαλαν και περασαν αλλα καποιος που εχει προετοιμαστει σοβαρα για αυτο που εχει να αντιμετωπισει πιστευω οτι θα περασει.
Ειμαι ο πολιτης που ειχε γραψει πιο παλια ενα αλλο ποστ στις 28/Ιανουαρίου/2011 ώρα 02:15 σε αυτο εδω το thread.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σου φιλε μου. Ειπες οτι εσυ ησουν πολυ πανω απο τα ορια. Μπορεις να μου πεις αν θυμασαι ποια ηταν ακριβως τα ορια; Γιατι εγω παρουσιαστηκα στο 547 ΤΠ Ρεθυμνο, και μας εκαναν και εμας καποια τεστ για υποψηφιους αλ/τιστες, για να συγκρινω αν ηταν τα ιδια?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Αν έδωσες τις 20 κάμψεις,5 έλξεις και 1 χιλιόμετρο καμία σχέση. Αυτά είναι για να πας στις ειδικές δυνάμεις και όχι στα αλεξίπτωτα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
171 μπορει να φυγανε για αλεξιπτωτα (ΣΒΕΑ). Το ποσοι απο αυτους θα μεινουν και θα παρουν πουλαδα ειναι αλλη ιστορια...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Καλησπέρα παιδιά μετά από πολύ καιρό ξανά στο φόρουμ, καλή θητεία στους νεοσύλλεκτους και καλή δύναμη!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης