Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:εγω μπηκα με φακους και μου ριξε 5 μερες φυλακη επειδη κ καλα Πηγα να τον κοροιδεψω αν κ δεν ηταν αυτη η προθεση μου Οσο για το οριο ειναι οπως εχω γραψει 100% μπηκα και τα ειδ
Καλημερα!!! Κλασσικος στρατος, οπως και το αλλο που εχω ακουσει:

- 10μερες Φυλακη

- Γιατι κ. Λοχαγε?

- Δεν ξερεις?

- Οχι!

- Και αλλες 5 για να σκεφτεις τι μαλακια εκανες!

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:εγω μπηκα με φακους και μου ριξε 5 μερες φυλακη επειδη κ καλα Πηγα να τον κοροιδεψω αν κ δεν ηταν αυτη η προθεση μου Οσο για το οριο ειναι οπως εχω γραψει 100% μπηκα και τα ειδ
Καλημερα! Κλασσικος στρατος, οπως και το αλλο που εχω ακουσει:

- 10μερες Φυλακη

- Γιατι κ. Λοχαγε;

- Δεν ξερεις;

- Οχι!

- Και αλλες 5 για να σκεφτεις τι μαλακια εκανες!

Σας εχουν βαλει να γεμιζετε κουβαδακια με νερο μεχρι να αδειασετε την θαλασσα;Εικόνα Εμεις επειδη ειμασταν πολλοι προσπαθησαμε με τις χουφτεςΕικόνα ...
D3viL
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D3viL »

Καταρχην καλως σας βρηκα σαν νεο μελος και σας ευχαριστω προκαταβοληκα για το ενδιαφερον που ελπιζω να δειξετε... Ειμαι 21 και τωρα τελειωνω το λυκειο διοτι μικρος την ειχα δει μαγκας οπως οι περισσοτεροι τεσπα... Εχω αναβολη μεχρι και φετος και θελω να μπω αλεξιπτωτα γιατι εκτος απο την προσωπικη μου καυλα και αγαπη για την ΕΛΛΑΣ θελω να μπω αστυνομια μετα και εκτος απο ολλα αυτα θελω να κανω περιφανω τον πατερα μου Σαν καταδρομεας κιαυτος. Και για την παρτυ μου να κανω κατι που αξιζει πραγματικα και οχι να λουφαρο σαν το κοπροσκυλο ολοι μερα. Τελος παντων ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. Ειμαι 1,76 95 κιλα εκανα πιτσιρικος ελληνορομαικη 4χρονια Και βαρη την υποδομη την εχω αλλα εχω και μπυροκοιλια. Βεβεα με τον καιρο αφου τα γαμησα ολλα απο τους μπαφους το αλκοολ και τα τσιγαρα εχο πεση οχι σωματικα αλλα φυσικη κατασταση τωρα εχω ξεκινηση καπια διατροφη και τετια αλλα δν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος φοβαμε μην με κοψουνε... Ειναι οντος δυσκολα; Θελει να ξεκινησω εντατικα προπονιση;

επειδη το θελω πολυ γτ πραγματικα το αγαπαω αυτο Σκεφτομαι αμα μου πουνε κοβεσε να μην σηκωθω και φυγω αλλα να κατσω εκει Μεχρι να τους πεισω Και να τους πω αν δεν περασω δεν φευγω απο δω θα κανω ασκησεις ολοι μερα μεχρι να σας δειξω οτι ειμαι καταληλως. Λετε να φαω κλοτσες η καμπανα; Η θα μου δωσουνε την ευκερια; Το θελω τοσο πολυ που με εχει πιασει απο τωρα ανχος...

επειδη το παιζω και λιγο μαγκας και αντρακι ετσι ειναι το στιλ μου ετσι μεγαλωσα Αμα με κοψουνε θα απαγοητευτο και εγω ο ιδιος απιστευτα καλητερα να μην παω καθολου παρα να μου πουνε εμενα" δεν κανεις αγορι μου φυγε" εκει ειναι που τελειωσα μεσα μου... Παρακαλω πειτε μου... Αν δεν προλαβω την τελεια φυσικη κατασταση η θεληση και η υπομονη μετραει ; Αν δεν καταφερω να βγαλω τον στιβο μαχης αλλα δεν τα παρατησω μεχρι να τελειωσω θα κανουμε τιποτα; Η θα γινουμε και ρομπες;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΑ

...
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Deathdiver »

D3viL έγραψε:Καταρχην καλως σας βρηκα σαν νεο μελος και σας ευχαριστω προκαταβοληκα για το ενδιαφερον που ελπιζω να δειξετε... Ειμαι 21 και τωρα τελειωνω το λυκειο διοτι μικρος την ειχα δει μαγκας οπως οι περισσοτεροι τεσπα... Εχω αναβολη μεχρι και φετος και θελω να μπω αλεξιπτωτα γιατι εκτος απο την προσωπικη μου καυλα και αγαπη για την ΕΛΛΑΣ θελω να μπω αστυνομια μετα και εκτος απο ολλα αυτα θελω να κανω περιφανω τον πατερα μου Σαν καταδρομεας κιαυτος. Και για την παρτυ μου να κανω κατι που αξιζει πραγματικα και οχι να λουφαρο σαν το κοπροσκυλο ολοι μερα. Τελος παντων ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. Ειμαι 1,76 95 κιλα εκανα πιτσιρικος ελληνορομαικη 4χρονια Και βαρη την υποδομη την εχω αλλα εχω και μπυροκοιλια. Βεβεα με τον καιρο αφου τα γαμησα ολλα απο τους μπαφους το αλκοολ και τα τσιγαρα εχο πεση οχι σωματικα αλλα φυσικη κατασταση τωρα εχω ξεκινηση καπια διατροφη και τετια αλλα δν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος φοβαμε μην με κοψουνε... Ειναι οντος δυσκολα; Θελει να ξεκινησω εντατικα προπονιση;

επειδη το θελω πολυ γτ πραγματικα το αγαπαω αυτο Σκεφτομαι αμα μου πουνε κοβεσε να μην σηκωθω και φυγω αλλα να κατσω εκει Μεχρι να τους πεισω Και να τους πω αν δεν περασω δεν φευγω απο δω θα κανω ασκησεις ολοι μερα μεχρι να σας δειξω οτι ειμαι καταληλως. Λετε να φαω κλοτσες η καμπανα; Η θα μου δωσουνε την ευκερια; Το θελω τοσο πολυ που με εχει πιασει απο τωρα ανχος...

επειδη το παιζω και λιγο μαγκας και αντρακι ετσι ειναι το στιλ μου ετσι μεγαλωσα Αμα με κοψουνε θα απαγοητευτο και εγω ο ιδιος απιστευτα καλητερα να μην παω καθολου παρα να μου πουνε εμενα" δεν κανεις αγορι μου φυγε" εκει ειναι που τελειωσα μεσα μου... Παρακαλω πειτε μου... Αν δεν προλαβω την τελεια φυσικη κατασταση η θεληση και η υπομονη μετραει ; Αν δεν καταφερω να βγαλω τον στιβο μαχης αλλα δεν τα παρατησω μεχρι να τελειωσω θα κανουμε τιποτα; Η θα γινουμε και ρομπες;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΑ

...

Φιλε αν σε κοψουνε δεν πα να παρακαλας...

D3viL
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από D3viL »

Δεν παρακαλαω ποτε... Δεν ενοοω να παρακαλεσω. Αλλα να δειξω θεληση καταλαβενεις τι ενοοω.

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Deathdiver »

D3viL έγραψε:Δεν παρακαλαω ποτε... Δεν ενοοω να παρακαλεσω. Αλλα να δειξω θεληση καταλαβενεις τι ενοοω.

Tεσπα αν σε κοψουνε δεν γινεται τιποτα...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

D3viL έγραψε:Καταρχην καλως σας βρηκα σαν νεο μελος και σας ευχαριστω προκαταβοληκα για το ενδιαφερον που ελπιζω να δειξετε... Ειμαι 21 και τωρα τελειωνω το λυκειο διοτι μικρος την ειχα δει μαγκας οπως οι περισσοτεροι τεσπα... Εχω αναβολη μεχρι και φετος και θελω να μπω αλεξιπτωτα γιατι εκτος απο την προσωπικη μου καυλα και αγαπη για την ΕΛΛΑΣ θελω να μπω αστυνομια μετα και εκτος απο ολλα αυτα θελω να κανω περιφανω τον πατερα μου Σαν καταδρομεας κιαυτος. Και για την παρτυ μου να κανω κατι που αξιζει πραγματικα και οχι να λουφαρο σαν το κοπροσκυλο ολοι μερα. Τελος παντων ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. Ειμαι 1,76 95 κιλα εκανα πιτσιρικος ελληνορομαικη 4χρονια Και βαρη την υποδομη την εχω αλλα εχω και μπυροκοιλια. Βεβεα με τον καιρο αφου τα γαμησα ολλα απο τους μπαφους το αλκοολ και τα τσιγαρα εχο πεση οχι σωματικα αλλα φυσικη κατασταση τωρα εχω ξεκινηση καπια διατροφη και τετια αλλα δν νομιζω οτι ειμαι ετοιμος φοβαμε μην με κοψουνε... Ειναι οντος δυσκολα; Θελει να ξεκινησω εντατικα προπονιση;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΑ

...
Το ξεχνας, θελεις αλλα δεν μπορεις και η θεληση πολλες φορες δεν αρκει απο μονη της αδικα θα πας αν μπεις ετσι, μην κανεις καν τον κοπο αληθεια τσαμπα θα σε προσβαλλουν κ τσαμπα θα ταλαιπωρηθεις ασε που και μπερε να παρεις απο την σχ. Αλ θα σε διωξουν
Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
Επάγγελμα: Programmer

Δημοσίευση από rudxai »

Δεν είμαι έμπειρος αλλα θα σου προτεινα να δοκιμασεις να πας ΛΟΚ και όχι αλεξιπτωτιστής καθώς οι αλεξιπτωτιστές είναι πιο απαιτητικοί στα αθλήματα!
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παλικαρια θελω και εγω την γνωμη των ειδικων εδω μεσα εχω ξαναγραψει αυτο το μηνυμα σε αλλο thread αλλα δεν μου απαντησαν.
Κανω το μιλι σε 6:30 λεπτα
Push ups μεχρι κατω να φιλαω το πατωμα κανω 45 (στο γυμναστηριο κανω 120 ως εξης 6 σετ των 20)
Ελξεις κανω μεχρι 7 (ελεγμενο πριν απο 3 βδομαδες)
Κοιλιακους κανω πανω απο 50 (στο γυμναστηριο κανω 8 σετ των 15 με 5 κιλα στο στηθος)
Κανω αυστηρη διατροφη, και παω πλεον 6 φορες την βδομαδα γυμναστηριο, αα και τα σετ που λεω στο γυμναστηριο τα κανω με ξεκουραση το πολυ 45 δευτερολεπτων.(δουλευω αντοχη)
Γουσταρω τρελα για αλεξιπτωτα τι λετε θα τα καταφερω με αυτες τις επιδοσεις;(Μεσο δεν εχω για να μπω)
Ευχαριστω εκ των προτερων

Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από giwrgos19 »

Καταρχας καλημερα. Εχω ξανακανει post αυτο το μηνυμα σε αλλο thread αλλα δεν μου απαντησαν... Διαβαζοντας προηγουμενες σελιδες και κανοντας μια σχετικη αναζητηση διαπίστωσα οτι οι αποψεις διίστανται, για αυτο ας μου απαντησει οποιος γνωριζει με σιγουρα ή οποιος εχει καταταγει προσφατα... Για να μπεις στις ειδικες δυναμεις οι ελξεις που κανεις ειναι οπως θελεις εσυ ή υποχρεοτικα ανοιχτου τυπου οπως διχνει η εικονα;(αν κανω λαθος με την εικονα και ειναι αλλου τυπου διορθωστεμε)

Εικόνα
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

giwrgos19
Δεν εχω παει ειδικες δυναμεις ωστοσο ξερω απο δικο μου ανθρωπο που εχει βγαλει ΛΟΚ οτι οι ελξεις ειναι ακριβως οπως τις δειχνουν στη φωτογραφια που ανεβασες. Βεβαια για να μπεις (αθληματα επιλογης καταλληλων υποψηφιων), το ΓΕΣ λεει αλλα.http://www.army.gr/default.php?pname=sub_DED_INFO_Kritir&la=1
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από giwrgos19 »

Οκ σε ευχαριστω για την απαντηση!Εικόνα
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Πολίτης έγραψε: Παλικαρια θελω και εγω την γνωμη των ειδικων εδω μεσα εχω ξαναγραψει αυτο το μηνυμα σε αλλο thread αλλα δεν μου απαντησαν.
Κανω το μιλι σε 6:30 λεπτα
Push ups μεχρι κατω να φιλαω το πατωμα κανω 45 (στο γυμναστηριο κανω 120 ως εξης 6 σετ των 20)
Ελξεις κανω μεχρι 7 (ελεγμενο πριν απο 3 βδομαδες)
Κοιλιακους κανω πανω απο 50 (στο γυμναστηριο κανω 8 σετ των 15 με 5 κιλα στο στηθος)
Κανω αυστηρη διατροφη, και παω πλεον 6 φορες την βδομαδα γυμναστηριο, αα και τα σετ που λεω στο γυμναστηριο τα κανω με ξεκουραση το πολυ 45 δευτερολεπτων.(δουλευω αντοχη)
Γουσταρω τρελα για αλεξιπτωτα τι λετε θα τα καταφερω με αυτες τις επιδοσεις;(Μεσο δεν εχω για να μπω)
Ευχαριστω εκ των προτερων

αν ελαττωσεις το γυμναστηριο ναι γιατι αν συνεχισεις ετσι θα σου βγει ολη η κουραση μεσα κ στο Τ/π. Ε. Ν θα κοβεσαι.. Εγω το μιλι το κανα σε 5.50 στις εξετασεις Κ ομως υπηρχαν στιγμες που τρεχαμε κ ζοριστηκα λογω του οτι οταν εισαι μια βδομαδα συνεχομενη με 2 ωρες υπνο την ημερα κ πρεπει να τρεξεις επι μια ωρα σερι κ χωρις να εχεις ενημερωθει οτι θα γινει μετα το Φαγητο θα ζοριστεις, δεν εχεις την ιδια ορεξη για γυμναστικη μεσα στον στρατο οταν εισαι αυπνος μερες
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Hyper σε ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες και μου απαντησες, μια τελευταια ερωτηση θα ηθελα να σου κανω. Τα αθληματα για να μπεις αλεξιπτωτα τα δινεις μετα την οκρωμοσια σωστα;
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από @xristos@ »

Οχι πριν την ορκομοσια τα δινεις,2 βδομαδες αφου παρουσιαστεις περιπου υπολογισε...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες