laios έγραψε:Ρε παιδια ενας θεσμος ειμαστε που υπαρχει καπου στον καινουργιο νομο. Παντως οι αξιωματικοι στην μοναδα μου μονο με την ιδεα της μη μονιμοποιησης των εποπ, παραμιλανε.
σωστα... Που θα βρουν τετοια θυματα που με το φοβο της μη μονιμοποιησης δεν μιλαγανε ποτε, πλην μερικων που... Η το καπνιζαν το τσιγαρακι, η ηθελαν να παραιτηθουν κ αφου δεν τους ενοιαζε τιποτα μιλουσαν. Ετσι σκεφτομαι κ εγω κ πολλοι αλλοι που δεν μιλαμε. Δεν πανε να @@@@@ ας παραμιλανε.
laios έγραψε: Ρε παιδια ενας θεσμος ειμαστε που υπαρχει καπου στον καινουργιο νομο. Παντως οι αξιωματικοι στην μοναδα μου μονο με την ιδεα της μη μονιμοποιησης των εποπ, παραμιλανε.
σωστα... Που θα βρουν τετοια θυματα που με το φοβο της μη μονιμοποιησης δεν μιλαγανε ποτε, πλην μερικων που... Η το καπνιζαν το τσιγαρακι, η ηθελαν να παραιτηθουν κ αφου δεν τους ενοιαζε τιποτα μιλουσαν. Ετσι σκεφτομαι κ εγω κ πολλοι αλλοι που δεν μιλαμε. Δεν πανε να @@@@@ ας παραμιλανε.
laios έγραψε: Ρε παιδια ενας θεσμος ειμαστε που υπαρχει καπου στον καινουργιο νομο. Παντως οι αξιωματικοι στην μοναδα μου μονο με την ιδεα της μη μονιμοποιησης των εποπ, παραμιλανε.
ετσι ειναι Συναδελφε. Να πανε να...
Να πάτε να... Έσεις εποπάκια, που μου βρίζετε και τους αξιωματικούς κιόλας. Που ο στρατός σας πήρε και σας έκανε ανθρώπους. Που θα ήσασταν άνεργοι χωρίς αυτόν. Αλλά έννοια σας, οι μέρες σας είναι μετρημένες. Θα πάρετε δρόμο και θα αντικατασταθείτε από ΕΕΦΟΠ και αύξηση θητείας.
Aragon έγραψε: Να πάτε να... Έσεις εποπάκια, που μου βρίζετε και τους αξιωματικούς κιόλας. Που ο στρατός σας πήρε και σας έκανε ανθρώπους. Που θα ήσασταν άνεργοι χωρίς αυτόν. Αλλά έννοια σας, οι μέρες σας είναι μετρημένες. Θα πάρετε δρόμο και θα αντικατασταθείτε από ΕΕΦΟΠ και αύξηση θητείας.
αχαχαχαχα καλοοοοοο Ας με διωξουν! Μια φορα δεν θα πεινασω! Οπως δουλευα πριν μπω, ετσι θα εργαζομαι κ μετα. Αν εισαι αξιος, εργατικος, κ με υγεια ανθρωπος, δεν χαθηκες! Κανεις δεν χανεται! Ανθρωπο με εκαναν οι γονεις μου προσωπικα! Χαχα πες κι αλλα! Ετσι να περναει η ωρα!
ετσι ειναι Συναδελφε. Να πανε να...
Να πάτε να... Έσεις εποπάκια, που μου βρίζετε και τους αξιωματικούς κιόλας. Που ο στρατός σας πήρε και σας έκανε ανθρώπους. Που θα ήσασταν άνεργοι χωρίς αυτόν. Αλλά έννοια σας, οι μέρες σας είναι μετρημένες. Θα πάρετε δρόμο και θα αντικατασταθείτε από ΕΕΦΟΠ και αύξηση θητείας.