katadromeas261 έγραψε:Οχι φιλε εγω θα σκεφτω την πατριδα μου και την θρεισκεια μου. Οτι κανανε και προγονοι μας.
Kαι πάλι δε θέλω να σε αμφισβητίσω αλλα η παροιμία λεει: ''Eξω απ το χωρό... Φίλε εχεις ενθουσιαστεί υπερβολικά και έχεις χασει τον έλεγχο... Αυτα που λες ισχύουν για όλους μας... Ουτε προδότες τα παιδιά μας θέλουμε και αγαπάμε οσο και εσυ την ΕΛΛΑΔΑ... Αλλα δεν βλέπουμε και τόσο hollywood... Κάνει κακο... Δεν ειναι τίποτα απλο στη ζωή και μην ξεχνάς οτι ο πολέμος εχει απώλειες για μια χώρα και την αφήνει πίσω... Σε ολα τα θέματα...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Τελος παντων φιλε εγω εκπαιδευτηκα γιαυτο τον σκοπο. Μια μερα να πολεμησω για τα ιδανικα της πατριδος μου. Αυτο εμαθα και αυτο θα κανω. Αν εχεις παει στης ειδηκες δυναμεις θα καταλαβεισ
katadromeas261 έγραψε:Οχι φιλε εγω θα σκεφτω την πατριδα μου και την θρεισκεια μου. Οτι κανανε και προγονοι μας.
Kαι πάλι δε θέλω να σε αμφισβητίσω αλλα η παροιμία λεει: ''Eξω απ το χωρό... Φίλε εχεις ενθουσιαστεί υπερβολικά και έχεις χασει τον έλεγχο... Αυτα που λες ισχύουν για όλους μας... Ουτε προδότες τα παιδιά μας θέλουμε και αγαπάμε οσο και εσυ την ΕΛΛΑΔΑ... Αλλα δεν βλέπουμε και τόσο hollywood... Κάνει κακο... Δεν ειναι τίποτα απλο στη ζωή και μην ξεχνάς οτι ο πολέμος εχει απώλειες για μια χώρα και την αφήνει πίσω... Σε ολα τα θέματα...
Ο Λεωνιδας νομιζεις οτι καποτε θα τον κανανε ταινια επειδη ειπε το μολων λαβε λες να σκεφτοταν το χολυγουντ οταν τα ελεγε
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
katadromeas261 έγραψε:Τελος παντων φιλε εγω εκπαιδευτηκα γιαυτο τον σκοπο. Μια μερα να πολεμησω για τα ιδανικα της πατριδος μου. Αυτο εμαθα και αυτο θα κανω. Αν εχεις παει στης ειδηκες δυναμεις θα καταλαβεισ
Φίλε μπαίνω σε 1 μήνα Ειδικές δυνάμεις και είμαι πολυ πορωμένος ίσως και περισσότερο απο σένα... Αλλα μπροστα απ την οικογενειά μου τίποτα ρε φίλε... Οτι και να γίνει...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Καλά σιγά και συ χαλάρωσε. Γι'αυτό εκπαιδεύτηκες και αυτό θα κάνεις. Και γω με αυτή την ανατροφή μεγάλωσα και σίγουρα 12 και 20 μήνες αμφιλεγόμενης εκπαίδευσης δεν θα με κάνουνε να ξεχάσω μια ζωή.
katadromeas261 έγραψε:Τελος παντων φιλε εγω εκπαιδευτηκα γιαυτο τον σκοπο. Μια μερα να πολεμησω για τα ιδανικα της πατριδος μου. Αυτο εμαθα και αυτο θα κανω. Αν εχεις παει στης ειδηκες δυναμεις θα καταλαβεισ
Φίλε μπαίνω σε 1 μήνα Ειδικές δυνάμεις και είμαι πολυ πορωμένος ίσως και περισσότερο απο σένα... Αλλα μπροστα απ την οικογενειά μου τίποτα ρε φίλε... Οτι και να γίνει...
Χωρις πατριδα δεν θα εχεις οικογενεια οτι και να γινει!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
katadromeas261 έγραψε:Αν πας ειδηκες δυναμεις με αυτην την ιδεα καλυτερα μην πασ
Οτι πεις ρε φίλε... Εσυ δίκιο και αλλοι 100 άδικο... Ειδικές Δυνάμεις φίλε θα παω γιατί η ψυχη που έχω δε χωράει που8ενα αλλου... Και να σου πω κάτι αν γίνει πόλεμος να σαι σίγουρος οτι θα πάρω το οπλο με πιο μαγκια απο σένα να πολεμίσω... Ξερεις γιατι; Γιατι αυτοι που λενε πολλα στα λόγια μενουν... Χαιρεται...
Βρε λεβένταγα έχεις καταλάβει ότι ο πόλεμος δεν είναι counter strike; Γιατί πιο πολύ για τέτοιον καταδρομέα σε κόβω με αυτά που λες παρά αυτά που ισχυρίζεσαι.
Πόλεμος δεν σημαίνει ότι θα βγεις και θα σημειώνεις σε τευτέρι τους τούρκους που έφαγες. Αλλά μπορεί να φάς μια στο δόξα πατρί χωρίς να κάνεις βήμα στο πεδίο της μάχης. Μην σου πω ότι μπορεί να φας καμιά χειροβομβίδα να σου πάρει τα πόδια και την οικογένεια και πάλι να μην έχεις κάνει βήμα.