Αμφίβιοι Καταδρομείς: Μοίρες Καταδρομών (ΜΑΚ)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
παιδια καλιμερα ειμαι με αδεια ορκομοσια την τεταρτι μπαινο για τα πεν στο μεγαλο πευκο σαν λοκατζησ... καπου εδω μεσα στο φορουμ διαβασα οτι καποα ετεθ μοναδεσ αμφιβιων ιπολιτουργουν και θα κλεισουν μπορει να μου πει καποιοσ ποιεσ ειναι αυτεσ ι μοναδεσ; απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι ι Α μακ και η Γ μακ σωστα; σε ποια νισια ειναι αυτεσ οι μοναδεσ;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 15
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Δεν ισχυει κατι τετοιο. Δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισουν Μοιρες.argirisMAK έγραψε:παιδια καλιμερα ειμαι με αδεια ορκομοσια την τεταρτι μπαινο για τα πεν στο μεγαλο πευκο σαν λοκατζησ... καπου εδω μεσα στο φορουμ διαβασα οτι καποα ετεθ μοναδεσ αμφιβιων ιπολιτουργουν και θα κλεισουν μπορει να μου πει καποιοσ ποιεσ ειναι αυτεσ ι μοναδεσ; απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι ι Α μακ και η Γ μακ σωστα; σε ποια νισια ειναι αυτεσ οι μοναδεσ;
...
-
- Στρατηγός
argirisMAK έγραψε:παιδια καλιμερα ειμαι με αδεια ορκομοσια την τεταρτι μπαινο για τα πεν στο μεγαλο πευκο σαν λοκατζησ... καπου εδω μεσα στο φορουμ διαβασα οτι καποα ετεθ μοναδεσ αμφιβιων ιπολιτουργουν και θα κλεισουν μπορει να μου πει καποιοσ ποιεσ ειναι αυτεσ ι μοναδεσ; απο οτι διαβασα εδω μεσα ειναι ι Α μακ και η Γ μακ σωστα; σε ποια νισια ειναι αυτεσ οι μοναδεσ;
σε προηγούμενες σελίδες γράφουμε αναλυτικά που ανήκει η κάθε μοίρα..
Υ. Γ δεν κλείνουνε εύκολα τέτοιες μοίρες
Καλησπερα σε ολους ξερει κανεις να αναφερει μερικες πληροφοριες για την μοναδα αμφιβιων στην Σαμο; Εχει πολυ περισσοτερες Υπηρεσιες-αγγαρειες αποτι χιο ροδο μυτηλινη; Εξοδους εχω ακουσει οτι ειναι πολυ περιορισμενες κ οτι πεφτει μεγαλη εμπλοκη διοτι ειναι λιγα τα ατομα που στελεχωνουν το στρατοπεδο ισχυει; Και αν ναι καθε ποτε παιρνεις εξοδο περιπου; Σαμο και Κω αποτι μου χουν πει ειναι οι χειροτερες μοιρες στο κομματι αγγαρειες-υπηρεσιες και λιγες εξοδους. Οσοι αμφιβιοι γνωριζουν ας φωτισουν λιγο την κατασταση
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
ΚΟΜΜΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλησπερα κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ο κολητος μ παρουσιαζετε πευκο 7 φεβρ ΛΟΚ και θελει να παει ς μια μαχημη μοναδα
να μην κανει μονο σκοπιες κτλπ να κανει πολλες ασκησεις κ γενικα οτι ζηταμε ολοι μας που παμε καταδρομεις
ποια μοναδα του προτεινετε; Εγω του προτεινα ρεντανα (Δ. ΜΚ) και ναουσα (Β. ΜΚ)
κ για Προτινετε μια κ ς μενα για αμφιβιος
ευχαριστω :)
ο κολητος μ παρουσιαζετε πευκο 7 φεβρ ΛΟΚ και θελει να παει ς μια μαχημη μοναδα
να μην κανει μονο σκοπιες κτλπ να κανει πολλες ασκησεις κ γενικα οτι ζηταμε ολοι μας που παμε καταδρομεις
ποια μοναδα του προτεινετε; Εγω του προτεινα ρεντανα (Δ. ΜΚ) και ναουσα (Β. ΜΚ)
κ για Προτινετε μια κ ς μενα για αμφιβιος
ευχαριστω :)
Άν και πλέον σχεδόν όλες οι ΜΑΚ είναι για σφαλιάρες, θα σου πρότεινα την Ι'ΜΑΚ (άν δεν έχει αλλάξει κάτι δηλαδή).
-
- Ταξίαρχος
D.Y.K έγραψε:Άν και πλέον σχεδόν όλες οι ΜΑΚ είναι για σφαλιάρες, θα σου πρότεινα την Ι'ΜΑΚ (άν δεν έχει αλλάξει κάτι δηλαδή).

-
- Στρατηγός
Από Παλιά Κω και Χίο ήτανε οι καλύτερες.
Σιγα ρε κομμαντα εσεις στην κω και στην χιο! Οσο εχτισα εγω σταν ροδο εσεις δεν θα χτισετε σε ολη σας την ζωη!
α μακ οικοδομη power!

ΕΛΛΑΣ
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
-
- Στρατηγός
asimike έγραψε:Σιγα ρε κομμαντα εσεις στην κω και στην χιο! Οσο εχτισα εγω σταν ροδο εσεις δεν θα χτισετε σε ολη σας την ζωη!α μακ οικοδομη power!
Δεν μιλάω άλλο. Θα περιμένω να γράψει ο φίλος μου ομέγα που βρίσκεται αυτή την εποχή στο μαστιχόνησο

Θα περιμενω την απαντηση... Οποιος τοποθετησε πιο πολλους τσιμεντολιθους ειναι ο νικητης... Με επαθλο το 'χρυσο μηστρι'
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Ρε μαγκες ξερει κανεις σε ποιο νησι ειναι η Γ΄ΜΑΚ;
Για όνομα του θεού! Γ' ΜΑΚ
-
- Ταξίαρχος
asimike έγραψε:Θα περιμενω την απαντηση... Οποιος τοποθετησε πιο πολλους τσιμεντολιθους ειναι ο νικητης... Με επαθλο το 'χρυσο μηστρί
Ρε κοντο σειρι εκτος απο σκοπετοσημο εβαλες και μιστοπουλαδα; Τι στο που... Μονο εγω δεν εχτισα στη θητεια μου;
Ποιος απο την Ι' ειπε εδω μεσα οτι εχτισε; Αν το ειπε κανεις ειναι καλυμνιος και ο μπερες του ειναι πετσινος! Ολοι οι καλυμνιοι χωνοντουσαν στο χτυσιμο, και φυσικα δεν εκαναν τιποτα και εβγαιναν παντα εξωδου για να μην κανουν ασκησεις και τωρα το παιζουν πιο κομμαντα και απο τον Γιαννακη το δεκανικο! ...asimike έγραψε:Σιγα ρε κομμαντα εσεις στην κω και στην χιο! Οσο εχτισα εγω σταν ροδο εσεις δεν θα χτισετε σε ολη σας την ζωη!α μακ οικοδομη power!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες