Σε 2 χρονακια θα εχω μαζεψει τα μορια που θελω και μακαρι να τα καταφερω.19 ειμαι εχω δρομο ακομα μεχρι και το τει θα παρατησω εσυ πρεπει να εισαι ε; Τυχερε!
Τελικα για να καταλαβω, οποιον εχουν ειδιποιησει κ εχει παει για δακτυλοσκοπηση απο τους επιλαχοντες (δεν τους εχουν καλεσει ολους, κ τους 120 δηλαδη) ειναι μεσα?
nikosz έγραψε:Τελικα για να καταλαβω, οποιον εχουν ειδιποιησει κ εχει παει για δακτυλοσκοπηση απο τους επιλαχοντες (δεν τους εχουν καλεσει ολους, κ τους 120 δηλαδη) ειναι μεσα;
εννοειτε πως οποιος απο τους επιλαχοντες εχει συνεχισει τις διαδικασιες ειναι επιτυχων.
asimike έγραψε:Εμαθε μηπως κανενας για το ποτε να περιμενουμε τους πινακες των επιλαχοντων που ειναι επιτυχοντες;
τελικα ρε αλανι-λεξη που χρησιμοποιεις συχνα βλεπω, σε πειραζω χεχε- τι εκανες; Ακομη περιμενεις να σε καλεσουν; Πηρες κανενα τηλ να τους ρωτησεις; Καλα αποτελεσματα να εχεις
asimike έγραψε:Εμαθε μηπως κανενας για το ποτε να περιμενουμε τους πινακες των επιλαχοντων που ειναι επιτυχοντες;
τελικα ρε αλανι-λεξη που χρησιμοποιεις συχνα βλεπω, σε πειραζω χεχε- τι εκανες; Ακομη περιμενεις να σε καλεσουν; Πηρες κανενα τηλ να τους ρωτησεις; Καλα αποτελεσματα να εχεις
με καλεσαν, εδωσα αποτυπωματα ρε αλανι αλλα δεν ξερω αν ειμαι μεσα 100%