Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
πως θα μαθουμε τελικα ποσα ατομα εφυγαν απο την Β?125 θεση ειμαι και ακομα τπτ
υπομονη να δουμε τους τελικους πινακες... δεν πιστευω οτι μπορει να βοηθησει καποιος απλα ξερω οτι εχουν κοπει 21 ατομα απο την Β.basilis.lok έγραψε:πως θα μαθουμε τελικα ποσα ατομα εφυγαν απο την Β?125 θεση ειμαι και ακομα τπτ
ΕΛΛΑΣ
ξερει κανεις ποσοι περιπου κοπηκαν απο α?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
nikosz έγραψε:ξερει κανεις ποσοι περιπου κοπηκαν απο α?
ακουσα για καμια 50 ατομα ειναι αλλα καλο θα ειναι να περιμενεις τους τελικουσ πινακες για να εισαι σιγουρος
Andrikoss έγραψε:nikosz έγραψε:ξερει κανεις ποσοι περιπου κοπηκαν απο α?
ακουσα για καμια 50 ατομα ειναι αλλα καλο θα ειναι να περιμενεις τους τελικουσ πινακες για να εισαι σιγουρος
ο λογος που κοπηκαν οι περισσοτεροι?
και δηλαδη ας πουμε οτι ηταν 50..8α παρουν τους επομενους 50 απο τους 400 στην α ομαδα 401-450?
ακριβως... !!!Giouli έγραψε:Andrikoss έγραψε:nikosz έγραψε:ξερει κανεις ποσοι περιπου κοπηκαν απο α?
ο λογος που κοπηκαν οι περισσοτεροι?
και δηλαδη ας πουμε οτι ηταν 50..8α παρουν τους επομενους 50 απο τους 400 στην α ομαδα 401-450?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
αν εχουν κοπει και επιλαχοντες μπορει να παει και μετα το 450...
εχουν καλεσει για αποτυπωματα μεχρι και 90φευγα θεση επιλαχων! ...
ΕΛΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΜΑΣ ΣΤΟ FB..Για τους επιλαχόντες Ειδ. Φρουρούς,ανεπίσημα, στην κατηγορία Α' κατατάσσονται επιπλέον περίπου 100, για την Β' κατηγορία περίπου 12 έως τώρα. Στις επόμενες μέρες θα βγει η οριστική διαταγή κατάταξης. Στις σχολές θα εκπαιδευτούν όλοι μετά τις γιορτές...
Κοπήκαν ή δεν προσήλθαν ή βρέθηκαν με πλαστά δικαιολογητικά..
Κοπήκαν ή δεν προσήλθαν ή βρέθηκαν με πλαστά δικαιολογητικά..
εγω ρε παιδες ειμαι 114 θεση επιλαχων λετε να εχω αρκετες ελπιδες να με καλεσουν αργοτερα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
REPAINER έγραψε:εγω ρε παιδες ειμαι 114 θεση επιλαχων λετε να εχω αρκετες ελπιδες να με καλεσουν αργοτερα?
να ξέρεις ότι κόβονται και στην σχολή
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 14
Greek_Army έγραψε:REPAINER έγραψε:εγω ρε παιδες ειμαι 114 θεση επιλαχων λετε να εχω αρκετες ελπιδες να με καλεσουν αργοτερα?
να ξέρεις ότι κόβονται και στην σχολή
οτι κοβονται και μεσα στην σχολη το εχω ακουσει και εγω απο πολλους αστυφυλακες...
θελει να το χεις για να μεινεις
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
δεν κοβεσαι μεσα στην σχολη μονο αν θες να φιγεις μονος σου... απο την στιγμη που ορκιζεσε θεωρησε μελος τισ αστυνομιας και δεν σε κουναει κανει εκτος αν κανεις εσυ λαλακια το τι θα μας λενε γραφτε καλα γιατι θα κοπειτε αυτα ειναι @@@ τα ιδια λενε παντα αλλα κανεις δεν κοβετε απλα αν δεν γραψεις καλα θα εισαι στην ομονοια... αυτο δεν κοβουν κανεναν απο μονοι τους κοβονται οσοι θελουν...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
nikoslok έγραψε:δεν κοβεσαι μεσα στην σχολη μονο αν θες να φιγεις μονος σου... απο την στιγμη που ορκιζεσε θεωρησε μελος τισ αστυνομιας και δεν σε κουναει κανει εκτος αν κανεις εσυ λαλακια το τι θα μας λενε γραφτε καλα γιατι θα κοπειτε αυτα ειναι @@@ τα ιδια λενε παντα αλλα κανεις δεν κοβετε απλα αν δεν γραψεις καλα θα εισαι στην ομονοια... αυτο δεν κοβουν κανεναν απο μονοι τους κοβονται οσοι θελουν...
το ίδιο λέμε..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες