Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 3ης Σειράς

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

VSTROM έγραψε:

Αν δεν έρθει το ΦΕΚ τίποτα δεν είναι σίγουρα! Μέχρι τότε όλες οι γνώμες δεκτές.
...

εσενα σου αρεσει να αναπαραγεις την ανησυχια, αλλα σε εχουμε καταλαβει.

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Lxias »

dn24 έγραψε:
Lxias έγραψε:Από τους 8.000 ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004 μονιμοποιούνται μόλις οι 3.889 ΕΠ. ΟΠ. Φανταστείται τι θα γίνει πιο μετά, πάντως το ποσοστό απώλειας ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004, είναι πολύ μεγάλο.

ρε παιδια τι καθεστε και παραπληροφορειτε τον κοσμο; Καλησπερα κιολας. Ειναι δυνατον να καθεστε και να λετε τετοια πραγματα; Τον κοσμο που σας διαβαζει δεν τον σεβαστε;ΟΛΟΙ οσοι εφτασαν μεχρι την ημερα των εξετασεων περασαν ολοι. Υπηρχαν παραιτησεις απο το 2004, αποστρατειες λογω ποινων-στρατοδικειων και για λογους υγειας ολα αυτα τα 6,5 χρονια και ετσι φτασαμε στον αριθμο 3,000. Δεν ειναι οτι μονιμοποιηθηκαν 3,000 επειδη κοψανε κοσμο στις εξετασεις η στις επιτροπες απαλλαγων. Εδω αν εβλεπες τι αρχικαραπεριπτωσαρες περασαν απο τις επιτροπες απαλλαγων, θα παθεις πλακα. Και δεν μιλαμε για 1 η 2 ατομα. Επισης στις εξετασεις οσοι δεν πετυχαν θα ξαναγραψουν. Ας προσεχουμε ολοι τι λεμε, μας παρακολουθει κοσμος, και τουλαχιστον προσωπικα (ετσι το βλεπω) οτι οφειλω να διπλοσκεφτομαι και να διπλοτσεκαρω πριν γραψω κατι, γιατι πολυ ευκολα μπορεις να εκτεθεις, και εσυ,και εγω.

\ Mάλλον δεν μπορούν κάποιοι να καταλάβουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν. Το λέω για τελευταία φορά απο αυτούς που μπήκαν το 2004 μονιμοποιούνται οι 3.889, συνολικά απο την 1η μέρα εώς και σήμερα. Και επειδή σέβομαι πάρα πολύ τον κόσμο εδω μέσα οι τοποθετήσεις μου είναι λίγες και ενημερωμένες.1η Σειρά ΕΠ. ΟΠ του Σ. Ξ,4-Μαρτίου-2002.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
maria30
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από maria30 »

Παιδια δεν ξερω γιατι αλλα βλεπω πολυ μενος να υπαρχει προς τους ΕΠΟΠ... Κατω απο τα αρθρα τα σχολια αναγνωστων ειναι πικροχολα και οχι μονο... Εργαζομενοι ειναι και αυτοι Που αν οχι ολοι οι περισσοτεροι μπηκαν με το σπαθι τους και οι συνθηκες εργασιας δεν ειναι ενος δημοσιου υπαλληλου. Ολοι οταν μπηκαν θεωρησαν δεδομενο να γινουν μονιμοι αυτο υπεγραψαν, γιαυτο εκαναν υπομονη 7 χρονια, γιαυτο διαβασαν, γιαυτο πασχισαν. Δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχουν καποιοι που παιζουν με την ζωη τους και τις οικογενειες τους;7 χρονια στο στρατο με αυτο το μισθο φτιαξαμε Πραγματα, οικογενεια και εχουμε κανονισει την ζωη μας... Εχουμε στηριχτει στο οτι θα γινουμε μονιμοι. μην χτυπατε αλλο το στρατο γιατι ειναι ο μονος κλαδος που δεν αντιδρα και δεν εχει το δικαιωμα να αντιδρασει. Φτανει πια

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dn24 έγραψε:
Lxias έγραψε:Από τους 8.000 ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004 μονιμοποιούνται μόλις οι 3.889 ΕΠ. ΟΠ. Φανταστείται τι θα γίνει πιο μετά, πάντως το ποσοστό απώλειας ΕΠ. ΟΠ που μπήκαν το 2004, είναι πολύ μεγάλο.
.

συναδερφε, δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, απλα στο σημειο που σου τονιζω εκανες ενα συντακτικο λαθος, για αυτο αν το ειδες εκτος απο εμενα, σου απαντησε και αλλος χρηστης. Το "ΜΟΛΙΣ ΟΙ" δεν υφισταται σαν φραση, γιατι αυτοι οι "μολις οι" ειναι γιατι αλλοι αποστρατευτηκαν απο ποινες και αναρρωτικες (εγω πχ ειμαι στα ορια τρωω-δεν τρωω ποδι για ενα προβλημα υγειας που εχω ακομη) ειμαι 3η σειρα και εχω 4 μηνες συνεχομενη αναρρωτικη, και αν παρω αλλους 2 με εδιωξαν. Επισης ειναι αποστρατειες λογω παραιτησεων. Δηλαδη οπως το γραφεις, αλλο προβλημα θες να καταδειξεις, και αλλο νοημα βγαινει. Οτι δηλαδη εκοψαν κοσμο. Εκοψαν μονο οσους απαραιτητως επρεπε να κοψουν, οχι παραπανω με το ετσι θελω, και για "ψυλλου πηδημα". Αυτο το νοημα βγαινει απο τα λεγομενα σου, ισως δεν το συνταξες σωστα.

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Lxias »

Lxias έγραψε:
dn24 έγραψε:
.

συναδερφε, δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, απλα στο σημειο που σου τονιζω εκανες ενα συντακτικο λαθος, για αυτο αν το ειδες εκτος απο εμενα, σου απαντησε και αλλος χρηστης. Το "ΜΟΛΙΣ ΟΙ" δεν υφισταται σαν φραση, γιατι αυτοι οι "μολις οι" ειναι γιατι αλλοι αποστρατευτηκαν απο ποινες και αναρρωτικες (εγω πχ ειμαι στα ορια τρωω-δεν τρωω ποδι για ενα προβλημα υγειας που εχω ακομη) ειμαι 3η σειρα και εχω 4 μηνες συνεχομενη αναρρωτικη, και αν παρω αλλους 2 με εδιωξαν. Επισης ειναι αποστρατειες λογω παραιτησεων. Δηλαδη οπως το γραφεις, αλλο προβλημα θες να καταδειξεις, και αλλο νοημα βγαινει. Οτι δηλαδη εκοψαν κοσμο. Εκοψαν μονο οσους απαραιτητως επρεπε να κοψουν, οχι παραπανω με το ετσι θελω, και για "ψυλλου πηδημα". Αυτο το νοημα βγαινει απο τα λεγομενα σου, ισως δεν το συνταξες σωστα.

Το δέχομαι πάω πάσο, έχεις απόλυτο δίκιο.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

maria30 έγραψε:Παιδια δεν ξερω γιατι αλλα βλεπω πολυ μενος να υπαρχει προς τους ΕΠΟΠ... Κατω απο τα αρθρα τα σχολια αναγνωστων ειναι πικροχολα και οχι μονο... μην χτυπατε αλλο το στρατο γιατι ειναι ο μονος κλαδος που δεν αντιδρα και δεν εχει το δικαιωμα να αντιδρασει. Φτανει πια

οσον αφορα τα σχολια, ειναι καθαρα θεμα αρχων, και παιδειας. Οι ανθρωποι με αρχες και με παιδεια, ξερουν να μην "τσουβαλοποιουν" τους ανθρωπους, αλλα αντιθετως ξερουν να ξεχωριζουν προσωπα και αξιες. Αν ηταν ποτε δυνατον ολοι να ειχαμε τον ιδιο χαρακτηρα, τις ιδιες αντιδρασεις. Ειναι αφυσικο. Ολοι εχουμε την διαφορετικοτητα μας. Προβληματικοι, δεν ειναι "ολοι". Προβληματικος ειναι αυτος που νομιζει οτι ειναι "ολοι" το ιδιο. Ρουφιανους, σκληρα αφεντικα, ειδα και σαν ιδιωτικος υπαλληλος. Τα κωλοπαιδια, δεν ειναι εφευρεση του στρατου. Σε οποιοδηποτε επαγγελμα κ αν πας, ενας ρουφιανος που τα εχει καλα με τη διοικηση, την ιδια ζημια θα σου κανει οπως και στο στρατο. Ο στρατος, ειναι μια μικρογραφια της ζωης.

Υ. Γ. Εαν κρινει η διαχειρηση οτι αυτο το απαντητικο μου μηνυμα, πρεπει να μεταφερθει σε αλλο θεμα πχ "κψμ" παρακαλω να μεταφερθει.

μάριος

Δημοσίευση από μάριος »

Lxias έγραψε:
dn24 έγραψε:
.

το "μόλις οι" μια χαρά υφίσταται σαν φράση καθώς θέλουμε να δείξουμε ότι από Έναν αριθμό Επ. Οπ. Μόνο κάποιοι πέρασαν. Είτε φύγανε από αναρρωτικές είτε Για Άλλους λόγους. Και αυτό δεν αλλάζει. Και έτσι υπάρχει μείωση απο τον αρχικό αριθμό. Το ότι έκοψαν κόσμο δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιούς λόγους τους κόψανε Αλλά και ούτε είμασταν μπροστά να ξέρουμε. Οπότε αυτά που γράφεις ας μην βγαίνουνε σαν π. Δ προς τους άλλους χρήστες.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από evi85 »

dn24 έγραψε:
ρε παιδια τι καθεστε και παραπληροφορειτε τον κοσμο; Καλησπερα κιολας. Ειναι δυνατον να καθεστε και να λετε τετοια πραγματα; Τον κοσμο που σας διαβαζει δεν τον σεβαστε;ΟΛΟΙ οσοι εφτασαν μεχρι την ημερα των εξετασεων περασαν ολοι. Υπηρχαν παραιτησεις απο το 2004, αποστρατειες λογω ποινων-στρατοδικειων και για λογους υγειας ολα αυτα τα 6,5 χρονια και ετσι φτασαμε στον αριθμο 3,000. Δεν ειναι οτι μονιμοποιηθηκαν 3,000 επειδη κοψανε κοσμο στις εξετασεις η στις επιτροπες απαλλαγων. Εδω αν εβλεπες τι αρχικαραπεριπτωσαρες περασαν απο τις επιτροπες απαλλαγων, θα παθεις πλακα. Και δεν μιλαμε για 1 η 2 ατομα. Επισης στις εξετασεις οσοι δεν πετυχαν θα ξαναγραψουν. Ας προσεχουμε ολοι τι λεμε, μας παρακολουθει κοσμος, και τουλαχιστον προσωπικα (ετσι το βλεπω) οτι οφειλω να διπλοσκεφτομαι και να διπλοτσεκαρω πριν γραψω κατι, γιατι πολυ ευκολα μπορεις να εκτεθεις, και εσυ,και εγω.

πεστα ρε βασίλη!
ελενη
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από ελενη »

Για να είμαι ειλικρινής έχω μπερδευτεί, διοτι οι μισοί είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι η μονιμοποιηση θα γίνει κανονικά τον Ιανουάριο (πράγμα το οποίο μάλλον είναι όρθό - αλλιως δεν θα έμπαιναν καν στην διαδικασία μονιμοποίησης, ούτε θα δημοσιευαν το ονοματα σε ευλογο χρονικό διάστημα απο τις εξετάσεις) κι οι άλλοι μισοί είναι μάλλον απαισιόδοξοι, λόγω της ισχύουσας κατάστασης. Αν κάποιος έχει βγάλει άκρη ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ!

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

μάριος έγραψε:το "μόλις οι" μια χαρά υφίσταται σαν φράση καθώς θέλουμε να δείξουμε ότι από Έναν αριθμό Επ. Οπ. Μόνο κάποιοι πέρασαν. Είτε φύγανε από αναρρωτικές είτε Για Άλλους λόγους. Και αυτό δεν αλλάζει. Και έτσι υπάρχει μείωση απο τον αρχικό αριθμό. Το ότι έκοψαν κόσμο δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιούς λόγους τους κόψανε Αλλά και ούτε είμασταν μπροστά να ξέρουμε. Οπότε αυτά που γράφεις ας μην βγαίνουνε σαν π. Δ προς τους άλλους χρήστες.

σταματα να εισαι προκλητικος, απο την στιγμη που ο συναδερφος κατανοησε με πολυ ευγενικο τροπο οτι εκανε ενα συντακτικο λαθος, εσενα τι λογος σου πεφτει; Δες την απαντηση του συναδερφου, και μην προσπαθεις να δημηουργησεις προστριβες, σε εχουμε καταλαβει πλεον. Το τι ειδα, οταν περασα απο την επιτροπη απαλλαγων (μονο που για λογους υγειας δεν εχω γραψει ακομη) εσυ δεν εισαι σε θεση να μου πεις οτι δεν το ειδα. Ολοι εχουν καταλαβει τι λεω, εσυ παντου και παντα με κραζεις! Χαχαχα εισαι ωραιος!

... ...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ελενη έγραψε:Για να είμαι ειλικρινής έχω μπερδευτεί, διοτι οι μισοί είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι η μονιμοποιηση θα γίνει κανονικά τον Ιανουάριο (πράγμα το οποίο μάλλον είναι όρθό - αλλιως δεν θα έμπαιναν καν στην διαδικασία μονιμοποίησης, ούτε θα δημοσιευαν το ονοματα σε ευλογο χρονικό διάστημα απο τις εξετάσεις) κι οι άλλοι μισοί είναι μάλλον απαισιόδοξοι, λόγω της ισχύουσας κατάστασης. Αν κάποιος έχει βγάλει άκρη ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ!

καλησπερα! Δεν ειναι θεμα το ποσο θετικος ειναι ο καθενας η απαισιοδοξος. Ειναι θεμα λογικης και στοιχειων.ολες οι ανακοινωσεις απο την εκαστοτε κυβερνηση,γινονται οχι για την τρεχουσα σειρα εποπ καθως για αυτη ηδη εχουν δρομολογηθει οι εξελιξεις και δεν προλαβαινει πια η κυβερνηση να κανει μια αναθεωρηση του συνταγματος ωστε να παρει θεση και να διωξει κοσμο. Οτι και αν Θα ισχυσει, θα ισχυσει για τις επομενες σειρες, με ισως Μια νεα αναθεωρηση του συνταγματος περι αλλαγης του υπαρχον καθεστωτος κριτιριων μονιμοποιησης των εποπ.

μάριος

Δημοσίευση από μάριος »

dn24 έγραψε:
μάριος έγραψε: το "μόλις οι" μια χαρά υφίσταται σαν φράση καθώς θέλουμε να δείξουμε ότι από Έναν αριθμό Επ. Οπ. Μόνο κάποιοι πέρασαν. Είτε φύγανε από αναρρωτικές είτε Για Άλλους λόγους. Και αυτό δεν αλλάζει. Και έτσι υπάρχει μείωση απο τον αρχικό αριθμό. Το ότι έκοψαν κόσμο δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιούς λόγους τους κόψανε Αλλά και ούτε είμασταν μπροστά να ξέρουμε. Οπότε αυτά που γράφεις ας μην βγαίνουνε σαν π. Δ προς τους άλλους χρήστες.

σταματα να εισαι προκλητικος, απο την στιγμη που ο συναδερφος κατανοησε με πολυ ευγενικο τροπο οτι εκανε ενα συντακτικο λαθος, εσενα τι λογος σου πεφτει; Δες την απαντηση του συναδερφου, και μην προσπαθεις να δημηουργησεις προστριβες, σε εχουμε καταλαβει πλεον. Το τι ειδα, οταν περασα απο την επιτροπη απαλλαγων (μονο που για λογους υγειας δεν εχω γραψει ακομη) εσυ δεν εισαι σε θεση να μου πεις οτι δεν το ειδα. Ολοι εχουν καταλαβει τι λεω, εσυ παντου και παντα με κραζεις! Χαχαχα εισαι ωραιος!

...
δεν υφίσταται θέμα συντακτικού λάθους. Μάλλον δεν θες Να το καταλάβεις. Η πιθανό σε βολεύει. Ότι λόγος πέφτει σε σένα πέφτει και σε μένα. Δυστυχώς και Εμέις οι απ΄έξω ς έχουμε καταλάβει που αποσκοπούν τα τόσα ποσταρίσματα σου. Δεν κράζω κανέναν φίλε. Λέω την άποψη μου όταν διαφωνώ Με πολιτικές και στρατηγικές.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

μάριος έγραψε:δεν υφίσταται θέμα συντακτικού λάθους. Μάλλον δεν θες Να το καταλάβεις. Η πιθανό σε βολεύει. Ότι λόγος πέφτει σε σένα πέφτει και σε μένα. Δυστυχώς και Εμέις οι απ΄έξω ς έχουμε καταλάβει που αποσκοπούν τα τόσα ποσταρίσματα σου. Δεν κράζω κανέναν φίλε. Λέω την άποψη μου όταν διαφωνώ Με πολιτικές και στρατηγικές.

ανθρωπε, οταν ο ανθρωπος παραδεχτηκε οτι αλλο ηθελε να πει, κ αλλο ειπε, γιατι επιμενεις να αναζοπυρωνεις κατι που αυτος που απευθυνθηκα το αποδεχτηκε; Ωρα ειναι να μου πεις οτι τον πιεσα να το παραδεχτει κιολας. Ας κρατησουμε λοιπον ενα επιπεδο στην συζητηση. Απορω που βρισκεις το νοημα να αναπαραγεις συζητηση που ειχα με συγκριμενο ατομο και με το οποιο εχω συμφωνησει. Και σταματα να μου επιτιθεσαι προσωπικα για το τι κανω και πως φερομαι. Θα λεω εδω μεσα παντα σε ανθρωπινο και κοσμιο επιπεδο και παντα με σεβασμο και ηθος την γνωμη μου, οσα ποστ και αν χρειαστουν για να την πω. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.

GWGW29
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Δημοσίευση από GWGW29 »

Παψτε πια... μας κουρασατε. δεν βαρεθηκατε να πανικοβαλλετε τον κοσμο πια... δεν εχετε με ΤΠτ αλλο να ασχοληθειτε; ενας μηνας εμεινε περιπου μεχρι την οριστικοποιηση. περιμενετε και οταν βγει καντε οτι θελετε... ειμαστε σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση. μην εχουμε και εσασ... ελεος πια ρε!
ελενη
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από ελενη »

Το μόνο που θέλω να ξέρω αυτήν την στιγμή είναι αν θα μονιμοποιηθεί σίγουρα η 3η σειρα; Όλα τα άλλα είναι δηλώσεις επί δηλώσεων. Αυτό ενδιαφέρει όλους. Το πόσοι μπήκαν εξαρχής το πόσοι έδωσαν και το πόσοι πέρασαν είναι πλέον σήμερα 21/12/2010 ψιλά γράμματα. Το ερώτημα είναι το εξης: Θα μονιμοποιηθεί κανονικά η 3η σειρά; Αυτό είναι και το θέμα της συζύτησεις του forum
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης