Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 3ης Σειράς

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ελενη έγραψε:Σε ευχαριστώ που με παρακολουθείς εδώ και μέρες, αλλά αφού κανένας δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη να μαθαίνει νέα από την σωστή πηγή, τότε όλα τα forum έγιναν απλά και μόνο για να ικανοποιούν την αγωνία μας και να την συντηρούν όπως ο πάγος το κρέας. Βέβαια αν μπορούμε να αλιεύσουμε και κάποια επιβεβαιομένη πληροφορία ακόμα καλύτερα. Γι αυτό ρωτάω και ξαναρωτάω άλλωστε, μήπως και μάθω κάτι που δεν ξέρω ακόμα

οπως ενδεχομενως εχεις παρατηρησει, κανεις δεν γνωριζει. Η ανησυχια ειναι κακος συμβουλος κ οταν αυτη συνδιαζεται απο εικασιες ακομη χειροταιρα. Επιπλεον οπως εχεις παρατηρησει την ιδια αγωνια με εσενα εχουν κ αλλοι χρηστες (ενας απο αυτους και εγω), αλλα απαντηση δεν πηρε κανεις. Οποτε καταληγουμε στο οτι ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια και αυτο ειναι εις βαρος της ενημερωσης, δηλαδη σαν να γινεται αυτοσκοπος η ανακυκλωση ανατυπωμενων πληροφοριων/εικασιων και ισως αυτο κουραζει οσους μας διαβαζουν. Αυτα, καλες γιορτες.

gwgw29

Δημοσίευση από gwgw29 »

Ευχαριστω πολυ. οκ ειναι στους επιτυχοντεσ... αλλα να ρωτησω. εφοσον ειναι ενα ατομο στους επιτυχοντεσ λογω της καταστασης. τελικα μπορει και να τον διωξουν;

φουσεκης

Δημοσίευση από φουσεκης »

Μονιμοποιηθηκαμε!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

gwgw29 έγραψε:Ευχαριστω πολυ. Οκ ειναι στους επιτυχοντεσ... Αλλα να ρωτησω. Εφοσον ειναι ενα ατομο στους επιτυχοντες λογω της καταστασης. τελικα μπορει και να τον διωξουν;

οχι φιλη, δεν γινεται.

Police_man
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Police_man »

Αντε παιδια η αγωνία σας έλαβε τέλος. Οι εφημεριδες θα πιάσουνε άλλο τομέα να πουλήσουνε φύλλα πλέον...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Police_man έγραψε: Οι εφημεριδες θα πιάσουνε άλλο τομέα να πουλήσουνε φύλλα πλέον...

αυτο ειναι το μονο δεδομενο!Εικόνα

v strom

Δημοσίευση από v strom »

Καλησπερα ειδα πριν στις ειδησεις του σκαι οτι υπαρχει μια προκυρηξη για γιατρους και νοσηλευτες και ληγει την 27 δεκεμβριου! Και ειπαν οτι αν δεν γινουν αιτησεις μεχρι τοτε, χανονται οι θεσεις ! Γιατι απο το νεο ετος θα ισχυει ενας μπαινει, πεντε φευγουν ! Οποτε δεν μπορουν να μπουν ! Αναρωτιεμαι μηπως μπει και η τριτη σειρα σε αυτο το τριπακι, και τελικα ειναι η δικαιολογια να μην μας μονιμοποιησουνε; Μηπως πρεπει να ερθει το φεκ πριν το νεο ετος για να αποφυγουμε τα προβληματα; Περιμενω τις απαντησεις σας ευχαριστω ! ...
V STROM

Δημοσίευση από V STROM »

Ξερεις κατι που δεν ξερω εγω ; Πως το λες αυτο ; Ειδες κανα φεκ; ...
ελενη
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από ελενη »

Έχεις δίκιο, το μόνο δεδομένο που θα σιγουρέψει την κατάσταση αυτήν την στιγμή ειναι το φεκ. Δεν γνωρίζω αν λόγω της κατάστασης αργήσει να βγεί ή θα αν βγεί αργότερα για πολιτικοοικονομικούς λογους.
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Ελεος ρε παιδια dn24ειδες που σου τα ελεγα διαβασε τι γραφουν τα δυο παραπανω μηνυματα...

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

POLITHS έγραψε:Ελεος ρε παιδια dn24ειδες που σου τα ελεγα διαβασε τι γραφουν τα δυο παραπανω μηνυματα...

φιλαρακι το ειδα, μαζι σου, τι αλλο να πω; Εχει ξεχειλωθει αυτο το θεμα, εχει τραβηχτει απο χιλιες μεριες, εγω οπως βλεπεις δεν τοποθετουμαι, αδικος κοπος να διαβαζετε εσεις οι επισκεπτες απο εμενα εικασιες. Ο καθενας εχει ομως το δικαιωμα του λογου.

gwgw29

Δημοσίευση από gwgw29 »

Ευχαριστω πολυ παιδια... ευχομαι και ειδικα σε εποπ και σε συγγενικα ατομα που μας καιει ειδικα γιαυτην την σειρα τα νεα να ειναι συντομα χαρουμενα... μακαρι να ακουσουμε απο τα αρμοδια ατομα και να δουμε γραπτως οτι τελειωσε και αυτος ο γολγοθας. ζητω ο στρατος μας!

army_boy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από army_boy »

Aνακοίνωση-απάτη για μονιμοποίηση 3.000 ΕΠΟΠ - Τους είχαν μονιμοποιήσει από τον... Σεπτέμβριο!

Ετεροχρονισμένη ανακοίνωση μονιμοποίησης 3.000 ΕΠΟΠ οι οποίοι είχαν... Ουσιαστικά μονιμοποιηθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο (!) εκδόθηκε, χωρίς αιδώ, σήμερα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας από το οποίο ταυτόχρονα διέρρεαν ότι είναι οι τελευταίοι ΕΠΟΠ που μονιμοποιούνται. Άρα οι υπόλοιποι 15.000 όπως έχει γράψει το defencenet.gr (επίσης και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) απλώς θα τεθούν εκτός στρατεύματος μόλις λήξει η θητεία τους. Είναι τέτοια η προσπάθεια εξαπάτησης που «κύκλοι του υπουργού» υποστήριζαν ότι «Είδατε; Τους μονιμοποιούμε! », θέλοντας να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα για τους 15.000 ΕΠΟΠ που θα τεθούν εκτός στρατεύματος και θα μείνουν άνεργοι από την 1/1/2011 και σταδιακά Επόμενα πέντε χρόνια. Μόνο που ξέχασαν ότι η διαδικασία μονιμοποίησής τους είχε πρακτικά ολοκληρωθεί από τον Σεπτέμβριο με την πρόσκληση κατάθεσης δικαιολογητικών μονιμότητας και αφορούσε Μόνο προσληφθέντες το 2003 και όχι τους προσληφθέντες από το 2004 και μετά.

Τα ονόματα των 3.0000 επιτυχόντων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

... ...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Προσωπικα αν και το ζητημα ειναι λιαν σοβαρο, αν δεν δω επισημες ανακοινωσεις δεν πιστευω τιποτα. Κουραστηκα να διαβαζω φυλλαδες εφημεριδων και αρθα αναρτημενα στο διαδυκτιο, να λενε το μακρυ και το κοντο τους. Σοβαρο θεμα,αν γινει αυτο θα πεινασει πολυς κοσμος, αλλα συστηνω ψυχραιμια, διασταυρωση πληροφοριων, και υπομονη.
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Εγω ρε παιδια ειμαι επ. οπ 2004 και το ονομα μου ειναι μεσα στους επιτυχωντες τυχαιο; επισης 9 ιαν 2011 εχω υπηρεσια αλλα συμφωνα με το defence net απο 01 ιαν θα ειμαι ανεργοσ παλι μπιφτεκι θα ριξω! ελεος φτανει πια μας εχετε κουρασει κυριοι δημοσιογραφοι και blogers
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης