ΣΚΥΛΟΣ έγραψε:Παιδία αν δεν μας μονιμοποιήσουν δικό τους πρόβλημα. Το 75 % της μονάδας μου είναι 3 η Σειρά και μάλιστα σε καίριες θέσεις φίλαξης (σκοποί, περίπολα, Συνοδοί σκύλου), αν σημειώσουμε ότι στρατιώτες δεν υπάρχουν και ότι αυτην την στιγμή οι υπηρεσιες της 3η σειρας είναι 7 με 8 καταλαβένετε τι θα γίνει. Βέβαια ουδεις αναντικατάστασος. Αλλα ωσότου γίνει αυτο θα χρειαστει μελέτη για το πως θα καληφθουν αυτες οι θεσεις (κλεισημο στρατοπεδων, ΕΦΥΕΣ κ. Τ. Λ) ας σημειωσουμε ακόμα ότι ο θεσμος των ΕΦΥΕΣ έχει αποτύχει (εκτος Ευρου) όπου πηγε να εφαρμοστει...
Και κάτι για το τέλος Ολες τις εξετάσεις που δώσαμε η 3 η Σειρα έγραφαν πάνω πάνω ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
Ας μην παίζουν άλο με τόσο κόσμο...
φιλε μου οτι ανακοινωσεις βγουν, δεν θα ειναι για την τρεχουσα σειρα, η οποια παρεπιμτωντως πετυχε στις γραπτες,αλλα για τις επομενες. Ετσι γινεται παντα. Επισης ειμαστε συνταγματικα κατοχυρωμενοι. Αν εισαι 3η σειρα φιλε μου, ειναι υπερβολικο το αγχος σου. Κ αναθεωρηση του συνταγματος να γινει, δεν θα εφαρμοστει απο την 3η σειρα. Καταλαβαινεις συναδερφε; Τσαμπα τρελαινεστε.
dimitris mak έγραψε:Οποιος μονιμοποιηθηκε με την 3τη σειρα ας μας πει, αν ηταν δυσκολες οι εξετασεις... !
o άντρας μου πέτυχε 100% αλλά διάβαζε απο τον αύγουστο... Απο τη στιγμή που έχεις τις ερωτήσεις δεν δικαιολογείται να λέμε εύκολες και δύσκολες ερωτήσεις. Απλά θέλει διάβασμα.
στα γραπτά σου ζητάνε να απαντήσεις 30 ερωτήσεις ειδικότητας και 20 γενικές. Φέτος όμως τους ζητησανε 35 ειδικότητας και 15 γενικες... Αυτές που έχεις να διαβασεις ειναι 150 ειδικοτητας και 270 νομιζω γενικες.
Παιδια δυο ερωτησεις. Πρωτη. Γιατι δεν μπορω να δω σε κανενα σαιτ τον πινακα και δευτερη μηπως γνωριζετε αν εποπ που μπηκε στο στρατο το φλεβαρη 2004 και περασε σε εξετασεις... Αν μονιμοποιηθει η αν ειναι μεσα στους 15000 που λενε οτι θα απολυσουν... Εχω τον αδερφο μου και αγωνιω... Ευχαριστω
Τι εννοείς, υπάρχει περίπτωση παρ΄όλο που πέτυχε κάποιος στις εξετάσεις απ την 3η σειρά να μην μονιμοποιηθεί; Ή μήπως δεν θα τους μονιμοποιήσουν λόγω κρίσης?
Απο την στιγμη που πετυχε στις εξετασεις θα μονιμοποιηθει το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες σειρες στο μελλον. Η ορκομωσια θα γινει αρχες του 2011 για την 3 σειρα επ. Οπ 2004 ο πινακας επιτυχοντων ειναι σε αυτο το link http://www.army.gr/files/File/epop.pdf
gwgw29 έγραψε:Παιδια δυο ερωτησεις. Πρωτη. Γιατι δεν μπορω να δω σε κανενα σαιτ τον πινακα και δευτερη μηπως γνωριζετε αν εποπ που μπηκε στο στρατο το φλεβαρη 2004 και περασε σε εξετασεις... Αν μονιμοποιηθει η αν ειναι μεσα στους 15000 που λενε οτι θα απολυσουν...
Τα αποτελεσματα τα είδαμε όλοι νομίζω, το αν θα μονιμοποιηθούν και΄ποτε δεν είμαστε σίγουροι; Γιατί αν περάσει ο ιανουάριος τότε μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει!
ελενη έγραψε:Τα αποτελεσματα τα είδαμε όλοι νομίζω, το αν θα μονιμοποιηθούν και΄ποτε δεν είμαστε σίγουροι;Γιατί αν περάσει ο ιανουάριος τότε μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει!
καλησπερα. Παρακολουθω εδω και μερες την αγωνια σου. Ολοι εχουμε τις αναγκες και τις υποχρεωσεις μας. Το ποσο σοβαρες ειναι αυτες, ο καθενας τις ξερει. Συστηνω ηρεμια, οτι προκυψει, εμεις εδω σαν χρηστες, θα ανακοινωσουμε απο εγκυρες πηγες. Οτιδηποτε αλλο, ειναι εικασια, ανησυχει ο κοσμος ισως τελικα κ χωρις λογο, κ τελικα το νοημα που βγαινει ειναι μια καφενειακου τυπου συζητηση αφου δεν κουβεντιαζουμε κατι πανω σε απτα τεκμηρια. Υπομονη.
Σε ευχαριστώ που με παρακολουθείς εδώ και μέρες, αλλά αφού κανένας δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη να μαθαίνει νέα από την σωστή πηγή, τότε όλα τα forum έγιναν απλά και μόνο για να ικανοποιούν την αγωνία μας και να την συντηρούν όπως ο πάγος το κρέας. Βέβαια αν μπορούμε να αλιεύσουμε και κάποια επιβεβαιομένη πληροφορία ακόμα καλύτερα. Γι αυτό ρωτάω και ξαναρωτάω άλλωστε, μήπως και μάθω κάτι που δεν ξέρω ακόμα