Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 3ης Σειράς

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ελενη
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από ελενη »

Απ την άλλη βέβαια μια διαδικασια τέτοιου τύπου πρέπει να κλείνει κανονικά. Ακόμα και στα πανεπιστήμια όταν άλλαζει το πρόγραμμα σπουδών, ισχύει για το νέο ακαδημαΪκό έτος και όχι για αυτό που διανύεται. Επιπλέον όλος ο κόσμος το ξέρει ότι το μάρτιο πάμε για εκλογές. Και πολύ πιθανόν οι δηλώσεις μη μονιμοποίησης να είναι ψεύτικες για εκφοβισμό.

ελενη
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ελενη »

Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει μια γνώμη τεκμηριωμένη παρακαλώ
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ελενη έγραψε:Απ την άλλη βέβαια μια διαδικασια τέτοιου τύπου πρέπει να κλείνει κανονικά. Ακόμα και στα πανεπιστήμια όταν άλλαζει το πρόγραμμα σπουδών, ισχύει για το νέο ακαδημαΪκό έτος και όχι για αυτό που διανύεται. Επιπλέον όλος ο κόσμος το ξέρει ότι το μάρτιο πάμε για εκλογές. Και πολύ πιθανόν οι δηλώσεις μη μονιμοποίησης να είναι ψεύτικες για εκφοβισμό.

+1 σωστη τοποθετηση.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ελενη έγραψε:Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει μια γνώμη τεκμηριωμένη παρακαλώ

ακου ελενη, καποια παιδια απο εδω, εποπ ειμαστε, οποτε κ εμεις οτι αντιλαμβανομαστε μεσα στις μοναδες μας, γνωριζουμε. Δεν ειναι ευκολο να παρεις απο εδω μια τεκμηριωμενη κ υπευθυνη απαντηση. Ενα φορουμ ειναι, που προσπαθει Να ενημερωνει σωστα. Καποιες φορες αυτο δεν ειναι θεμιτο ομως να πετυχενεται εδω, καποιες αλλες φορες ειναι. Υπευθυνες απαντησεις ουτε οι αξιωματικοι στις μοναδες δεν μπορουν να δωσουν πολλες φορες. Υπομονη, τι αλλο να πουμε; Ολοι σε αναμονη ειμαστε.

ελενη
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ελενη »

Το ζήτημα είναι πως πολύ λίγοι από αυτούς που θέλησαν να γίνουν εποπ διάβασαν τον σχετικό νόμο και τις διατάξεις. Το φεκ μονιμοποίησης λογικά βγαίνει το γενάρη. Ο μόνος τρόπος να αρχίζουν να απολύουν εποπ είναι να τροποποιήσουν τις διατάξεις που αναφέρονται στην διαδιακασία μονιμοποίησης. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά; Πόσοι ακριβώς είναι οι εποπ 3ης σειράς;

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας τι κανεται; Υπαρχει τροπος απο οτι νομιζω η τριτη σειρα τουλαχιστον να αποφυγει την απολυση
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ελενη έγραψε:Το ζήτημα είναι πως πολύ λίγοι από αυτούς που θέλησαν να γίνουν εποπ διάβασαν τον σχετικό νόμο και τις διατάξεις. Το φεκ μονιμοποίησης λογικά βγαίνει το γενάρη. Ο μόνος τρόπος να αρχίζουν να απολύουν εποπ είναι να τροποποιήσουν τις διατάξεις που αναφέρονται στην διαδιακασία μονιμοποίησης. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά; Πόσοι ακριβώς είναι οι εποπ 3ης σειράς;

ποσοι μπηκαν; Γιατι στον υπαρχον αριθμο θα πρεπει να συνυπολογησουμε τις παραιτησεις, τις απολυσεις. Οποτε εχει μειωθει σε σχεση με οσους μπηκαν. Το ποσοι ειναι τωρα, αυτο μονο στο ΓΕΣ Το ξερουν ακριβη αριθμο. Δεν μπορω ουτε κ εγω, ουτε κανεις να σου δωσει ακριβη κ αρα υπευθυνο αριθμο το ποσοι ειναι τωρα.ο αριθμος σε σχεση με το ποσοι μπηκαν, σαφως εχει μεταβληθει.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από illy »

Εγω παντως τετοια παραφιλολογια για εκγολες τον Μαρτιο δεν εχω ακουσει κ αν οντως ολο αυτο με τη δηθεν απολυση των εποπ το κανουν για ψηφοθηρικους λογους τοτε ειναι για λυπηση κ συναμα πολυ ξεφτιλες που παιζουν με την αγωνια τοσο ανθρωπων, μη ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν κ μια οικογενεια απο πισω...
Dum spiro spero
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

illy έγραψε:Εγω παντως τετοια παραφιλολογια για εκγολες τον Μαρτιο δεν εχω ακουσει κ αν οντως ολο αυτο με τη δηθεν απολυση των εποπ το κανουν για ψηφοθηρικους λογους τοτε ειναι για λυπηση κ συναμα πολυ ξεφτιλες που παιζουν με την αγωνια τοσο ανθρωπων, μη ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν κ μια οικογενεια απο πισω...

την ιδια αποψη με εσενα εχω illy... Ουτε κ εγω εχω ακουσει κατι, παρολο που ενταξει ειμαι ανθρωπος που δεν ειναι στην κοσμαρα του, εννοω οτι το ψαχνω να ενημερωνομαι για το πολιτικοοικονομικο της χωρας μας, οτι ειναι θα δειξει.

ελενη
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ελενη »

Ας σκεφτούμε και το άλλο, οι συμβασιούχοι που οι συμβάσεις του λήγουν το Δεκέμβρη του 2010, είναι γνωστό ότι θα απολυθούν. Αν ήθελαν να απολύσουν τους εποπ 3ης σείρας τότε το πρώτο που θα έκαναν θα ήταν να καθυστερήσουν τις υγειονομικές και τις γραπτές εξετάσεις. Δεν το έκαναν όμως, οι εξετάσεις έγιναν και μάλιστα με το ισχύον σύστημα, που γνωρίζαν πολύ καλά πόσο καθαρά διαδικαστικό και όχι απαραιτητά αξιολογικό χαρακτήρα έχει.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από laios »

ελενη έγραψε:Ας σκεφτούμε και το άλλο, οι συμβασιούχοι που οι συμβάσεις του λήγουν το Δεκέμβρη του 2010, είναι γνωστό ότι θα απολυθούν. Αν ήθελαν να απολύσουν τους εποπ 3ης σείρας τότε το πρώτο που θα έκαναν θα ήταν να καθυστερήσουν τις υγειονομικές και τις γραπτές εξετάσεις. Δεν το έκαναν όμως, οι εξετάσεις έγιναν και μάλιστα με το ισχύον σύστημα, που γνωρίζαν πολύ καλά πόσο καθαρά διαδικαστικό και όχι απαραιτητά αξιολογικό χαρακτήρα έχει.
Η διαδικασία μονιμοποίησης της τρίτης σειράς ξεκίνησε πολύ καιρό πριν η τρόϊκα δημιουργήσει θέμα με την τρίτη δόση, την οποία ήταν να την πάρουμε τώρα αλλά θα την πάρουμε μετά τις γιορτές. Για να πάρουμε την 4η δόση, η οποία είναι και σημαντική για την οικονομία μας, πρέπει να κάνουν αυτά που λέει η τρόϊκα. Μείωση κατα 200000 στον δημόσιο τομέα. Τώρα απο που θα κόψει αυτό είναι πρόβλημα του τζέφρυ και φυσικά δικό μας.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από laios »

illy έγραψε:Εγω παντως τετοια παραφιλολογια για εκγολες τον Μαρτιο δεν εχω ακουσει κ αν οντως ολο αυτο με τη δηθεν απολυση των εποπ το κανουν για ψηφοθηρικους λογους τοτε ειναι για λυπηση κ συναμα πολυ ξεφτιλες που παιζουν με την αγωνια τοσο ανθρωπων, μη ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν κ μια οικογενεια απο πισω...
τον φεβρουάριο έχουμε τις προεδρικές εκλογές. Αν δεν εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας μοιραία θα έχουμε κοινοβουλευτικές εκλογές. Με τις προεδρικές εκλογές ο Γ. Α. Π εκβίασε τον Καραμανλή και αναγκάστηκε να οδηγήσει την χώρα τον οκτώβρη του 2009 σε εκλογές. Αν δε κάνω λάθος πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος με 200 ψήφους περίπου αν δε τότε θα έχουμε εκλογές.
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

ελενη έγραψε:Ας σκεφτούμε και το άλλο, οι συμβασιούχοι που οι συμβάσεις του λήγουν το Δεκέμβρη του 2010, είναι γνωστό ότι θα απολυθούν. Αν ήθελαν να απολύσουν τους εποπ 3ης σείρας τότε το πρώτο που θα έκαναν θα ήταν να καθυστερήσουν τις υγειονομικές και τις γραπτές εξετάσεις. Δεν το έκαναν όμως, οι εξετάσεις έγιναν και μάλιστα με το ισχύον σύστημα, που γνωρίζαν πολύ καλά πόσο καθαρά διαδικαστικό και όχι απαραιτητά αξιολογικό χαρακτήρα έχει.

Να ενα καθαρο μυαλο...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Παντως το θεμα εχει παει στην βουλη με ερωτηση της ΝΔ. Τι ακριβως συμβαινει θα μαθουμε σε λιγες μερες...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Φρεσκα νεα ολα τα ονοματα ολων των επιτυχοντων 3 σειρας που δωσαν εξετασεισ Στις 23 νοε 2010 στο army.gr αντε και καλη ορκομοσια...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης